Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מיקרוגל "גרץ" בן 8 פשוט לא נדלק - כשסוגרים את הדלת ולוחצים על START לא קורה כלום, הטיימר רץ לאחור כאילו הכל תקין אבל הוא לא נדלק.

אם מתעקשים ומנסים ללחוץ על סטארט כ- 20-30 פעם אחד אחרי השני יכול להיות שהוא יידלק לפעם אחת, במצב כזה הוא מחמם כמו שצריך, אם נותנים לו כמה מכות בצד זה גם עוזר. המכשיר כבר היה בתיקון לפני כמה שנים (תיקנו את המגאטרון או משהו כזה), בכל מקרה גם כשהוא לא נדלק הנורה הפנימית נדלקת לשנייה ונכבת, ובכל מקרה התאורה במטבח נחלשת כאילו המכשיר מקבל זרם. אגב, רשום מאחור באנגלית "מיוצר בסין"...

בקיצור אני חושב שמדובר בבעיית מגעים, למישהו יש השערה מה הבעיה? אני לא קונה חדש כי ביישוב בו אני גר יש רק חנות חשמל אחת, ובה שלושה מיקרוגלים בתצוגה שעדיף שיישארו בחנות. אין לי כוח לטייל עם הרכב ולחפש מיקרוגל והבחור שמתקן בא עד הבית.

תודה לעונים,

גיא.

פורסם

מיקרוגל בן 8 הייתי זורק לפח, מתקשר לאחת החנויות באינטרנט (עם מוניטין טוב) ומזמין חדש עם שליח עד לבית.

באיזור הצפון היה לי נסיון טוב עם "LAST PRICE" :

http://www.lastprice.co.il/Category.asp?q=%EE%E9%F7%F8%E5%E2%EC&x=15&y=17

תאמין לי, במידה והמיקרוגל שלך מעולם לא היה בתיקון, אתה לא רוצה לדעת, מה היא רמת הקרינה שהאוכל מקבל מהמכשיר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

[quote=vladclar;2876746

תאמין לי, במידה והמיקרוגל שלך מעולם לא היה בתיקון, אתה לא רוצה לדעת, מה היא רמת הקרינה שהאוכל מקבל מהמכשיר.

שהאוכל מקבל?

שמעתי שצריך להיזרם מהקרינה שהמיקרו פולט החוצה, אבל בחיים לא שמעתי על זה שהקרינה משפיעה על האוכל.

תוכל לפרט קצת? הרי קרינה זה לא דבר שנשאר בשניצל שחיממתי, והוא לא יקבל סרטן שם...

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

http://www.eatwell.co.il/?CategoryID=375&ArticleID=2570

כמובן, בישול\חימום אוכל בכלי פלסטיק מזיק ממש.

ויש סוגי מזון שלא מכניסים למיקרוגל בכלל (לדוגמא, חלב אם קפוא).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מיקרוגל בן 8 הייתי זורק לפח, מתקשר לאחת החנויות באינטרנט (עם מוניטין טוב) ומזמין חדש עם שליח עד לבית.

באיזור הצפון היה לי נסיון טוב עם "LAST PRICE" :

http://www.lastprice.co.il/Category.asp?q=%EE%E9%F7%F8%E5%E2%EC&x=15&y=17

http://www.amalnet.k12.il/meida/energy/default.asp?url=articles/ener0005.htm

אל תמהר לזרוק את המכשיר. הוחלף אצלך המגנטרון שהינו "גוף החימום" והוא חלק די יקר במכשיר (יחסית למחירו).

קרוב לוודאי שמדובר בתקלת מגעים (אולי בלוח הפיקוד הפנימי / הלחמה פתוחה) ,או אחד מהמפסקים שבמשקוף הדלת-תקול.

יתכן שהבעיה היא בלוח החיצוני (אם מדובר במגעי טאץ') ויש צורך בהחלפתו.

רוב המכשירים שנמכרים היום בשוק הם סיניים (כמו שלך) אך באיכות ירודה ולא ישרדו 8 שנים . המותגים יקרים יחסית ולא מסתכמים ב-150 שקל כמו שהרוב חושב.

באתר שהוצע לך לא נרשמו נפחי המכשיר/ גודל וכדאי שתבדוק את זה (בכמה ליטר מדובר) ,במידה ואתה רץ להחליף.

בברכה

מוטי

פורסם

תוספת לידע כללי :

אם דלת המיקרוגל נסגרת כהלכה ,אינה מעוותת וללא פגיעות , הקרינה לא עולה גם לאחר מספר שנים .

בכל מקרה טווח הביטחון בזמן פעולה הוא כ-2 מטרים.

אם ישנם סימני חלודה /רקבונות בחלקו הפנימי של המכשיר -אל תתקן.

אנשים מתבלבלים בין קרינה רדיואקטיבית לקרינה אלקטרומגנטית.

פורסם

תסתכל על חצי הכוס המלאה - מיקרוגל גרץ שירת 8 שנים? הגיע זמן לפרוש בכבוד. תארגן לו קבורה נאותה, וצא לחפש מיקרוגל חדש.

נדיר מאוד שהדברים האלה עובדים הרבה זמן אחרי גמר תקופת האחריות (לצערי בזמן האחרון גם מכשירי חשמל ממותגים, ולא רק NO-NAME סיני).

רוב הסיכויים שהתיקון יעלה לך קרוב למחיר של מיקרוגל חדש.

נ.ב. משהו שחשבתי עליו - נשמע כמו בעיית מגעים או תקלת תוכנה (אם יש לו שליטה דיגיטלית, ולא מכנית). יש לו אפשרות לעשות ריסט?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני חושב שעוצמת הקרינה כתובה על התוית של כל מיקרוגל, בד"כ משהו בסדר גודל של 800W.

למה שהוא לא ירצה לדעת את זה? זה נתון די בסיסי ויש לו השפעה על זמן חימום האוכל.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ומה לדעתך המיקרוגל עושה עם הרוב המוחלט של ההספק הזה?

(רמז דק: הרוב לא הולך לסיבוב הצלחת וגם לא לצפצופים וגם לא לתצוגת השעון וגם לא לתאורה הפנימית)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

תוך כדי רפרוף בעמוד האוף טופיק, יצא לי לקרוא את הכותרת עוד לפני ששמתי לב מי הכותב.

לא היה צריך הרבה כדי לנחש מי זה...

מגיע לך צל"ש על הסבלנות להתעסק עם מיקרו מקולקל בן 8.

:lol:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אם מתעקשים ומנסים ללחוץ על סטארט כ- 20-30 פעם אחד אחרי השני יכול להיות שהוא יידלק לפעם אחת, במצב כזה הוא מחמם כמו שצריך, אם נותנים לו כמה מכות בצד זה גם עוזר.

גיא.

או שלוחצים 20-30 פעמים או שמביאים לו נוקרה ? :) לא בא לך לקנות מיקרוגל חדש מהניילונים במקום להרביץ למכשירים עתיקים שצריכים גריטה ?
פורסם

כדי לקנות מכשיר חדש אני צריך לנסוע מינ' 20 ק"מ לכל כיוון ואח"כ להיסחב עם זה באוטו. פה זה לא תל אביב... מצד שני הטכנאי שמתקן מגיע עד הבית, לוקח את המכשיר לתיקון למעבדה ואח"כ מחזיר אותו. מכיוון שאני חושב שזו תקלה פשוטה חשבתי לחסוך את כל הבלאגן ופשוט לתקן אותו.

מדובר בפיקוד דיגיטלי ולא מכאני. האם מומולץ לפתוח את המכשיר כדי לראות מה המצב בפנים או שיש סכנת התחשמלות כמו בטלוויזיות CRT למשל?

פורסם

מעבר לסכנת ההתחשמלות יש סכנה חמורה לפגיעה בעיניים,ולכן חל איסור בהפעלת מיקרוגל לצרכי תיקון כאשר המכסה שלו פתוח,עם כל הידע שלי בחשמל ואלקטרוניקה השתדלתי לא לתקן מכשירי מיקרוגל ,ביחוד כאשר המחירים שלהם בריצפה.

• תוכן חדש...