Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משטרת התנועה הארצית אילת עצרה אמש 2 תיירים מצרפת , בעת שנהגו במהירויות מופרזות בכביש הערבה בדרכם לאילת , ועל כן החליט מפקד היחידה – רפ"ק מתי סופר , להביאם ללא דיחוי בפני שופט באילת , במסגרת הליך שיפוט מהיר .

לציין, כי מדובר בכביש ארוך שבחלקו חד נתיבי וללא הפרדה בין המסלולים וכל סטייה , אפילו הקלה ביו...תר בשילוב מהירות מופרזת , עלולה לגרום לתאונה שתוצאותיה טרגיות ולפיכך – הוחלט למקד אכיפה בקטע כביש זה , במטרה להציל חיים !

התייר הראשון נתפס בשעת צהריים באמצעות מכשיר "הדבורה" (3-B), בעת שנהג במהירות 170 קמ"ש , בקטע כביש בו מותרת הנסיעה עד 90 . הנהג הסביר לשוטר בעברית קלוקלת : "הכל פה מדבר , אבל אני עכשיו לאט" .ואכן נלקח הנהג ע"י השוטר במהירות על רקע הנוף "המדברי" היישר אל בית המשפט שם נגזר דינו ל- 11 חודשי פסילה בישראל וקנס כספי בס"ך – 3000 ₪ .

התייר השני , אף הוא מצרפת , נקלט בשעת ערב באמצעות מכשיר אכיפת המהירות – "דבורה" (3-B) בדרכו דרומה-לאילת במהירות 194 קמ"ש, על אף שהמהירות המותרת הינה כאמור עד 90 בלבד . גם נהג זה הסביר לשוטר כי המהירות "הקצת מופרזת" איננה בגללו , באומרו : " מצטער האוטו הזה חזק" . נהג זה נלקח ע"י השוטר בניידת "החזקה" אל בית המלון ונאסר עליו לנהוג ועם בוקר התייצב בבית המשפט , שם נקבע בגזר הדין 7 חודשי פסילה בישראל וקנס כספי בס"ך – 3500 ₪ .

מפקד משטרת התנועה הארצית אילת , רפ"ק מתי סופר , ציין :

אלפי נופשים עושים דרכם מדי שבוע אל העיר אילת ואנו נמצאים לאורך הציר בכדי לשמור על חייהם, בין השאר ע"י הורדת אותם נהגים מסוכנים מהכביש הנוהגים במהירויות מופרזות והם בגדר "פצצות מתקתקות" על הכביש .

פורסם

אני אישית לא אדם שמתרגש ממהירות (למרות שכשאני אומר את זה אני מתכוון בעיקר למהירויות הגיוניות בכבישים שמאפשרים זאת. אני לדוגמה ממש לא מתרגש ממישהו שנוסע 150 על כביש 6) אבל מה שמעצבן אותי זה תיירים שמזלזלים במדינה אליה הם הגיעו (ואם נדבר באופן קצת יותר בוטה - יהודים מהעולם שחושבים שמדינת ישראל שייכת לאבא שלהם). הרי אין שום סיכוי שבעולם שבצרפת הם היו מעזים לנסוע ככה. בצרפת 130 זה 130 ולא 131. חבל שלא בילו איזה לילה במלון של שב"ס.

פורסם

אתה רציני איתי ? אתה מעז להטיף מוסר לתיירים שבאים לארץ ? אתה ראיתה איך ההישראלים מתנהגים בחול ? פשוט בושה וחרפה לקרוא להם בני אדם עזוב ישראלים .

פורסם

התייר הראשון נתפס ... במהירות 170 קמ"ש .... נגזר דינו ל- 11 חודשי פסילה

התייר השני ... במהירות 194 קמ"ש .... נקבע בגזר הדין 7 חודשי פסילה

רק אני מוצא את זה קצת תמוה?

בכל מקרה, הם תיירים! חוץ מהקנס הכספי מה אכפת להם מהשלילה הזאת?

פורסם

כנראה שלא אכפת להם יותר מדי מהשלילה - אבל זה מה שבסמכות בית המשפט להורות, אין לו שום סמכות כנגד הרשיון הצרפתי שלהם.

פורסם
אני אישית לא אדם שמתרגש ממהירות (למרות שכשאני אומר את זה אני מתכוון בעיקר למהירויות הגיוניות בכבישים שמאפשרים זאת. אני לדוגמה ממש לא מתרגש ממישהו שנוסע 150 על כביש 6) אבל מה שמעצבן אותי זה תיירים שמזלזלים במדינה אליה הם הגיעו (ואם נדבר באופן קצת יותר בוטה - יהודים מהעולם שחושבים שמדינת ישראל שייכת לאבא שלהם). הרי אין שום סיכוי שבעולם שבצרפת הם היו מעזים לנסוע ככה. בצרפת 130 זה 130 ולא 131. חבל שלא בילו איזה לילה במלון של שב"ס.

מסכים איתך בכל מילה.

למרות שגם זה שהגיב אחריך צודק ולנו (בתור ישראלים) אין זכות להטיף לשום תייר שמזלזל במדינה שהוא מטייל בה :)

פורסם
רק אני מוצא את זה קצת תמוה?

בכל מקרה, הם תיירים! חוץ מהקנס הכספי מה אכפת להם מהשלילה הזאת?

אם הוא היה נוסע 250, היה מקבל שבועיים פסילה. כמה שעבריין גדול יותר, כך העונש קטן יותר והקנס גדול יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אתה רציני איתי ? אתה מעז להטיף מוסר לתיירים שבאים לארץ ? אתה ראיתה איך ההישראלים מתנהגים בחול ? פשוט בושה וחרפה לקרוא להם בני אדם עזוב ישראלים .

הישראלים דווקא בסדר.

הערסים הם אלו שמתנהגים כמו טמבלים גמורים (וזה לא משנה באיזה נקודה הם נמצאים על כדור הארץ).

פורסם

אכן, כן, לקרוא לצרפתים האלה צרפתים זה לא בדיוק התאור הנכון...

חוץ מזה, לגבי תקופת השלילה, הרי הנהג השני קיבל קנס גבוה יותר. לדעתי, לא גבוה מספיק. עם 3000 יורו במקום 3000 ש"ח, הוא היה חושב פעמיים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

3000 ש"ח הם כ-600 אירו, קנס לא קטן גם בקנה מידה אירופי.

לגבי התיחסות האירופים לתיירים - ע"ע השרשור על הישראלי שקיבל סדרת קנסות על כניסה לאיזור מוגבל בפירנצה, או קנסות שמתקבלים על חריגות זעירות מהמהירות המותרת במדינות אירופה, גם לאחר חודשים רבים. אין כל סיבה שישראל תנהג בדרך שונה בתיירים המזלזלים בחוקיה ומסכנים את תושביה.

לגבי כביש הערבה - אמנם מדובר בכביש ש"מזמין" מהירות גבוהה ולפחות בעבר גם המשטרה התחשבה בכך בקביעת סף הענישה אבל חריגה של 80-100 קמ"ש היא בלתי מתקבלת על הדעת בכל קנה מידה, בודאי בכביש בלתי סלחני זה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ואתה באמת חושב שבעל הפאב המקומי באמסטרדם או בנאפה או בכל האיים הללו יודע להבדיל בין ישראלי ערס לבין ישראלי לא ערס ?

הוא שומע עברית , הוא רואה מגן דוויד זהו נגמר החגיגה הוא כבר עם הסטיגמות בעיניים

הערסים הברברים בעיקר מאזורי הפריפריה מטבע הדברים אם אלו שעושים שם רע לישראלים ובגלל זה בכל כך הרבה מקומות בעולם שונאים אותנו , כי הערסים האלה גונבים , אלימים , חוצפנים ואפשר להמשיך ולהמשיך

כל פעם שהייתי בחול הייתי צריך להיות כמו פאקינג שגריר להסביר לאותם אנשים שהתראתי איתם שלא כולם ברברים ופשוט כמו שיש בריטים חוליגנים יש גם ישראלים ערסים

בטיול לפולין לפני 5 שנים בערך הערסים במחזור שלי זרקו פאקינג שולחן מהחלון של הבית מלון! נראה לך שה400 איש שהיו בבית מלון אמרו או תראו איזה ערס ההישראלי הזה טוב לא כולם ככה , או שאמרו ההישראלים האלה ברברים ופרימיטיבים

פורסם

זה באמת בושה "להתוודות" שאתה מישראל ברוב המקומות בעולם בגלל חוג מסויים בחברה שעושה לנו שם רע.

כשהייתי בתאילנד אתה פשוט "מריח" את הערסים מקילומטרים ואין שום סיכוי לפספס אותם, הם מאוד בולטים בנוף בגלל שהם נראים תקועים איי שם אחורה בזמן עם התנהגות פרימיטיבית. זה היה מאוד מצחיק לשמוע באמצע השוק בצ'נג מאי איזה ערס צועק לחבר שלו במבטא "ערסי": "אני נראה ישראלי?!?! אני נראה ישראלי?!?!" :lol: סה"כ זה בידור מאוד זול לצופה מצד, אבל תעודת עניות למדינת ישראל.

אדם מבוגר בשדה תעופה אמר לי שהוא מתבייש לומר שהוא מישראל אז אם תייר שואל אותו מאיפה הוא, הוא אומר שהוא יווני.

פורסם

כמה תובנות

יש כבישים בהם אכיפת המהירות מוצדקת עקב מצבו הפיזי של הכביש , אחד מהם הוא בקטעים מסויימים של כביש הערבה, ביחוד במהירויות הנמוכות בהם נתפסו אותם נהגים.

עונש השלילה אפקטיבי בעיקר אם התייר כאן לחופשה קצת יותר ממושכת.

את הקנס אני מקווה שגבו מהם במזומן בבית המשפט.

שיפוט מהיר , מהליל למחרת בבוקר פגיעה לא קלה בזכויות האזרח להגן על עצמו בצורה ראויה . בוודאי כאשר מדובר בתייר שאינו יודע אפילו למי לפנות לקבל סיוע משפטי, ולמחרת צריך לעמוד לדין.

גם לי לא ברור כיצד קבע השופט המלומד את מדרג הענישה ביחס למהירות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

זה בסדר, בהרבה מקומות באירופה שומרת הזכויות אתה אפילו לא מגיע לשופט. השוטר גובה את הקנס במקום. אין לך כסף או שאתה רוצה לערער? הקנס תופח על שמרים מהירים. למשל - הקנס על אי הדבקת מדבת אוטובאהן באוסטריה הוע כמה מעאות אירו, אם אינך משלם במקום (ורוכש מדבקה) - הוא עשוי להגיע ל-3000 אירו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...