Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

מזה כארבע שנים אני משתמש בבושם BOSS אורגינלי, וכרגע אני מעוניין להחליף למשהו אחר.

אני מעוניין בבושם שיהיה נעים, לא יותר מדי חזק שיגרום לסובבים שייחנקו :-D.

איך הבשים של Bvlgari ? שמעתי שהם טובים.

והתקציב שלי 200-300 ש"ח.

תודה.

שונא גזענים !.

פורסם

בושם זה טעם אישי , הולכים מריחים בחנות כל מיני טסטרים ומה שאוהב ובמחיר סביר קונים.

אני אישית תמיד נותן לחברה לבחור בשבילי בושם חדש הרי היא נהנית מהריח שלו רוב הזמן, חוץ מזה שיש כמה בשמים עם ריחות דומים לאותו מותג ככה שלא חייבים לקנות משהו שונה לגמרי מהרגיל.

אפשר למצוא פה מחירים טובים גם

http://www.callperfume.co.il/Default.aspx

Bvlgari הכחול אקווה ממש טוב (לפי התגובות המתלהבות של החברה ) :) אבל הוא התקלקל מהר ולא החזיק יותר מ 8 חודשים.

פורסם

המלצה, אפשר להריח טסטר - אבל אחרי שהחלטת, שים אותו על היד, א-ל תריח אותו מייד, תעשה סיבוב של 5 דקות במקום אחר (צא מהפארם סטור) ורק אז תריח אותו.

א. יש כל כך הרבה ריחות ממסכים בפראם, קשה להגיע לריח שלו בלבד שם.

ב. לפעמים לגוף יש השפעה עדינה על הריח וטסטר לא מריח אותו דבר.

GOLF, נתת חברות בשמים שמיצרות יותר מתערובת אחת יכול להיות שמה שהוא יריח ומה שאתה התכוונת שונה לגמרי.

לאיסימיאקי יש עכשיו 4 או 5 סוגים שונים (ודווקא את גרסאת הקיץ הירוקה שהיתה פעם ואהבתי מאוד לא עושים יותר) לפאקו ראבן יש אפילו יותר.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

ממליץ בחום על Bvlgari Black. אחד הבשמים המתוקים הטובים שיצא לי להריח, בחו"ל הוא הצלחה מטורפת, משום מה בארץ הוא לא תפס, כנראה בגלל שאין שיווק של רשתות הפארם. ממליץ לך לנסות אותו (רק בחנויות פרטיות לצערי) :wink:

פורסם

רושאס כבר נחרש מכל חור, לא הייתי הולך עליו :?

אה, ולא משנה מה תעשה, אל תקנה את One Million של פאקו רבאן. כל כך הרבה אנשים משתמשים בו עד כדי כך שכשאני מריח אותו הוא אשכרה גורם לי לבחילה, פשוט נוראי :roll:

• תוכן חדש...