Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום רב !

בדגמי 1800, אמור להיות קרבורטור פירבורג, בעל צוק אוטומטי מוזן מי קירור!

הצוק בעייתי, ואם בעל מקצוע חאפר מטפל בו, הוא עלול להשביתו, וזה הזיבה שהינך זקוק לחימום הרכב בבוקר.

תמונה שווה אלף מילים ואם אתה מסוגל לפרק את מכסב מסנן האוויר, שהוא בעל שני ברגי פילפיס וקליפסים, ולצלם את הקרבורטור ממבט עילי, אוכל לתת לך תשובה מוסמכת יותר , לגבי תפקוד הצוק, מצבו וסוג הקרבורטור.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

Buki -אני מסובב סוויץ',ורגע לפני שהמנוע מונע אני נותן לחיצה קלה על דוושת הגז בכדי "לעזור" לרכב להדלק (אך אפשרי גם בלי הלחיצה הקלה) פשוט אחרי ההתנעה אני חייב לתת עזרה למנוע שלא יתכבה לי

תודה צביקה אני אעלה תמונה בקרוב של מכסה המנוע בתקווה שתגידו לי היכן בדיוק נמצא החלק שאותו אני צריך לצלם לכם!

פורסם

הרכב הזה מחזיר אותי לילדות שלי. זה היה הרכב הראשון שאי פעם נהגתי בו, והוא היה בבעלות המשפחה שלי 11 שנים (מ-89' עד סוף 00'). אני מציע לך לשמור עליו ולהימנע מנסיעות השטח הללו, שבוודאי אינן מוסיפות לתוחלת החיים שלו.

לשאלותיך:

1. הצ'וק ברכב הזה הוא צ'וק אוטומטי. לא יודע לומר האם הוא עובד באמצעות טמפ' נוזל הקירור או באמצעות חשמל, אבל לגבי היותו אוטומטי אני בטוח במיליון אחוז.
  2. העיגול השחור משמאל הוא אכן מסנן האויר. כדי לפרקו, עליך לפתוח שלושה ברגי פיליפס בראשו, ולאחריהם את הקליפסים שמחזיקים את המכסה מהצדדים.

אם זה מסתכם רק בניקוי של פנים המסנן, אין בעיה לבצע את זה. אם זה דורש משהו מעמיק יותר, אני מציע לך בחום לגשת לבעל מקצוע, מכיון שהקרבורטור הזה הוא יחסית מורכב ולבעל ידיים לא מיומנות קל מאוד להוציאו מכיוון.

ועוד משהו: אני ממש לא אכעס עליך אם לזכר הימים הטובים תפנק אותנו (אותי :wink:) בקצת תמונות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

שלום רב !

מצטרף לאלעד, וגם מחזק את דבריו, הרכב קלאסי ואמין, אך שונא הזנחה.

ללא הזנחה הוא מסוגל לשרת את בעליו שנים רבות, עם הנאה רבה, בתנאי שיקבל טיפול מקצועי ולא חאפריסטי.

אלעד כוון אותך, למסנן האוויר, אשר מחייב פירוק שני ברגי פיליפס, 4 עד שישה קליפסים

וכשלושה אומים המתפרקים בעזרת בוקסה 8 מילימטר, יש להזהר לא להפיל את האומים לקרבורטור תוך כדי הפירוק !

צילום על של הקרבורטור ומכמה זוויות האפשריות, בתאורת יום טובה יותר, תאפשר לראות האם מכלול הצוק האוטומטי קיים, ולא בוטל , והאם ניתן להשמישו.

מומלץ לצלם את הקרבורטור במנוע קר לפני התנעה, אחרי דריכה על דוושת התאוצה, על מנת לבדוק האם הצוק פעיל ונדרך.

בברכה

צביקה

,

פורסם

2pac - אין לי מושג למה אין לי את זה. אני לא חוזר יותר לשטח...

חברים מאז המקרה בו המנוע לא הפסיק להכבות לי,נסעתי ברכב שלוש פעמים ובשלושתם נסיעה של יותר מ10 דקות והרכב פשוט חזר לקדמותו. אז אולי אני יוותר על פירוק מסנן האויר עד לפעם הבאה (נקווה שלא תהיה פעם הבאה) בה המנוע יכבה לי ללא סוף?

פורסם

חברים הבעיות חזרו וכל פעם שאני עוזב את הגז הרכב מתכבה

פתחתי את מסנן האויר וצילמתי לכם:

http://www.siz.co.il/my/vjollztwmzwm.jpg

*חשוב להגיד חברים שעשיתי סיבוב עם הרכב של כמה דקות ורק אחר כך צילמתי את התמונה !

האם הכל תקין?

פורסם

מהתמונה הזו אפשר רק לראות שזה קרבורטור PIEBURG 2E2.

אי אפשר לדעת על סמך התמונה אם הוא תקין או לא.

צביקה התכוון שתפרק גם את החלק התחתוןשל תיבת האוויר (ה"סיר" השחור, שבתוכו נמצא פילטר אוויר צהוב).

ואז אפשר היה לראות את צינורות הוואקום ואולי להבין קצת יותר.

אגב, היה לי לפני כמה שנים רכב מדגם אחר אבל עם קרבורטור בדיוק זהה לזה.

וגם היו לי בעיות עם סל"ד סרק, סל"ד סרק היה נעלם מפעם לפעם. כל פעם הייתי מכוון את הסל"ד מחדש, ואחרי תקופה זה היה שוב משתנה.

פורסם

שלום רב !

בוקי כרגיל צודק, בכל פרט שהוא כתב !

מזובר אכן בקרבורטור פירבורג 2E2A ,בעל צוק אוטומטי בעייתי ובעל סלד סרק , המתכוונן דרך מכלול וואקום בעייתי.

הקרבורטור מחייב טיפול , מקצועי אצל מכון קרבורטורים מקצועי, המכיר את כל מכלולי הקרבורטור, וובעל ידע בכוון הסלד , הצוק האוטומטי, וכוון הC0.

על מנת לבדוק האם מכלול הצוק קיים תקין, וניתן להשמישו, יש לפרק את כל בית המסנן האוויר, לפי הסברי בתגובתי הקודמת.

בברכה

צביקה

פורסם

שלום צביקה

עוד משהו שגיליתי,שכשאני מתניע את הרכב במנוע קר,הוא שורד 30-40 שניות ומתכבה.

אין אזעקה ברכב אם זה משנה

עדיין צורך בללכת למכון קרבורטורים?

• תוכן חדש...