Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגת התרשמות MITSUBISHI LANCER EVO 8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוי כמה חיכינו לה, כל ההשוואות הבלתי פוסקות במלחמת אסתי בEVO

שגררו אחריהן שלל ספקולציות , ויצרו מחנה דמיוני, אחד אסתי והשני EVO.

עוד פנינת תרבות ו/או עוד מועדון שיקום (במהרה בימינו) של EVO בינתיים נקנו כבר חמישה, אפשר לומר החמישיה הפותחת. יש כסופה, צהובה, אדומה, כחול

אך אני מעדיף.....

אדום לוהט זה למי שלא יודע, אחד הצבעים שאני אוהב, היא חיכתה לי בחניה

בצבע אדום מפתה. פגישתינו הראשונה לא היתה אינטימית בעליל איתנו נכחו באותו אולם באוטומוטור רבבות עמך ישראל, עכשיו (היום)שנינו (כמעט)לבד היא עמדה בפה פעור לרווחה שחושף את האינטרקולר הבולט בחרטומה

פנסים גדולים, ותפיחה קטנה על מכסה המנוע, עם פתחי איוורור מעוטרים ברשת.

סיבוב קצר מסביבה מגלה מכונית "ממוצעת", לא מאיימת במיוחד, כנראה שהמחשבה בתת מודע כי זו EVO גורמת למבט באור שונה, כן זו משפחתית , לנסר עם תרצו ארבע דלתות+ בגאג' , שמתנוסס עליו ספויילרון קטן, אם כי אפשר להזמין עם ספויילרון גדול, אך היא נראית הרמונית ללא תפיחות גרנדיוזיות או יומרות מאיימות במיוחד, אם כי מכאן ועד למה שמסוגלת האדמונית הלוהטת הזו לחולל לכל מי שמערער על מעמדה, צפויה לו הפתעההההההההה,

מזל שהפנסים הקדמים שונים מהלאנסר הרגילה.

בפנים

פתיחת הדלת נותנת תחושה יענו גרמנית משהו . אני מתמקם במושב הקשיח שעוטף אותך בדיוק כמו שאתה מצפה, מבט לספסל האחורי מגלה מושב פטתי ופשוט, כמו באותה הלנסר 1.6 אוטו' ,וכך שאר הפלסטיקים . מבט בלוח השעונים, ובמתגים שנראים איך לומר פלסטיקים למשעי, כיוון תנוחת ישיבה+ מראות, קלאץ' , סוויץ, ופתאום קמו לחיים 261 כ"ס, בעודי לוחץ על הקלאץ' אני משחק עם ידית ההילוכים בלטיפות קלות הידית נכנסת בדיוק למקומה בתעלה, ונראה כאילו הידית עוזרת לך להעביר את עצמה, כאן אני מקווה שכך יהיה בנהיגה,

על הדש בורד בצידו השמאלי של לוח המחוונים, נמצא כפתור , עליו איור של זוג סרנים, עם מוט המקשר ביניהם, לחיצה עליו ובאותו זמן מבט בלוח השעונים יגלה לך את הסוד (בגללו משלמים 30,000 ש"ח מעל אסתי) נתנת בחירה בין

מע' המעבירה כח בזמן שאיזשהו גלגל מעבד אחיזה, AYD- מערכת המעבירה כח בסרן אחורי מגלגל לגלגל. ישנו עוד משהו שמכונה ABS SPORT- משמע, בבלימה חזקה מערכת ה ABS לא נכנסת לפעולה, אלא רק בבלימת חירום , לך תבין.

וכן SNOW- נהיגה בשלג. לחובבי מערכות הסאונד באותה EVO הותקנה מערכת סטריאו בעלת צג ששידר נון סטופ סירטונים על הEVO 8.

נחזור לבלימה , אותו מינוס עעעעעעננננקקקקקק בSTI , כאן הוא פשוט מדהים

הבלמים כאן הם מסוג ברמבו, הקידמיים מצויידים בקליפר בעל בארבע בוכנות, וצלחת בילום בקוטר "17 , ומאחור צלחת בילום "16 וקליפר בעל זוג בוכנות.

מכל צד כן? שלא תבינו לא נכון. מה שמאיץ מהר (מאוד)בולם נהדר, אם נקפוץ ישר , ל נהיגה , לא הורגשה נסיגה בבלימה כל הכבוד, כאן לא הצטרכו הרוכשים לרוץ ולשדרג את הבלמים, נו טוב , אולי גם על זה חשבו בתימחור, לך תדע.

נסענו

שילוב לראשון, מדוייק אמרתי? שיחרור קלאץ' , נסיעה מנהלתית יש להכיר את הכלה לא? נסיעה רגועה וקשה תודות לבולמים קשיחים ,כל ההתנהלות מרגישה קשיחה כאילו ממוקדת לתקיפה, העברה לשני , צדקתי הגיר פשוט ממכר, בעת העברת הילוך פשוט תענוג , הידית עוברת בתעלה, ונכנסת למקומה בדיוק מופתי כמעט מאליה, על כך בראוו. לחיצה קלה על דוושת הכיף טורים עולים ל3,000 סל"ד המגדש מתעורר, ומזניק אותך קדימה, דראמות? אולי, כיף? כןןןן

מה שהיה רחוק באופק , עכשיו הוא כאן, משיכה עד לקו האדום ב7,000 סל"ד מניבים תאוצות יפות ומכובדות, דר"א המנתק יפגוש אתכם ב 8,000 סל"ד.

מפאת הפורום לא אציין את מה שהראו המחוגים.... בחישה בחמשת הילוכיה ומשחק מעניין בין ההילוכים , הורדה, והעלאת הילוכים והטורים... אפילו בחמישי הממזרה מאיצה בצורה מכובדת, כמעט חלקה אפשר לאמר , ה EVO קיימה את ההבטחה , היא יודעת להאיץ סימנתי V במשבצת המתאימה. אך לא רק לתאוצות נולדה הג'ינג'ית , אלא לפיתולים ובמנות גדושות בבקשה, כמו האחות הקופצנית, בעלת מדבקות הספונסרים, הרי גם לה הוזרקו(כמעט) אותם הגנים.

השלחת החנפנית לפניות, הניבו אחיזה מרשימה ,תודות לשילדה , הגה מדויק במיוחד ומערכות בקרה , כל תנועה קטנה בהגה והיא פונה כנמר בלהט הציד אחר איילה המשנה כיוון בזמן שמצמצת.

הגה לתפארת ארץ השמש העולה, ועם בהגה עסקינן, הוא מעוצב בטוב טעם ונעים למגע. כאן בא לביטוי קשיחותה של האדמונית וכן הבולמים והצמיגים השמנים , העושים במקרה זה את המלאכה בצורה מופתית, שלא לתאר את כוחות ה G שהרגשתי בפניות בעלות זוויות אותם למדתי בשיעורי הנדסה ופיזיקה. בחירת קו נכונה ,מהירות הפנית הגה והיא פשוט אם נכנס לקלישאות כמי שנעה על פסי רכבת. יש לה את זה. על בלמים דיברנו קודם.

כיס

הו כאן טמון המכשול, בואו נזרוק את זה בבום שעורר כאן לא מעט סערות,

280,000 ש"ח זהו סכום שלכל הדעות, ולא נכנס כאן לכמה היא שווה בחו"ל ולאותו וויכוח STI? ?& EVO , למרות כי זוהי בדיוק הנקודה הרגישה והכואבת

יקררררררררררררר , ויש עוד אופציות ספויילרון גדול/קטן , מושבי עור, צבע וכו'

תוסיפו מיסים, מס בולים, מס נמל, מס איש מכירות, קפה, עוגה, ואם תרצו לראות מקרוב ולא כל כך רחוק את ה300,000 ש"ח תוסיפו ביטוח +מערכת כפי שרק אתם אוהבים, שתנעים לכם את זמן שעותכם בפקקים עם אותה אדמונית.

נשאלת השאלה

EVO8 או STI??????????.

אני לא יענה, עד שלא אנהג ב STI.

תמונות בהמשך, עוד לא פיתחתי.

בכבוד רב

אילן פ.

turbo

אילן פ ייביש - turbo

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צירוף מקרים..בדיוק הורדתי פרק מטופ גיר שהייתה בו השוואה בין האבו 8 ל-STI.

הם טענו ששתי המכוניות נורא דומות, יתרון לאבו בכביש ישר, יתרון ל-STI במפותל.

שורה תחתונה? לטענתם, אין שום אפשרות לבחור מועדפת ,אבל - הם יבחרו ב-STI. למה? אין להם סיבה, פשוט בוחרים ב-STI.

פורסם
נשאלת השאלה

EVO8 או STI??????????.

turbo

נתחיל בזה שנהנתי לקרוא את דבריך.

2. לכל אחת מהמכוניות יש את העדיפויות שלה ומן הסתם מה שטוב לאחד לא טוב לאחר ולכן אין לדעתי טעם וצורך לקבוע מנצחת ברורה (מה שכן מבחינת מראה כנראה שהרוב יכתיר את האיבו כמנצחת).

3. לדעתי יש לקחת גם חשבון את הRX8 שיתכן ותגיע ארצה ושאע"פ שהיא לא בבירור מתחרה ישירה להן היא לבטח תנסה לנגוס בנתח השוק של השתיים.

פורסם

נחמד לאללה, מה שכן היא באמת יפה האיבו, יש אחת באשקלון מבקרת, צבע כסוף עם בקליות שקופות, ספויילר גדול, חבל על הזמן באמת מבחינת יופי אחלה אוטו, וממש "בהמה מוטורית". 8)

עכשיו בכלל הSTI שנת 2004, טיל ובכלל סיבובים אין מה לדבר (נסעתי בכזאתי, לא נהגתי, נסעתי אני מדגיש), ממש תענוג. :lol:

מה אני הייתי מעדיף זה הSTI לא יודע למה מבחינת יופי היא יותר יפה מבחוץ ובמיוחד מבפנים הגה של MOMO, כיסאות SPARCO, מה יש לדבר.

ובכלל מבחינת ביצועים אני ממש אהבתי את הSTI, בקיצור חלום בשילוב עם המערכת שיש לי בחתימה.

שרון.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

יש לי 3 דברים להגיד:

1.אילן,יש לך כישרון כתיבה.נהנתי לקרוא.

2.נהגתי על STI ואפשר לסכם את האוטו הזה ב3 סמיילים:

:shock2::evil::shock2:

3.אני מאוד מאוד מקנא בך. :lol:

ועכשו שאלה שמעניינת אותי:

האם היבואן נותן נסיעות מבחן על הEVO?

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

נהנתי לקרוא את דברייך

אבל דבר אחד אני רוצה לראות איבו כחולה זה נראה לי מדהיםםםםםםם

מעניין מי הבחור המאושר

ומה שאני לא הבנתי למה מישהו לקח איבו כסופה :roll:

נדב

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם

נדב

אולי זה ליסינג :shock:

אגב, האם יש אימפרזה טורבו שהיא לא כחולה? אפילו זאתי שהייתה בטופ גיר הייתה כחולה.

פורסם

אמ אילן, ממש נהנתי לקרוא את החוות דעת שלך, ובכלל אני נהנה לקרוא את הנסיעות השונות שאתה עורך לרכבים ולאחר מכן מעלה פה את החוות הדעת שלך .. תמשיך ככה :).

נדב, יש אבו 8 כחולה פה בשוהם .. :) ..

אני עדיין במסעות למצוא את הבית שהיא מעטרת את החנייה ולעשות לה בוק קטן. :) .

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם
נחמד לאללה, מה שכן היא באמת יפה האיבו, יש אחת באשקלון מבקרת, צבע כסוף עם בקליות שקופות, ספויילר גדול, חבל על הזמן באמת מבחינת יופי אחלה אוטו, וממש "בהמה מוטורית". 8)

שרון.

אתה בטוח שזו איבו?

כי יש גם לנסר כסופה ה"ספורטיבית" שמסתובבת באשקלון

:wink:

פורסם

טוב אני חייב לציין כל הכבוד על הכתיבה נהנתי מכל רגע !

דבר שני איפה עשיתה את הבידקה ? (אם מותר לי לשאול ?)

ואני לא כמו הבריטים.. אינ מעדיף את ה-EVO =]

המשך יום נעים!

פורסם

נדב

אולי זה ליסינג :shock:

אגב, האם יש אימפרזה טורבו שהיא לא כחולה? אפילו זאתי שהייתה בטופ גיר הייתה כחולה.

כן.. יש

יש גם כסוף, לבן ושחור

פורסם

שרון.

אתה בטוח שזו איבו?

כי יש גם לנסר כסופה ה"ספורטיבית" שמסתובבת באשקלון

אני בטוח שהיא EVO, כי היה רשום לה EVOLUTION מאחורה (נראה לי כתבתי את זה נכון), האינטרקולר מקדימה מסגיר אותה והפנסים הגדולים.

שרון.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

קל מאוד להבדיל בין לנסר רגילה לEVO.

פשוט כי כל הפרונט שונה לגמרי..

וגם הזנב לא ממש דומה. :roll:

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

דבר ראשון , אילן מאוד נהנתי לקרוא את מה שכתבת

דבר שני , עשית במקרה את הנסיעת מבחן ביום שישי 28.5.04 ? , ויצאת מהמוסך של מיצובישי ברעננה ליד רננים ?

כי ראיתי ביום שישי מישהו נוסע עם Evo אדומה עם הספויילר הקטן בסביבות בשעה 10:30 - 11:30 ... בידיוק הגעתי להכניס את האוטו לבדיקה ראיתי כמה אנשים סביב האוטו ואחרי דקה מישהו נכנס לאוטו ונסע ...

דבר שלישי , משהו רשם לפי שיש ליחס ל RX 8 גם חשיבות ונראה שהוא צודק , אומנם ה RX 8 היא לא מתחרה שלהן אבל גם היא תעלה משהו בסביבות ה 300K +- ולפי מבחנית בחו"ל שקראתי היא פשוט מדהימה .

דבר רביעי , שקרב STI - Evo אני הייתי לוקח STI למה ? לא יודע ... :roll:

Mitsubishi Colt 2003

תמונות : http://www.pbase.com/dannir/

• תוכן חדש...