Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

עלה במוחי רעיון, מה ההיגיון לרכוש מערכת לרכב בכדי לחבר אליה דיסק און קי ב USB

כשאני יכולה לקחת את האייפון, ולחבר אותו ישירות למגבר מיציאת האוזניות ל RCA בכבל יעודי...

האם בחיבור זה אני מאבדת איכות?

מבחינת שליטה על טראבל, באס ושלל כיוונונים, שהרי רובם מתבצעים במגבר, ושליטה מזערית ישנה גם באפליקציות,

מה שכן, מבדיקה שעשיתי בחיבור האייפון למגבר בבית שמעו מצוין!!!

אשמח אם תעלו בפניי תקלות שעלולות להיווצר, או סיבות שבגללן לא מומלץ שאעשה זאת,

כמובן שנושא היופי הינו משמעותי, אך בעבור זה אשאיר את המערכת (פיוניר דולפינים) המשעממת במקום, ללא שימוש.

תודה לעונים

ושבת שלום לכולנו

דיקלה.

פורסם

לפי דעתי הרעיון מצויין ויעבוד מעולה , מה שכן אם אתה מדבר על איכות , יש לך מערכות שמוציאות יציאה נפרדת לסאב ובאייפוד לא תוכל לבצע זאת.

אם אתה מדבר על להפעיל 2 או 4 רמקולים זה עוד אפשרי.

חכה לעוד תגובות.

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

הרעיון העקרוני הוא נכון

הביצוע לא כזה פשוט. אם רוצים שהאיפון ישמש גם כמקור אות וגם כקדם מגבר ,

הסייגים:

כדי לשמוע טוב רצוי לחבר את האיפון / איפוד דרך ה DOCK CONCENTRATOR קרי דרך ה LINE OUT ולא דרך חיבור האוזניות. (לא זה לא אותו הדבר ) אבל אז אין שליטה על הווליום.

כדי להשיג שליטה על הווליום יש צורך במתאם שיש לו שליטה גם על הווליום.:

לדוגמא: BELKIN AUTO KIT הוא מתאם מעולה שמתחבר לשקע מצית בעל בידוד רעשים נהדר (ביחס למטענים אחרים שהיו לי לאיפוד הוא כמה רמות מעל כולם) -צריך מתאם לאיפון ואיפודים חדשים יותר כדי שיוכל להטעין אותם ) יש לו כפתור ווליום קטן , ויציאת 3.5 רגילה דרכה אפשר להתחבר ישירות למגבר .

STD1_F8V7058-APL.jpg

כמובן : אין שליטה על שום פרמטר של הסאונד , אין שליטה על FADER ו BALANCE . למי שאוהב לשמוע ב FLAT ושילוב ה מגבר / רמקולים ברכב שלו מסוגל להוציא תוצאה יפה בתצורה הזאת - אני מקנא בו

ובהצלחה ושבת שלום

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

מענין אם אפשר לבנות אפליקציה שתוכל לשלוט על הסאונד ובעצם גם להפוך את האיפון למיני פרוססור

הבעיה שתהיה שליטה רק על 2 ערוצים וזה טוב למי שעובד פסיבי או בי וואייר עם סט 2 חלקים

אבל בכל מקרה לא יהיה טיים קורקשין לסאב.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

יש משהו דומה לאפקטים לגיטרה והקלטת קול

כאן

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם
שלום לכולם,

עלה במוחי רעיון, מה ההיגיון לרכוש מערכת לרכב בכדי לחבר אליה דיסק און קי ב USB

כשאני יכולה לקחת את האייפון, ולחבר אותו ישירות למגבר מיציאת האוזניות ל RCA בכבל יעודי...

האם בחיבור זה אני מאבדת איכות?

מבחינת שליטה על טראבל, באס ושלל כיוונונים, שהרי רובם מתבצעים במגבר, ושליטה מזערית ישנה גם באפליקציות,

מה שכן, מבדיקה שעשיתי בחיבור האייפון למגבר בבית שמעו מצוין!!!

אשמח אם תעלו בפניי תקלות שעלולות להיווצר, או סיבות שבגללן לא מומלץ שאעשה זאת,

כמובן שנושא היופי הינו משמעותי, אך בעבור זה אשאיר את המערכת (פיוניר דולפינים) המשעממת במקום, ללא שימוש.

תודה לעונים

ושבת שלום לכולנו

דיקלה.

דיקלה יש רק דבר אחד שלא לקחת בחשבון [לדעתי :lol:] המגבר צריך "פקודת הפעלה" Remote איך הוא יקבל? תפעילי את הדולפינים? :shock:8)

פורסם

הפעלה של המגבר בלי hu מה הבעיה חסרות דרכים ?

אפשר לחבר לסוויץ ההתנעה אפשר להתקין מפסק רוקר או נדנדה או סתם toggle swtich.

פורסם

כן עופר זה אני יודע :lol: אני גם יכול לדאוג שהיא תפעיל את זה עם שלט רחוק 8)

באוטו שלי בחרתי להעיף קבינימט את ECU [מחשב הזרקה/הצתה] למה צריך לנסוע עם הלפטופ לידך שיעשה פעולות. לי לא מעשי על אותו משקל אמרתי "מה יפעיל את המגבר"

פורסם

אתם כל כך חמודים שעניתם לי מהר והרבה :wink: - אז ככה:

לאחר דין ודברים, ומעט ייעוץ עם ידידים מביני עניין החלטתי לעשות ככה,

לפיוניר דולפינים שלי אין יציאת AUX אך ישנה יציאת ג'יינג'ר,

ישנו כבל יעודי שהופך את יציאת הג'יינג'ר ליציאת AUX, ויש לי תחנת עגינה מיוחדת וקטנה לאייפון,

החיבור לאייפון הינו תחתון בלבד (מניחים אותו) ומצד שני ישנו חיבור לטעינה, LINE OUT, אוזניות, מסך, ושלט רחוק (לא יודעת למה),

אני ארכיב את תחנת העגינה הזו ברכב, וזו תחובר לפיוניר :-P

מכאן - תהיה לי שליטה על כל מרכיבי הטראבל באס ואף באלנס ופאדר, ולא אצטרך למצוא פתרון להפעלת המגברים,

ועדיין תהיה לי השליטה הנעימה של הפעלת המוזיקה מהאייפון - 8) אני מבסוטה!!!

נשמע יותר טוב? :multi:

פורסם
כן עופר זה אני יודע :lol: אני גם יכול לדאוג שהיא תפעיל את זה עם שלט רחוק 8)

באוטו שלי בחרתי להעיף קבינימט את ECU [מחשב הזרקה/הצתה] למה צריך לנסוע עם הלפטופ לידך שיעשה פעולות. לי לא מעשי על אותו משקל אמרתי "מה יפעיל את המגבר"

אז אני מבין שהיום יש לך איזה פיליפיני (בלי היות גזען) שמפעיל ידנית את המזרקים למנוע :roll:

לפותחת השרשור : פתרון בנאלי מידי חשבתי שאת הולכת לכיוון ללא הפיונייר כי אם כבר ה ib100 של פיונייר לא מתאים למכשיר שלך ?

מה שיאפשר לך שליטה ישירות מה hu (למרות שאפשר להתווכח מאיפה יותר נוח לבחור שירים כי הפתרון שתיארת מותקן אצל אישתי ברכב וואף היא טוענת שעדיפה ההפעלה מipod )

פורסם

ofer 1973, יקירי, בנאלי לא בנאלי אני זקוקה לנוחות, וממש לא ניסיתי לפתח פתרון גישה למאדים,

אם בנאלי = נוח, אפקטיבי, איכותי, ידידותי... אזיי בנאלי יהיה!

מעבר לכך, שים לב למחיר של ה ib100 ביחס למחיר של מתאם ג'יינג'ר - AUX, אחד עולה 900 ש"ח והשני 200.

זה כמו שתרשום שקנית כבל RCA ששווה 200 ש"ח - ב 1000 ש"ח, רק כי הוא כחול.

עכשיו בבקשה רק לבעלי נסיון, קומפוננט 6" מתאים לדלת של פיג'ו 206 מקדימה?

בבקשה רק מי שניסה או ראה במו עיניו שיענה, לא רוצה להשקיע בקניה ולגלות שלא מתאים...

תודה :wave:

פורסם

במקום לבדוק איזה מידת רמקולים את צריכה לחפש

יותר פשוט שתגידי לנו מה הדרישות שלך מהמערכת ומה התקציב.

וכן 6.5 זה המידה שמתאימה.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

קודם כל תודה, אני מאמינה שתשובתך שזה מתאים היא מנסיון, אז אחלה 8)

לגבי דרישות אין! אין דרישות ואין תקציב, מבחינתי חסר לי רק קומפוננט, ואני די מבסוטה ממורל טמפו ששמעתי ברכב,

רק לא הייתי סגורה לגבי הגודל :-)

באופן עקרוני אני שומעת בעיקר רוק עדין, לא כבד, בסגנון רד הוט, לינקין פארק וכאלו, והסט השמיע יפה מאוד...

פורסם
אז אני מבין שהיום יש לך איזה פיליפיני (בלי היות גזען) שמפעיל ידנית את המזרקים למנוע :roll:

לפותחת השרשור : פתרון בנאלי מידי חשבתי שאת הולכת לכיוון ללא הפיונייר כי אם כבר ה ib100 של פיונייר לא מתאים למכשיר שלך ?

מה שיאפשר לך שליטה ישירות מה hu (למרות שאפשר להתווכח מאיפה יותר נוח לבחור שירים כי הפתרון שתיארת מותקן אצל אישתי ברכב וואף היא טוענת שעדיפה ההפעלה מipod )

לא עופר עשיתי דבר פשוט החזרתי את המחשב המקורי ואין משחקים יותר והאמת? אין כמו המחשב המקורי עם התוכנה של היצרן עם כל הכבוד לי שאני יודע לתכנת מחשבי הזרקה של מוטק לא בא לי כל הזמן לשחק עם מקלדת באוטו זה לא נוח. גם ככה מדובר ברכב לא סלחן בלשון המעטה.

על אותו משקל אולי כדאי לחבחורה הנחמדה לא להתעסק בכל מיני חיבורים ומפסקים בשביל לשמוע את צעצועי אפל, אולי כדאי לה אפילו בכמה שקלים לקנות רדיודיסק מעפן סיני עם כניסת AUX וזהו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...