Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחכה כבר זמן מה לאיביזה, ואני מתעניין לגבי HU שיכול להחליף את הדיפולטיבי שמגיע עם האיביזה.

קבלתי הצעה מבחור בשם דודי שמתקין מערכות ותוספות ללקוחות פליקס ביצחק שדה בתל אביב.

הוא הציע לי hu בשם ns10 (אני מכיר ns10 מוניטורים של ימאהה)

שכולל ג'י פי אס איי גו 8, התממשקות לאייפוד (כולל תצוגת אלבום, בחירת פליילסט, וכו.), התממשקות למצלמת רוורס, דיבורית בלוטות' מובנת כולל סינכרון ספר הטלפונים ובערך כל קונץ אחר שאפשר לחשוב עליו. כמובן שמדובר על מסך מגע דאבל דין.

המחיר הוא 8000 שקל, שהאמת נשמע לי קצת מוגזם, חוץ מזה ההצעה שלו להתקנת המערכת כולל קומפוננטים, סאב, מגבר

ואיטום דווקא מאד אטרקטיבית והוא עושה רושם של בחור לגמריי מקצועי ולעניין.

אין לי בעיה להוציא כסף אבל אני רוצה לדעת שבמחיר כזה אני באמת מקבל את הדבר הכי טוב.

מישהו מכיר את הhu המדובר? מישהו מכיר את המתקין?

תודה מראש!

פורסם

לי מותקן ברכב N-10 דבל-דין עם כל הפונקציות שדברת עם מדובר על אותו מכשיר אז הוא נהדר ,ושילמתי 6K כולל פלסטיקה לגולף

פורסם
לי מותקן ברכב N-10 דבל-דין עם כל הפונקציות שדברת עם מדובר על אותו מכשיר אז הוא נהדר ,ושילמתי 6K כולל פלסטיקה לגולף

אפשר לקבל לינק בבקשה? ( או הודעה פרטית אם אתה מעדיף )

תודה :)

• תוכן חדש...