Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשבון מדעי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי אתמול במיטב כספי מחשבון מדעי בשווי של 119.90הדגם הוא: fx-991ESהבנתי שאפשר לחשב בוא נגזרות,שטחים,גבולות וכו'.וחוץ מחישובי X במשוואות ממעלה איזו שבא לי אני לא מצליח לחשב את שאר הדברים.יש מצב שמישהו מבין בזה?

פורסם

יש לי את אותו המחשבון.

למעשה שילמת עליו די יקר, באופיס דיפו קניתי אותו ב 89, אבל נעזוב את זה כרגע.

כמובן שאני לא מכיר את כל הפונקציות אבל ממה שאני עובד איתו במספרים קומפלקסים הוא ממש נוח.

תלחץ MODE, ו 2 ואז תציב מספר כלשהוא וכשתרצה להוסיף לו זווית תלחץ שיפט מינוס (-) ואת הזווית.

אם תרצה להמיר אותו מפולרי לקרטזי תלחץ שיפט 2 ואז תראה את האופציות.

תעיין בחוברת הוראות שקיבלת עם המכשיר, יש שם הכל.

בעיקרון מחשבון שימושי, תתחדש.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

לחישוב אנטגרלים, אתה תראה כפתור עם הסימן של "הנחש" (של האנטגרל)

תלחץ עליו ואז יפתח לך סימן על המסך, ועם הלחצנים (החיצים) אתה יכול לנוע לגבול העליון התחתון, ולאמצע כדי לרשום את הפונקציה, אם אני לא טועה אתה צריך ללחוץ על מקש שליד השיפט, ואז על הסימן של ( , כדי לרשום את המשתנה X,

אם אתה רוצה לרשום X בריבוע, אז פשוט תלחץ על הסימן של 2 , כמו שאתה עושה להעלות בריבוע מספר,

שם לב לחשב אנטגרלים , אם אתה רוצה תשובה בראדיאנים או מעלות.

אתה יכול גם לחשב בו עוד הרבה דברים כמו מרוכבים, מטריצות דטרמיננטות ....

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

הנחש נמצא מימין לכפתור CALC , תסתכל היטב יש עליו סימון של נחש, עם 2 ריבועים, אחד לכול קצה גבול אנטגרל.

לחיצה על SHIFT ועל הכפתור של האנטגרל , יתן לך להכניס פונקציה, ואז נקודה, והוא יתן לך את הנגזרת של הפונק' שהכנסת , בנקודה שהכנסת.

דרך אגב, גבולות , ממש לא נראה לי שהוא יודע לחשב.

פרטים בה"פ .

פורסם

הנגזרת זה באותו כפתור של האינטגרל, כתוב מעל הכפתור d\dx .

לא ידוע לי שהמחשבון מחשב גבולות.

מה שכן, אם אתה בונה עליו בשביל לימודי החדוא, או תואר ראשון בהנדסה\ מתמתיקה, הפונקציות האלה כמו נגזרת ואינטגרל כמעט וחסרות כל שימוש.

פורסם
הנחש נמצא מימין לכפתור CALC , תסתכל היטב יש עליו סימון של נחש, עם 2 ריבועים, אחד לכול קצה גבול אנטגרל.

לחיצה על SHIFT ועל הכפתור של האנטגרל , יתן לך להכניס פונקציה, ואז נקודה, והוא יתן לך את הנגזרת של הפונק' שהכנסת , בנקודה שהכנסת.

דרך אגב, גבולות , ממש לא נראה לי שהוא יודע לחשב.

וואלה מגניב הבנתי.

יש דרך לרשום לו פונקציה ושיתן לי את הנגזרת המלאה בלי להציב נקודה ב X?

כלומר אני ארשום לו 6X^2 והוא יתן לי 12X? (כמובן שזה פשוט, אני ארצה לחשב נגזרות הרבה יותר מורכבות)

הנגזרת זה באותו כפתור של האינטגרל, כתוב מעל הכפתור d\dx .

לא ידוע לי שהמחשבון מחשב גבולות.

מה שכן, אם אתה בונה עליו בשביל לימודי החדוא, או תואר ראשון בהנדסה\ מתמתיקה, הפונקציות האלה כמו נגזרת ואינטגרל כמעט וחסרות כל שימוש.

תודה ולא, אני לומד חשבונאות יש לי הרבה קורסים במתמטיקה שאני רוצה להקל עלי, כלומר לבדוק את עצמי במחשבון.

פורסם

בספרון באנגלית שמגיע עם המחשבון מוסבר הכל בצורה מאוד מפורטת כולל נגזרות ואינטגרלים, תגדיש לזה שעה או שתיים ותדע הכל.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
יש דרך לרשום לו פונקציה ושיתן לי את הנגזרת המלאה בלי להציב נקודה ב X?

כלומר אני ארשום לו 6X^2 והוא יתן לי 12X? (כמובן שזה פשוט, אני ארצה לחשב נגזרות הרבה יותר מורכבות)

.

לא, הוא מחשב נגזרת בנקודה בלבד, מחשבון יותר משוכלל זה TEXAS אבל בשבילך זה מיותר,כי לא יתו לך להכניס את זה למבחן

פרטים בה"פ .

פורסם

אם כבר עסקינן בדברים מתמטיים לאלו שלומדים הנדסה אז !!

למי שיש סמארטפון (אייפון אנדרואיד) יכול להתקין תוכנה שנקרא, Wolfram|Alpha אין דבר טוב מזה באינפי בשביל לבדוק את עצמך .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• תוכן חדש...