Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה באמת בושה "להתוודות" שאתה מישראל ברוב המקומות בעולם בגלל חוג מסויים בחברה שעושה לנו שם רע.

כשהייתי בתאילנד אתה פשוט "מריח" את הערסים מקילומטרים ואין שום סיכוי לפספס אותם, הם מאוד בולטים בנוף בגלל שהם נראים תקועים איי שם אחורה בזמן עם התנהגות פרימיטיבית. זה היה מאוד מצחיק לשמוע באמצע השוק בצ'נג מאי איזה ערס צועק לחבר שלו במבטא "ערסי": "אני נראה ישראלי?!?! אני נראה ישראלי?!?!" :lol: סה"כ זה בידור מאוד זול לצופה מצד, אבל תעודת עניות למדינת ישראל.

אדם מבוגר בשדה תעופה אמר לי שהוא מתבייש לומר שהוא מישראל אז אם תייר שואל אותו מאיפה הוא, הוא אומר שהוא יווני.

לא יכולתי לנסח זאת בעצמי טוב יותר.

אבל עזוב את ההתנהגות הפרמיטיבית של ה.."אוהדי בית"ר", זאת עוד פדיחה קטנה ליד אלה שגונבים מבתי מלון, שוברים דברים, לא יודעים לשתות ומתנהגים כמו חוליגנים.

הייתי בחו"ל מספיק פעמים כדי לראות שביחס לשאר התיירים הישראלים הם הכי גרועים ללא תחרות בכלל, ואין פה שום סטיגמה-גם האנגלים פראיירים לידינו..

כשהייתי באייה נאפה בגיל 18 כמה חבר'ה ממלון לידינו זרקו אופנוע לתוך הבריכה של המלון (!), ובכל יום היית רואה עוד ישראלי שובר איזה חלון או שולחן.

לא סתם לא מוכנים להכניס שם ישראלים למועדונים ופאבים, ואנחנו בחוצפתנו עוד צועקים "אנטישמיות".

אוף אני עצבני עכשיו :evil:

פורסם
מה זה מדבקת אוטובאן?

זוהי מדבקה המוצמדת לחלון המכונית ומהווה הוכחה כי שילמת את אגרת הכבישים המהירים, שיטה מקובלת מאוד באירופה. בשוייץ המדבקה היא שנתית (אאל"ט עולה 40 פרנק), באוסטריה יש מדבקות ל-10 ימים, חודשיים ושנה. נסיעה ללא המדבקה הינה עבירה חמורה עם קנס כבד בצידה. בנוסף יש גם קטעים שבהם נדרש תשלום נוסף המתבצע בשער הכניסה או היציאה מהקטע (בדומה למנהרות הכרמל אצלנו).

יש מדינות בהן המערכת יותר מתוחכמת (למיטב הבנתי כך, למשל, בהונגריה) - משלמים אגרה לתקופה קצובה, מספר הרכב מוכנס למערכת המחשבים של כביש האגרה והפיקוח נעשה באמצעות מערכת דומה לזו של כביש 6 אצלנו (אלא שהתשלום נשעשה מראש, ולא בדיעבד, כמו בכביש 6).

אם מישהו מתכוון לשכור רכב באירופה מוטב שיכיר את שיטת גבית אגרת הכבישים המהירים כיון שהקנסות כבדים ומערכות אכיפת החוק הנן בעלות זרועות ארוכות, הודעת הקנס יכולה להגיע חודשים רבים אחרי ביצוע העבירה. את הקבלה על תשלום האגרה כדאי לשמור לפחות שנה לאחר השיבה ארצה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כנראה שנמצא הפתרון לעלות שימוש במסלולי מירוץ בעולם- באים לכביש הערבה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עונש לגיטימי ביותר בהתחשב במצב וגם במדינות אחרות יש עונשים דומים והקנס לעיתים קרובות גבוהה פי כמה...

במיוחד שזה במהירויות כאלה, 70++ זה מוגזם לכל הדעות. והקנס סביר בהתחשב שהוא תיכף חוזר למדינה שלו ולמי יש זמן לבזבז על דיונים בנושא זה בין מדינות.

שיטה מוכרת בהרבה מדינות בעולם.

פורסם
משטרת התנועה הארצית אילת עצרה אמש 2 תיירים מצרפת , בעת שנהגו במהירויות מופרזות בכביש הערבה בדרכם לאילת , ועל כן החליט מפקד היחידה – רפ"ק מתי סופר , להביאם ללא דיחוי בפני שופט באילת , במסגרת הליך שיפוט מהיר .

לציין, כי מדובר בכביש ארוך שבחלקו חד נתיבי וללא הפרדה בין המסלולים וכל סטייה , אפילו הקלה ביו...תר בשילוב מהירות מופרזת , עלולה לגרום לתאונה שתוצאותיה טרגיות ולפיכך – הוחלט למקד אכיפה בקטע כביש זה , במטרה להציל חיים !

התייר הראשון נתפס בשעת צהריים באמצעות מכשיר "הדבורה" (3-B), בעת שנהג במהירות 170 קמ"ש , בקטע כביש בו מותרת הנסיעה עד 90 . הנהג הסביר לשוטר בעברית קלוקלת : "הכל פה מדבר , אבל אני עכשיו לאט" .ואכן נלקח הנהג ע"י השוטר במהירות על רקע הנוף "המדברי" היישר אל בית המשפט שם נגזר דינו ל- 11 חודשי פסילה בישראל וקנס כספי בס"ך – 3000 ₪ .

התייר השני , אף הוא מצרפת , נקלט בשעת ערב באמצעות מכשיר אכיפת המהירות – "דבורה" (3-B) בדרכו דרומה-לאילת במהירות 194 קמ"ש, על אף שהמהירות המותרת הינה כאמור עד 90 בלבד . גם נהג זה הסביר לשוטר כי המהירות "הקצת מופרזת" איננה בגללו , באומרו : " מצטער האוטו הזה חזק" . נהג זה נלקח ע"י השוטר בניידת "החזקה" אל בית המלון ונאסר עליו לנהוג ועם בוקר התייצב בבית המשפט , שם נקבע בגזר הדין 7 חודשי פסילה בישראל וקנס כספי בס"ך – 3500 ₪ .

מפקד משטרת התנועה הארצית אילת , רפ"ק מתי סופר , ציין :

אלפי נופשים עושים דרכם מדי שבוע אל העיר אילת ואנו נמצאים לאורך הציר בכדי לשמור על חייהם, בין השאר ע"י הורדת אותם נהגים מסוכנים מהכביש הנוהגים במהירויות מופרזות והם בגדר "פצצות מתקתקות" על הכביש .

מזל טוב! אני מבין שהתחלת לעבוד עבור ערוץ 7 וששינית את שמך לשלמה פיוטרקובסקי!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...