Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך קרינה אלקטרומגנטית יכולה לפגוע בעיניים?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ומעבר לביקורת ה'בונה' על מי שבוחר לתקן ולא להחליף בחדש, הוא מפרנס תיקונצ'יק מהארץ.

גם אני בחרתי בעבר, ויותר מפעם, לתקן מקרוגל ששבק. המכשיר חזר לעבוד פרפקט, הוא נקי מטופל, שמור ונראה כחדש. הטכנאי שהוא בחור דתי צריך לחיות ממשהו, לי זה לא עלה יותר ממכשיר סביר חדש, קבלתי שפופרת תדר גבוה מאיכות גבוהה והניסיון הראה שהתיקון החזיק מעמד כמה שנים ללא בעיות.

יוסי

פורסם

אני מעדיף לתת לאותו תיקונצ'יק בחינם את המכשיר התקול ושישתמש בו לחלקים.

זה מה שאני עושה בדרך כלל.

המכשירים הזולים לאחר מספר שנים נראים עייפים חיצונית ופנימית (למי לא התפרץ איזה מאכל או משקה במיקרוגל)

במחירים האלה חבל להתחיל להתעסק.

יש מכשירים שבאמת שווה לתקן, כמו מיקרוגל שיש להורים שלי כבר כ20 שנה, של פנסוניק שעלה בזמנו אלפי שקלים. מכשיר מעולה, דיגיטלי בנפח גדול שעוד לא מצאתי משהו שמשתווה אליו גם מבין החדשים.

ומה לדעתך המיקרוגל עושה עם הרוב המוחלט של ההספק הזה?

(רמז דק: הרוב לא הולך לסיבוב הצלחת וגם לא לצפצופים וגם לא לתצוגת השעון וגם לא לתאורה הפנימית)

בתור מהנדס אלקטרוניקה המתמחה ב RF אחת ההתעסקויות שלנו בראשית הקורס העוסק מיקרוגל היתה "לשחק" עם מיקרוגל ביתי ולראות את עקומת הקרינה שלו. חוץ מהדמיה ממוחשבת, ניתן בדרכים שונות לשרוף דברים באמצעותו וכך ללמוד על התפשטות הגל בפועל. (זה אפילו דיי כיף)

אני אתן לך רמז: הוא לא מקרין את הרוב החוצה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

טוב, טוב בסדר...

מחר אני אסע במיוחד לאזור נשר כדי לחפש משהו במתחם ביג. אם אני אמצא אז הישן יעוף לפח.

פורסם

יש המצאה נהדרת- קוראים לה אינטרנט

בשביל מכשיר כמו מיקרוגל ב500 ש"ח חבל לצאת מהבית ואפשר לקנות דרך וואלה שופס או משהו בסגנון

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

בעצתכם, החלטתי להפסיק לתקן מכשירי אספנות וקניתי היום מיקרוגל חדש 20 ליטר של "גרונדיג" מהום סנטר בנשר, עלה 500 ש"ח ומגיע עם 3 שנות אחריות מלאה. המיקרוגל הישן לא יתוקן וייזרק לפח בשבוע הבא, בכל מקרה תודה לכולם.

תמונה 1.jpg

פורסם

לא באמת חשבת שזה מיוצר בגרמניה... עוד בחנות ראיתי שרשום שזה מיוצר בסין, בשביל זה יש 3 שנות אחריות. בשורה התחתונה כולם מיוצרים בסין.

• תוכן חדש...