Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

היום הלכתי לראות עם חבר משפחה קרוב מאזדה לנטיס 98 מנוע 1800, הרכב מבחוץ ובפנים נראה טוב מאוד, לרכב הוחלף מנוע למנוע שעבר 60 אלף קילומטר לפי דברי המוכר, יש שטר מכר ויש אישור של מכון טסטים להחלפת המנוע, השוותי מספרי מנוע בין שטר המכר לבין האישור ויצא תקין.

בדקתי את הרישיון רכב והרכב על שם בחורה שהמוכר טוען שזאת חברה שלו ושיש לו יפוי כוח.

עד כמה שאני יכול לבדוק באופן לא מקצועי ממש זה שהרכב נוסע טוב, המנוע מגיב יפה לדוושת הגז וההילוכים עברו חלק.

את ההמלצה על הבחור שמוכר את הרכב קיבלתי מבן דוד שהוא בעצמו סוחר מכוניות מפולפל, אבל הוא אומר שאני יכול לסמוך על המוכר.

ביררתי קצת על המוכר ומסתבר שהוא גר מול זה שרוצה לקנות את הרכב:-P .

ישנם מספר דברים שמדאיגים אותי, הרכב בבעלותו 4 חודשים, הוא טוען שקנה את הרכב לחברה שלו ועכשיו הוא מתחתן אז הוא מוכר כי הוא צריך כסף - מקובל פחות או יותר.

שאלתי את אחד השכנים שלו אם יש לו חברה והוא אימת שכן ושהשם שלה הוא מה שרשום ברישיון רכב.

אותו שכן אמר לי גם שהמוכר כל פעם קונה רכב ומוכר אותו אחרי תקופה קצרה - אופי פעילות של סוחר.

אותו סוחר עובד באויס ראשון לציון ומחר אנחנו אמורים להיכנס לבדיקה, מה שעיצבן אותי זה שהוא התעקש על קומפיוטסט מערב ואני רציתי מזרח, ואז הוא התחיל לבלבל את המוח שזה רחוק לו ושהוא לא בטוח יוכל להגיע לשם.

מה שכן הוא אומר שאין לו בעיה לחתום על זכרון דברים ועל התחייבות לשלדה, גיר, מנוע.

אני לא חושד חלילה במכון בדיקה של קומפיוטסט מערב אבל עדיין זה מאוד עיצבן ההתעקשות הזאת.

יש פה יותר מידי דברים שמחשידים אותי ויכול להיות שאני סתם פרנואיד אבל סך הכל אני רוצה לעזור לאותו חבר לא ליפול בפח ושיהנה מהרכב הראשון שלו בחיים בגיל די מאוחר יחסית( כמעט 50).

יש פה משהו שפספסתי, יש עוד דברים שצריך לבדוק?

אשמח לעזרתכם.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

כמה הוא רוצה על הרכב?

במידה והוא רוצה מחיר יחסית גבוה למחיר השוק של הרכב, לפי דעתי תוותר על הבדיקה.

לי הוא ניראה כמו שקרן, ומנסיון כשמישהו משקר בדברים קטנים ,הוא גם ישקר בדברים גדולים.

פורסם

הוא רוצה 16 אלף ולא מוכן לרדת יותר.

הרכב כרגע יד 3 ועם 230 אלף קילומטר אבל מנוע הוחלף וכביכול הוא עומד על 60 אלף עכשיו.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

הבן אדם קורא לי כדי לעזור לו ואני הצעתי לו לדלג הלאה כי לא חסרות לנטיס עם מנועים מקוריים ועם קילומטרז' יותר שפוי.

אבל הוא מתעקש על זאת, תשאל למה, כי יש לה סאנרוף והיא נקייה מבפנים ובחוץ:shock: , אמיתי לגמרי.

בגלל זה אני מנסה לצמצם נזקים עד כמה שאפשר על ידי זכרון דברים מסודר עם צילום תעודות זהות ובחירת מכון בדיקה שאני רוצה.

יש פה איזה בחור רציני שכל הזמן נותן לאנשים מידות מותרות לצמיגים שלהם שעובד שקומפיוטסט מזרח, אז שיתכונן לבדוק מחר לנטיס:lol:

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

להערכתי הוא לא יהיה זה שיבדוק את הרכב.

סביר יותר שהבוחן יהיה בעל תפיסת עולם ליברלית וחבר טוב של מוכר הרכב.

פורסם

המוכר לא מוכן לשחרר את הרכב כדי שאני יבדוק בעיר אחרת, אז המינימום הוא לבדוק במכון בצד השני מאשר זה שהוא רצה.

יותר מזה מה כבר אפשר לעשות, אם יש אז אשמח להצעות

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

המכונית קניה מאוד, אין שום חפץ בתוכה כי זה סוחר.

יש סוחר שמציג את עמצו כסוחר, ויש אחד שמספר לך סיפורים על חברה\חתונה ועוד..

מזה שמשקר - תברח!

זה שהחליפו מנוע לא אומר שלא צריך לשפץ גיר.

זה שהמוכר לא מוכן להתרחק למכון בדיקות כפי שיקשת, אומר שיש לו מה להסתיר.

החבר שלך נכנס עמוק למיטה חולה - צריך להוציא אותו משם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זכותכם המלאה לבדוק במכון בדיקה המקובל עלייכם .

לפני שנתיים קינינו רכב מאזדה 6 מאוויס סניף מערב ראשון - ולקחנו לבדיקה במכון קומפיוטסט במזרח .

לא הייתה בעיה , הם הסכימו והיו אדיבים , המרחק בדיוק 5 דקות נסיעה .

אל תוותרו , בדקו היכן שאתם קובעים .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אסור לקנות את הרכב אם המוכר מתעקש על בדיקה במכון ספציפי, ולא מוכן למכון אחר בצד השני של העיר.

אני לפעמים קובע עם אנשים מרוחקים במכון בהרצליה, שמרוחק עשרות אם לא מאות קילומטרים מהבית של המוכר ועדיין אנשים מוכנים להגיע. אז בחייאת, מכון בצד השני של ראשון לא טוב לו?

מציע לך לומר לחבר שלך שיירד ממנה. אני שם כסף שאם אני פותח עכשיו YAD2 יש שם לאנטיס עם ק"מ שהוא בדיוק חצי ממה שחבר שלך מצא. משיטוט זריז מצאתי אחת שנת 98, עם 110 אלף ק"מ. נשמע לי יותר טוב מ-230 אלף עם מנוע מוחלף :?

פורסם

לדעתי אקזמפלרים שמורים ששייכים לבעלים יחסית אמינים של הרכב הזה ניתן למצוא בשפע ואפשר לרדת מהבחור הזה.

פורסם

הרכב נרכש, את האמת לומר הוא יצא די בסדר במכון.

היום בבוקר נפגשנו עם המוכר וחפרתי לו במוח ובסוף הוא לא רק שהסכים לנסוע למזרח אלא גם השאיר לי את הרכב לקחת בעצמי כי הוא לא יכל לבוא, החתמתי אותו על זכרון דברים עם כל הסעיפים שאפשר לדחוף לשם, כולל התחייבות על הכל.

הרכב נבדק בקומפיוטסט מזרח, אמנם כל הבדיקה יצאה איקסים אבל השלדה נקייה לחלוטין, מצב המנוע מצוין.

למעט ריג'קטים קטנים כמו נזילת שמן הגה כוח, צמיגים יבשים,נזילת שמן ממחיזר שמן בין המנוע לגיר ובולמים קדמיים עייפים הרכב במצב טוב מאוד.

הבוחן המליץ מאוד על הרכב, יחסית לרכב בן 12 שנה הוא יצא בסדר גמור והוא לבסוף נרכש ב14 וחצי אלף ש''ח כשהמחירון עומד על 21 או 22.

אני אישית לא הייתי קונה רק בגלל הקילומטרז', אבל הקונה רצה מאוד את הרכב, מקווה שהרכישה הייתה מוצלחת.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...