Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקשר לרדיו דיסק הייתי הולך על קלריון 785 אחלה מכשיר מנסיון. אתה יכול למצוא אותו עד 1200 שקל אפילו תחזור עם עודף.

בקשר לקומפוננט לטעמי הדוטק נשמעים חלש, אם אהבת את הכיוון של מורל תנסה לשמוע סט של מורל ההיבריד הוא רמה אחת מעל הדוטק.

מקס.

פורסם

הסט לא חלש הוא פשוט עדין מאוד ולכן זה כאילו נשמע חלש לעומת לסטים חדים יותר.

הסאונד של מורל לא רע מעוד טבעי ומקורי, פשוט סט לשמוע מוזיקה כמו בנאדם ולא לעשות רעש ולהוציא שכנים מהחלונות.

אני למשל לא אוהב מורל לא כי הוא לא נשמע טוב, כי אתה לא מרגיש את המוזיקה, כמו בפוקל למשל שאתה מרגיש בגוף כל צליל כל פריטה כל הקשה על תוף.

פורסם

ההייבריד כבר חורג לי ממסגרת התקציב

ואני שומע בעיקר מזרחית וארץ ישראלי וגם שומע היפ הופ אלקטרו טכנו וזה אבל יותר לכיוון המוזיקה הישראלית אז המליצו לי על מורל כסט טוב למוזיקה מהסוג הזה וגם שמעתי אותו והוא נשמע סבבה

גם בשביל האמריקאית יהיה את הסאב שיביא תבומים שצריך ואת הצלילים העמוקים

מבחינת הרדיו דיסק אני לא צריך מכשיר עם בלוטוס (שהבנתי שבה CZ500 יש בלוטוס) וכל מיני פיצרים אני צריך מכשיר נטו איכות צליל עם אפשרות לכיוונים טובים וכניסת AUX

HU: pioneer DEH8350SD. COM: FOCAL165VB. 6X9: MOREL TEMPO. AMP: HERTZ HE4. SUB: HERTZ ES300

• תוכן חדש...