Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי אולי שאלה מוזרה, אך הייתי מעוניין לדעת בכל זאת האם ניתן להחליף במערכת את צבע התאורה בכפתורים.

מערכת רדיו דיסק של פיוניר.

פורסם
פורסם

מה זה משנה מה הדגם? איזה תגובות שטויתיות , מה ישנה אם יגיד לך alpine או pioneer?

השאלה שלך בהחלט מוזרה , בתאוריה זה אפשרי , עם הידיים הנכונות כמובן. אם מדובר במכשיר בן 5 שנים כמו שאמרת ,

אולי שווה להשתדרג למכשיר שיענה לדרישות שלך עם הצבע המתאים.

פורסם

אדון GABZ,יכולת לחסוך את המשפט הראשון שלך.

ב-alpine ו-pioneer אפשר להחליף את צבע בתאורה(כמובן שבעוד מכשירים).

פותח השרשור,אני לא חושב שניתן להחליף את צבע התאורה במכיר שלך.

בשיפוצים...

פורסם

בטוח אפשר להלחים לדים בצבע שונה בפנים :)

פעם שיהיה לי זמן אני יבצע פרויקט כזה.

אודי A4

דימה.

פורסם

בוודאי שאפשר.

היה לי מכשיר דיי דומה לתמונה שפרסמת פה, ובהחלט היה אפשר לקבוע בו את צבע התאורה - ירוק / אדום.

לדעתי אין סיבה שזה יהיה שונה.

זה בהגדרות המכשיר, שאפשר להגיע אליהן אם אני זוכר נכון ע"י לחיצה ארוכה על אחד מהכפתורים (תנסה..) כאשר המכשיר כבוי. חשוב - לא כשהוא פועל. זה יכניס אותך לתפריט שונה.

פורסם
בוודאי שאפשר.

היה לי מכשיר דיי דומה לתמונה שפרסמת פה, ובהחלט היה אפשר לקבוע בו את צבע התאורה - ירוק / אדום.

לדעתי אין סיבה שזה יהיה שונה.

זה בהגדרות המכשיר, שאפשר להגיע אליהן אם אני זוכר נכון ע"י לחיצה ארוכה על אחד מהכפתורים (תנסה..) כאשר המכשיר כבוי. חשוב - לא כשהוא פועל. זה יכניס אותך לתפריט שונה.

האם אתה בטוח? אם כן אנסה לבדוק מחר, אתה לא זכר על מה לוחצים?

פורסם

מה יש לי להיות בטוח או לא להיות בטוח?

אני יודע כעובדה שהיה לי מכשיר דומה וששיניתי בו את התאורה מירוק לאדום. זאת עובדה..

יש בערך 3 כפתורים רלוונטיים. לא ביג דיל. אחד מהם יכניס אותך להגדרות.

פורסם

כנראה שלצערי במערכת שלי לא ניתן לשנות את הצבע בהגדרות המכשיר.

כאשר הוא כבוי כמו שאמרת לי רק לחצן ה-F של הפונקציוניות מגיב, ומוביל אותי להגדרות אך לא משהו שמסמן חיולף צבעים לצערי.

תודה בכל זאת.

• תוכן חדש...