Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם אני חדש פה הודעה ראשונה שלי .

אני מעוניין לקנות אאודי A4 החדשה שנת 2008 הצורה החדשה

רציתי לשאול אם מישו [מישהו] יודע איך האוטו , צריכת דלק, בעיות , מחירי טיפולים , ושמעתי שיש להם בעיות בגיר האם זה נכון[?] .

וגם לגבי X5 שנת 2002 2003 ככה ישנות אבל אין לי תקציב ליותר מזה, לפי מה שהבנתי לא שווה להביא תאוטו [את האוטו]הזה שותה מלא דלק כל טיפול אלפי שקלים. תודה לעוזריים!

פורסם

איזה מנוע? דגם?

יש את הB7 וB8

הB7 זה מ2005 עד 2008 ולפי מה שאני יודע רוב הגירים שלו הם מולטיטרוניק (גיר רציף).

הB8 זה מ2008 עד היום ושם כבר ניתן למצוא את הS-tronic (שזה בעצם DSG בשפה של אאודי).

מגוון מנועי בנזין החל מ2.0 אטמוספרי דרך 1.8T ועד 2.0T (יש בודדים שרכשו את ה3.2 קואטרו)

מנוע דיזל עד כמה שאני יודע בארץ יש רק אחד וזאת אותה היחידה שיש בפאסאט 2.0TDI עם 140 כ"ס.

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם
איזה מנוע? דגם?

יש את הB7 וB8

הB7 זה מ2005 עד 2008 ולפי מה שאני יודע רוב הגירים שלו הם מולטיטרוניק (גיר רציף).

הB8 זה מ2008 עד היום ושם כבר ניתן למצוא את הS-tronic (שזה בעצם DSG בשפה של אאודי).

מגוון מנועי בנזין החל מ2.0 אטמוספרי דרך 1.8T ועד 2.0T (יש בודדים שרכשו את ה3.2 קואטרו)

מנוע דיזל עד כמה שאני יודע בארץ יש רק אחד וזאת אותה היחידה שיש בפאסאט 2.0TDI עם 140 כ"ס.

אני מתכוון אחי לדגם מ 2008 החדש לדגמים 1800 ו 2000 סמק איך הם צריכות דלק מבעיות אם יש להם בעיה בגיר אם יש אתר למחירי טיפולים

פורסם

יש לנו אחת במשפחה, אם אתה מכתוון לצורה הקודמת 2008, הגיר מצויין (לעומת ה dsg המחורבן שיש ב a3 שלי)

טיפולים לא זולים כמו בכל אאודי, צריכת דלק סבירה לחלוטין, הרגשה נהדרת ואיכותית של אאודי אין ספק, כיד שניה יותר זולה מרוב המתחרות שלה.

פורסם
יש לנו אחת במשפחה, אם אתה מכתוון לצורה הקודמת 2008, הגיר מצויין (לעומת ה dsg המחורבן שיש ב a3 שלי)

טיפולים לא זולים כמו בכל אאודי, צריכת דלק סבירה לחלוטין, הרגשה נהדרת ואיכותית של אאודי אין ספק, כיד שניה יותר זולה מרוב המתחרות שלה.

A-4 החדשה - FSi אוט' 1.8------- A-4 החדשה - B8 TDI אוט' 2.0

אני מתכוון ל2 הדגמים האלה . הצורה החדשה תחפש ביד 2 אאודי אי4 החדשה לדגמים האלה הם משנת 2008

פורסם
איזה מנוע? דגם?

יש את הB7 וB8

יש לי שאלה בקשר לגיר.

מה שזה מולטי טרוניק גיר רציף מה בעצם ההבדל מתיבה רגילה?

ומה זה הDSG בידיוק הבנתי שזה גיר רגיל? כאילו גיר אוטומט רגיל

• תוכן חדש...