Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

לאח שלי יש חברת צילום והוא צריך חומר לדוגמא להראות ללקוחות.

אנחנו מעוניינים לצלם קליפ וידאו קצר שיכלול צילומים מזוויות שונות של הרכב ולערוך א זה בסגנון טופ גיר.

השאלה שלי - היכן ניתן לעשות את זה? איפה יש מקום בארץ (רצוי במרכז) שאפשר להגיע לשם באיזה יום ולהיות לבד בלי להפריע לאף אחד כמו חניה ענקית או מסלול כלשהו? יש רעיונות?

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

הכביש של הסופרלנד במערב ראשון?

עצה שלי - חנייה לא נראה יוקרתי ומקצועי, כביש בסגנון הבא - נראה טוב יותר:

One_way_road_trip.JPG

נסה כבישי גישה למושבים, את כביש פלמחים למשל.

יש גם מקום נחמד מאחורי מושב בית חנן..

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני חושב שהכביש שבתמונה לא נמצא בארץ :wink:

כביש שמזכיר את הכביש בתמונה קיים בין צומת גדות לקיבוץ גונן (כביש 918), כביש מאוד מיוחד בנוף שלו, ואם נוסעים בעונה יש ריח של תה לכל האורך שלו.

באופן כללי אם אתה מחפש כבישים ריקים ומעניינים - רמת הגולן היא אחלה לוקיישן.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מה זה אומר חברה לצילום?

צילום של מה? קליפים? סרטי תדמית? קולנוע? טלוויזיה?

לאיזה שוק אתם מכוונים?

ועל איזו מצלמה חשבתם לצלם את הקליפ? מי עושה לכם את האפטר?

פורסם

הסטודיו של אחי עוסק לרוב בצילום אירועים וקליפים אבל כרגע מכוונים להכנס לתחום צילום פרסומות בחול בתחום הרכב.

יש לו ציוד בעשרות אלפי שקלים כולל מצלמות HD התקני STEADY CAM ועוד ועוד ועוד. כמו כן עריכה והכל הם עושים לבד.

אנחנו צריכים מקום, כמו מגרש גדול, ושם לעשות צילומים. הכין ניתן למצוע מקום כזה?

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

הכביש שהעליתי את התמונה שלו אכן הגיע ממדינת גוגל, בכל מקרה, מגרש חניה לדעתי, לא יתן לך את מה שאתה מחפש, אני יכול להמליץ על הכביש בין צומת גבעתי לצומת גבים (איזור שדרות) או על לוזית (כביש עם אפס תנועה ונוף יפה) או על הרי ירושלים\צפון\דרום, במרכז זה יהיה קצת בעע לדעתי, אלא אם כן תצלם על נוף אורבני בשעות שאין בהן אף אחד על הכביש (שבת בבוקר?).

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

באשדוד.

אחרי איזורי התעשיה, בגבול שבו נגמרת העיר ומתחיל הכלום, יש מקום שנקרא "מגרש החלקה".

בעבר (הרחוק יחסית) התיקמו שם אימוני ולימודי נהיגה במשטח רטוב, כולל מסלול והכול.

אבל המקום ננטש.

וכרגע משמש כשטח לאנשים שרוצים לבדוק את הרכב שלהם, אם זה לבדוק בלמים או סתם ילדים שהוציאו רישיון ורוצים קצת ללחוץ גז, בימים מסוימים אפשר לראות שם אופנועי סופומוטו מתאמנים, ממש יפה! (למי שאוהב את התחום).

בימי שישי אני לא ממליץ להגיע כי יש שם תנועה.

בשבת המקום ריק.

במשך השבוע א'-ה, כמעט תמיד ריק, מידי פעם יש שם אופנועים או טרקטורונים. (לא צריכים להווה בעיה אם תבקשו מהם יפה).

בקיצור, מקום טוב למה שאתה צריך, מבחינת נוף, ברוב המסלול תצליח להוציא תמונות של משטח אספלט עם רע ירוק של עצים.

חשוב לציין שהמקום אינו מקום שמותר להשתולל בו ולעשות מה שרוצים, ואם תנסו לעשות זאת צפו לביקור של משטרת אשדוד.

מקווה שעזרתי, שבת שלום.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם
בני אני בספק אם מישהוא במשטרה בכלל יודע על המקום הזה

הם לא מתקרבים לשם בכלל

בגלל הספק הזה, ובשביל לא להפוך את המקום ל"איזור תיירות" לא רשמתי במדויק איפה הוא נמצא.

אני האמת מגיל 17 לא ביקרתי שם (בתוך המגרש).

כחלק מהעבודה שלי יוצא לי לעבור בצמוד אליו כול יום (3 פעמים ביום).

ובעקבות זה שבאיזור נמצאים כמה מפעלים (כולל מקום ברשות עיריית אשדוד) יש כאלו שהרעש יפריע להם, או אולי הקנאה, או סתם רוע לב, והם ימהרו לחייג 100, ולכן הזהרתי.

אני זוכר שהיינו הולכים לשם בתור ילדים כדי לראות את בעלי ה"משופרות" נוהגים היינו עדים לכמה ביקורים,שנגמרו כמו שהתחילו.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

המשטרה ועוד איך מכירה את המקום, ויעידו על כך מס' חברי פורום שאכלו שם מרורים בגלל זה.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
בני אני בספק אם מישהוא במשטרה בכלל יודע על המקום הזה

הם לא מתקרבים לשם בכלל

אל תדאג אוהד, המשטרה מכירים טוב מאוד את המגרש הזה.

כל פעם שיש שם התקהלות של רכבים, תוך כמה דקות מגיעה לשם ניידת.

כבר קרה לנו לפני פחות משנה שהגיעו לשם כמה ניידות ושני חברים קיבלו הורדות.

המקום הזה כבר שרוף מזמן.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

מקום נחמד רק לדעתי חסמו אותו בעצים ואבנים וכדומה אם החברה שמגיעים לשם סללו משהו חדש מאחור יכול להיות שיש גישה

• תוכן חדש...