Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלת השאלות היא האם הוחלף לך האייפון בפעם הראשונה למכשיר חדש או למחודש ?

נראה כמו חדש, אבל אני מניח שהוא מחודש עי אפל. הוא הגיע מאריזה שחורה מוזנחת כזאת פעמיים ללא שום חלק מלבד האייפון.

האם עליי לדרוש אחד חדש?

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

עדכון.

לאחר 48 שעות עם טלפון חלופי שעבד למחצה, הגעתי לסניף לראות מה שלום האייפון. הנציג אמר שהחליפו לאחד חדש. לקחתי אותו לידי לפני האנברייק וישר הרגשתי שמשהו לא בסדר. כפתור הHOME לא "נלחץ" כמו שהוא אמור להלחץ. הטכנאי אמר שהוא יקח אותו ויבדוק את העניין. לאחר כמה דקות התברר שגם האייפון הזה תקול. לכן קיבלתי עוד אייפון חדש (חמישי במספר)

נקווה שזה האייפון האחרון שאני מחליף.

פורסם

אם בקצב הזה אתה מקבל אייפונים דפוקים תחשוב מה הסיכוי לקבל אייפונים כאלו בעולם?

כבר מזמן כל העולם היה עושה מזה רעש כמו שעשו מבעיית הקליטה ומהזכוכית האחורית שנשברת עקב ליכלוך.

אני כמעט משוכנע שאתה מקבל אייפונים מחודשים ולא חדשים.

האייפון שקיבלת הגיע בקופסא מקורית של אפל ונפתחה מולך?

פורסם

לא קופסא מקורית כמו שהגיע פעם ראשונה.

קופסא שחורה כמו בתמונה.

icoffin.jpg

iphone4box.jpg

פורסם
אם בקצב הזה אתה מקבל אייפונים דפוקים תחשוב מה הסיכוי לקבל אייפונים כאלו בעולם?

בעולם? אפסי.

כולם אצלו.

מסכן. משתתף בצערך ידידי.

מציע שתיקח את כל הערכה שקיבלת, כולל האריזה, תצעד למרכז השירות שלהם ואל תצא משם עד שתקבל אחד חדש-טרי-אטום-הרמטית ולא מחודש.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
הגיע הזמן שחברות הסלולר יבינו שטלפון חליפי צריך להיות בהתאם למכשיר שרכשת מהם .

גם במוסך יהיו לך דרישות כאלו אם תצתרך רכב חילופי?

כל עוד זה ליום יומיים עד שמקבלים את המכשיר מתיקון,אני חושב שזה דיי קטנוני לדרוש יותר ממכשיר תקין עם מטען ואוזניה במקרה הצורך(באורנג' פעם הציעו לי כי לא היה לי איך לדבר בזמן נהיגה).

אם כבר תדרוש מחברת הסלולאר שירות יעיל ומקצועי(מה שאין היום לאף חברה),זאת דרישה לגיטימית.

פורסם

או שאתה לקוח שלי, או שאתה עוד אדם חסר מזל עם אייפון של סלקום.

יש לי לקוח שגם כן, קנה אייפון דרך סלקום, אחרי יום הפסיק לעבוד לו הרמקול. קיבל מחודש וגם אותו החליף על איזה שטות אחרת או משהו בסגנון....

משהו מריח לי לא טוב שם.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
בעולם? אפסי.

כולם אצלו.

מסכן. משתתף בצערך ידידי.

מציע שתיקח את כל הערכה שקיבלת, כולל האריזה, תצעד למרכז השירות שלהם ואל תצא משם עד שתקבל אחד חדש-טרי-אטום-הרמטית ולא מחודש.

זה מה שאני אומר משהו מסריח שם בשירות החלפות מכשירים בסלקום

פורסם
בעולם? אפסי.

לדעתי לקוח אפל בארה"ב או אירופה, שהמכשיר שלו מוחלף במסגרת אחריות, אז המכשיר התקול נשלח לארץ בתור תקין (ורוב הסיכויים שגם נארז ונמכר כחדש).

במקרה הגרוע אפשר להאשים את משטר הכיבוש הציוני בזה שהמכשיר תקול.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לצערי יש מצב טוב שאתה צודק. נתקלתי במשהו דומה מאד במו עיני.

בוא ונגיד שיש חברה שמייצרת מוצרים, ויש יבואן שמוכר את המוצרים. אותה חברה מייצרת גם מספר מוצרים שלא צלחו את ביקורת האיכות, ונמכרים במחיר זול מאד (יחסית). משום מה, המוצרים שאני ראיתי שנמכרים במחיר מלא היו באופן חשוד מאד דומים למוצרים הפגומים (המון פגמים על המוצרים), ואם זו האיכות של המוצרים של החברה הזו אזי המצב חמור מאד. ואני יודע ממקור ראשון שזה לא המצב, יש לי מוצר של החברה ואני יודע מה בקרת האיכות שלהם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...