Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מיקום מעולה לתמונות מעולות.

אני מת על התחת הטריפוליטאי של המגאן הזאת, למרות שבהחלט צריך זמן להתחבר לעיצוב.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
לפי מספר הרישוי עלתה על הכביש בדצמבר 08 או בינואר 09 - מדוע נמסרה רק עכשיו?

בטח רכב נסיעות מבחן או שהיה שייך לקרסו בצורה כלשהיא

בכל אופן נראה טוב, הייתי משחיר את כל האגף האחורי בשביל מראה האצ'בקי מושלם

Confidence In Motion

פורסם

אכן לא כתבתי, ואני אכן יד שנייה. עלתה לכביש במרץ 2009 וקניתי אותה באוגוסט 2010 עם ק"מ מופרז של 4,700 ק"מ.

עכשיו, כמעט שנתיים אחרי שעלתה על הכביש, הנסועה עומדת על 6,100 ק"מ מופרזים לא פחות 8)

בר - לא רציתי רכב חדש בעיקר משיקולי תקציב (וממילא כשקניתי לא היו מגאן ספורט במלאי כלל, והחדשה עדיין לא הגיעה).

בכל מקרה יש לי אחריות עד 2012 ועם ק"מ כל-כך נמוך, לקנות רכב חדש היה עסק ממש לא משתלם.

פורסם

תמונות יפות מאוד. ממש אין מה לזלזל בכישורי הצילום שלך.

אה כן, הרכב מעולה גם כן :)

בחירה מצויינת !

!AWDSOME

פורסם

תתחדש רועי, אני אוהב את הרכב, העיצוב של הרכב הזה פשוט מדהים, הצבע מצויין ובידיים שלך אני יודע שהא תישמר יופי.

תהנה :)

haters will hate

פורסם

רכב מדהים.

השבוע היה לי דייט עם אחותה הקטנה, הקליאו ספורט דגם הנוכחי.

רכב פשוט מדהים שעושה כל כך הרבה חשק לנהוג עליו.

על המגאן עדיין לא יצא לי להתנסות אבל אם היא חולקת תכונות גנטיות עם אחותה הקטנה זה פשוט מתכון מנצח.

פורסם

תתחדש! רכב יפה. אני בטוח שתהנה. שמור על הרכב, סע בזהירות.

בוק יפה, שני תמונות הראשונות ניראות לא קשורות. ממילא זה היה טנדר עבודה, אבל רכב ספורט וטרקטורים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם תיסע ברכב תבין מה הקשר בינו ובין טרקטור (ערימות של מומנט :)

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

רכב משובח!

עשית משהו עם ה ESP המעצבן?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

אכן אין תחליף למומנט... ובמיוחד כשהוא מגיע בכמות מכובדת ובסל"ד כל-כך נמוך 8)

בן - לא עשיתי איתה כלום. בקרת היציבות מאפשרת כמות נאה של החלקה ונותנת הרבה מקום למשחק עם המכונית.

כשהיא נכנסת לפעולה בכביש הציבורי, ברוב המוחלט של המקרים זה בזווית/מצב בו או שהגזמת לחלוטין, או שעשית טעות

נהיגה שבלי התערבות המערכת עשויה להסתיים לא טוב.

ייתכן שבג'ימקנות או על מסלול המערכת תפריע (למרות שלפי בעל מגאן אחרת ששוחחתי איתו, גם שם אין בעיה), אבל מכיוון

שאני לא משתתף בג'ימקנות ולא נוסע על מסלול, בקרת היציבות ממש לא מפריעה.

אם כבר, היא הפריעה לי הרבה יותר במכונית הקודמת שלי, MX-5. שם בקרת היציבות (ובעיקר בקרת המשיכה) נכנסה

לפעולה לעיתים תכופות מדי והרבה יותר מדי מוקדם, ופגעה בכושר ההתקדמות. ניתוק שלה חייב ריכוז רב ולא מעט אומץ.

המגאן לדעתי נותנת את הטוב משני העולמות: מחד מספיק חופש "להשתעשע", ומאידך בטחון שיש מי ששומר מפני טעות.

• תוכן חדש...