Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי 2 אייפונים בשבועיים בסלקום. השלישי גם תקול, רק שהפעם הם רוצים לקחת את האייפון למעבדה. קיבלתי טלפון נוקיה ישן חלופי ל48 שעות.

האם סלקום לא מחוייבים לתת לי אייפון חלופי?

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

חוצפה כזאת לא ראיתי מעולם! עכשיו מתברר שהטלפון החלופי שקיבלתי גם כן תקול, לא ניתן להוציא ולהכניס שיחות!!! הקו בסדר גמור!

זה אומר שעד מחר אין לי קו זמין! הולך לעשות להם מוות מחר.

קניתי אייפון חדש לפני כמה חודשים בסלקום, לאחר כמה חודשים כפתור הHOME לא עבד טוב. האייפון הוחלף ישר לאחד חדש. יום למחרת המצלמה לא עבדה ושוב הוחלף לאחד חדש. היום הכנסתי את האייפון השלישי שלי בגלל שהאנטנה של רשת אלחוטית/בלוטות'/GPS לא עובדת כמו שצריך ולכן לא ניתן היה להשתמש כראוי בשלושת הדברים הנל. נאמר כי האייפון נשלח למעבדה ותוך 48 יתנו מענה לבעיה. קיבלתי טלפון חלופי NOKIA ישן שמתברר כתקול גם כן! ולכן עד מחר אין לי קו.

בקיצור, יום עם לא מעט עצבים. שלא נדבר שמחר אני יכול להגיע אליהם רק אחר הצהריים.

לא מאשים את APPLE , מאשים את התנהלות סלקום עם לקוח סבלני כמוני.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

מה אתה רציני?

אני לא רואה שום בעיה בהתנהלות של סלקום, החליפו לך פעמיים מכשיר במקום שזה די נדיר, ועכשיו נתנו לך מכשיר חלופי שבמקרה תקול, הם לא עשו זאת מרוע לב או זלזול.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

כשאתה לוקח אייפון מסלקום הם מיידעים אותך מפורשות שהם משמשים רק מתווך בינך לבין אפל ושכל השירות/אין ביטוח למכשיר זה מול אפל.

לגבי המכשיר התקול זה קורה ולכן כשאני מחליף מכשירים אני תמיד דואג למכשיר אחד או שניים תקינים שישכבו במגרה לעת צרה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אני תמיד דואג למכשיר אחד או שניים תקינים שישכבו במגרה לעת צרה.

+1

רק שמדי פעם צריך להדליק אותם ולראות שהם עובדים (אפילו להטעין אם צריך), זה כמו עם רכב שעומד זמן ממושך, וצריך להתניע מדי פעם.

נ.ב. יש למישהו עוד טיפים לאחסנה של פלאפון בצורה ממושכת?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

רצוי.

במידה ואתה מוסר את הטלפון שלך לתיקון, נותנים לך מכשיר חלופי הכי בסיסי שאפשר (לדוגמא אורנג' נותנים נוקיה 1208 ). במידה ואתה צריך פונקציות כמו BT, GPS, או נגן מדיה, כדאי לך להחזיק מכשיר ישן שיש בו את הדברים האלה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

פה אתה מדבר על מכשיר מעל לממוצע. לא לכל אחד יש כזה תחיליפי במגירה בבית.

זה שחברות הסלולר נותנות מכשירים תחליפיים דפוקים תצעקו עליהים רק ככה זה עובד.

פורסם
חוצפה כזאת לא ראיתי מעולם! עכשיו מתברר שהטלפון החלופי שקיבלתי גם כן תקול, לא ניתן להוציא ולהכניס שיחות!!! הקו בסדר גמור!

זה אומר שעד מחר אין לי קו זמין! הולך לעשות להם מוות מחר.

קניתי אייפון חדש לפני כמה חודשים בסלקום, לאחר כמה חודשים כפתור הHOME לא עבד טוב. האייפון הוחלף ישר לאחד חדש. יום למחרת המצלמה לא עבדה ושוב הוחלף לאחד חדש. היום הכנסתי את האייפון השלישי שלי בגלל שהאנטנה של רשת אלחוטית/בלוטות'/GPS לא עובדת כמו שצריך ולכן לא ניתן היה להשתמש כראוי בשלושת הדברים הנל. נאמר כי האייפון נשלח למעבדה ותוך 48 יתנו מענה לבעיה. קיבלתי טלפון חלופי NOKIA ישן שמתברר כתקול גם כן! ולכן עד מחר אין לי קו.

בקיצור, יום עם לא מעט עצבים. שלא נדבר שמחר אני יכול להגיע אליהם רק אחר הצהריים.

תשמ'ע לי הסיפור לא מריח טוב, לך תמלא טוטו מהר.

אני מכיר לפחות 10 אנשים שרכשו אייפון דור 4 וגם 3 ולאף אחד מהם לא הייתה שום תקלה ומשום מה לך נמסרו 3 אייפונים תקולים.

איזה כייף לי :)

פורסם

הגיע הזמן שחברות הסלולר יבינו שטלפון חליפי צריך להיות בהתאם למכשיר שרכשת מהם .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
הגיע הזמן שחברות הסלולר יבינו שטלפון חליפי צריך להיות בהתאם למכשיר שרכשת מהם .

לקוחות עסקיים "כבדים" מקבלים מכשיר שווה ערך.

שאלת השאלות היא האם הוחלף לך האייפון בפעם הראשונה למכשיר חדש או למחודש ?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...