Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

motronix מה ההבדל בין רדיודיסק מעפן סיני עם כניסת AUX לבין מתאם יציאת ג'יינג'ר ליציאת AUX??? :shock::shock::shock:

שהרי בשניהם אני מחברת את האייפון, ובשניהם אני שומעת את צעצועי אפל :wink:

אני אגיד לך מה ההבדל, שבפיוניר שלי אני עדיין יכולה לחבר את הסאב והקומפוננט ליציאות יעודיות דרך המגברים!

וכמובן איכות, האיכות של הפיוניר אוכלת בוודאי כל רדיודיסק מעפן סיני... :lol:

פורסם
motronix מה ההבדל בין רדיודיסק מעפן סיני עם כניסת AUX לבין מתאם יציאת ג'יינג'ר ליציאת AUX??? :shock::shock::shock:

שהרי בשניהם אני מחברת את האייפון, ובשניהם אני שומעת את צעצועי אפל :wink:

אני אגיד לך מה ההבדל, שבפיוניר שלי אני עדיין יכולה לחבר את הסאב והקומפוננט ליציאות יעודיות דרך המגברים!

וכמובן איכות, האיכות של הפיוניר אוכלת בוודאי כל רדיודיסק מעפן סיני... :lol:

דיקלה יקירה כניסת צ'ינג'ר [מחליף דיסקים] לא תעבוד לך ככה ברגיל. למה? בכניסה המדוברת יש כמה חוטים שמשמשים לכמה מטרות. אבל לפשט את העניין אם לא מחובר צ'ינג'ר אז מותק אין "פקודה" לרדיו דיסק להפעיל את הכניסה לכן גם אם תמצאי את חוטי האות L/R סיגנל ותלחימי לשם שקע 3.5 ממ על מנת לשמוע משהו לא תשמעי כלום. תצטרכי לחבר גם את חוטי הסיריאל דאטה בשביל שיעברו נתונים להפעלת כניסת האות.

עכשיו אל תזלזלי במכשירים הסינים יש ממש לא רעים. וגם בפיוניר יש גרוטאות שנשמעים כמו ... היצרן הזה מאז ומתמיד היה יצרן מוצרי סופר מרקט [אם את מבינה למה אני מתכוון] בתחום אלקטרוניקת הרכב הוא לא כוכב על הוא מיצר סחורה טובה אמינה לרוב עם סאונד של פחונים. גם מזמן הסחורה היא לא יפנית אז לא לזלזל ב Made In China כי יש מצב שתראי זאת על גבי הרבה מוצרים של פיוניר.

לדעתי???? לא תצליחי לחבר את האיפון לכניסת הצ'ינג'ר אבל נסיונות אולי יביאו למשהו או למישהו :lol: [לך,לו,למעבדת תיקונים]

פורסם
ofer 1973, יקירי, בנאלי לא בנאלי אני זקוקה לנוחות, וממש לא ניסיתי לפתח פתרון גישה למאדים,

אם בנאלי = נוח, אפקטיבי, איכותי, ידידותי... אזיי בנאלי יהיה!

מעבר לכך, שים לב למחיר של ה ib100 ביחס למחיר של מתאם ג'יינג'ר - AUX, אחד עולה 900 ש"ח והשני 200.

זה כמו שתרשום שקנית כבל RCA ששווה 200 ש"ח - ב 1000 ש"ח, רק כי הוא כחול.

:wave:

א. לפי הכותרת של השרשור "שאלה מקורית " הבנתי שאת רוצה משהו "מקורי " , בסדר לא לקחת את זה לאקסטרים כמו שחשבתי..

למרות שאצל נשים כל פתרון צריך גם להיות אסטטי דבר שעולה לפעמים על הצורך הפונקציונלי (למה ? זה כבר צריך תואר שלישי בפסיכולוגיה כדי להבין )

ב. נכון , מחירו של ה IB100 בישראל הוא שערורייתי לא פחות ממחירו של ליטר בנזין (וגם כל מוצרי פיונייר לרכב ) , אבל בשביל זה המציאו את EBAY , אני רכשתי אותו ב $50 כולל משלוחה .

ג. לגבי נוחות : אין לי מה להוסיף ,אם את מוצאת שתפעול המוסיקה מהאיפון תוך כדי נהיגה זה נוח , על פני התעסקות מכשיר הפיונייר. (כי המוטו שלי הוא אחר )

ולמוטורוניקס: יש לך טעות : אפל עושה את המוצרים האמיתיים כל שאר החיקויים זה הצעצועים.

עריכה:

הרגע ראיתי "הבעיה" שעוררת מר מוטורוניקס , חשבתי שאתה איזה סופר מהנדס עם מעבדה משוכללת אחרת מזמן היית מציע משהו כזה

אמנם לא כבל מקורי אבל שפצור - שהבנתי שעובד.

דבר אחרון : קצת כבוד למוצרי פיונייר לא יזיק לך

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

דיקלה יקירה כניסת צ'ינג'ר [מחליף דיסקים] לא תעבוד לך ככה ברגיל. למה? בכניסה המדוברת יש כמה חוטים שמשמשים לכמה מטרות. אבל לפשט את העניין אם לא מחובר צ'ינג'ר אז מותק אין "פקודה" לרדיו דיסק להפעיל את הכניסה לכן גם אם תמצאי את חוטי האות L/R סיגנל ותלחימי לשם שקע 3.5 ממ על מנת לשמוע משהו לא תשמעי כלום. תצטרכי לחבר גם את חוטי הסיריאל דאטה בשביל שיעברו נתונים להפעלת כניסת האות.

אז סתם לידע כללי יקרי, (שונאת שקוראים לי מותק :evil:) ישנו חיבור פשוט ביותר, הוא נמכר אצל עוזי כמו בהרבה חנויות והינו מחבר מצ'ינג'ר ל AUX, לפיוניר, תעשה חיפוש פשוט בזאפ!!! אין צורך בהלחמות ו/או מעבדות פרטיות,

לדעתי???? לא תצליחי לחבר את האיפון לכניסת הצ'ינג'ר אבל נסיונות אולי יביאו למשהו או למישהו :lol: [לך,לו,למעבדת תיקונים]

תן לי קצת קרדיט!!! :?

ב. נכון , מחירו של ה IB100 בישראל הוא שערורייתי לא פחות ממחירו של ליטר בנזין (וגם כל מוצרי פיונייר לרכב ) , אבל בשביל זה המציאו את EBAY , אני רכשתי אותו ב $50 כולל משלוחה .

ג. לגבי נוחות : אין לי מה להוסיף ,אם את מוצאת שתפעול המוסיקה מהאיפון תוך כדי נהיגה זה נוח , על פני התעסקות מכשיר הפיונייר. (כי המוטו שלי הוא אחר )

אתה כל כך צודק, ובאמת אחרי מחשבה, בעיקר בעיניין בטיחות, הזמנתי את ה CD - IB100 II דרך עוזי רדיו,

בתקווה שתוך יומיים אצלי,

ולמוטורוניקס: יש לך טעות : אפל עושה את המוצרים האמיתיים כל שאר החיקויים זה הצעצועים.

:ok: כל מילה בסלע.

פורסם

ככה זה שיש פרוטקציות.

כל עם ישראל עם הפרוטקציות שלו!

(אני גם ישראלי)

אולי תביאי לי כמה קומבינות ככה בשושו?:wink:

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

עריכה:

הרגע ראיתי "הבעיה" שעוררת מר מוטורוניקס , חשבתי שאתה איזה סופר מהנדס עם מעבדה משוכללת אחרת מזמן היית מציע משהו כזה

אמנם לא כבל מקורי אבל שפצור - שהבנתי שעובד.

עופר ידידי דברים מסובכים שצריך מהנדס על אני אמליץ ואשלח אליך. והיום תשאיר לי את הפריוילגיה להתפרנס לא ממתאמים ולא מכבלים ב 12 דולר. ותן אתה קצת כבוד לאחד שעשה דברים אלו בעבר והיום נותן לך להתעסק בדברים אלו.

לגבי פיוניר? תמיד היה לי כבוד אליהם ולמוצרים שלהם וכתבתי לא פעם ולא פעמיים בניגוד לרוב אוכלוסית הכותבים פה שאני עם כבוד לכל יצרן בעולם הוא באמת עושה משהו ואתם???

הבנתי גם שאתה איש פיתוח של אפל הא? שפו :beerchug:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...