Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב נפלא לכולם,

יש לי דיבורית מוטורולה טי 605 ואני רוצה לחבר אותה לרדיודיסק באוטו, כך שהשיחה תשמע דרך הרמקולם של הרדיו ולא דרך הרמקול העלוב של הדיבורית

מהדיבורית יש ימצית אר. סי. אי

חיברתי את היציה הזו דרך מתאם אר.סי.אי -פי. אל. לכניסת אוקס של הרדיו.

העברתי את הרדיו למצב אוקס.

לא שומעים כלום.

איפה טעיתי ומה לא עשיתי נכון?

תודה רבה.

לצורך העיניין זה רדיודיסק פשוט של פיוניר ואין לו כניסת אר סי אי.

גולש מטלפון נייד ומסובך למדי לעבור לתווים באנגלית ולכן כתבתי את ההודעה בצורה כזאת.

מתנצל על האי נעימות בקריאה

פורסם

אתה בטוח שאלו כניסות RCA ברדיו ולא יציאות? ( יש מכשירים עם יציאות RCA למגבר, וכדי לחבר את ה-AUX עם RCA יש מתאם לצמה של הרדיו).

לפי מה שאני רואה בהוראות, יש אפשרות לחבר את הכבל הכתום והכחול למכשיר (תלוי בתמיכה שלו), אבל צריך לנתק את הרמקול החיצוני.

מצורף קובץ עם ההוראות.

T605_UK_UG_.pdf

פורסם

תודה.

יש לי את הקובץ הזה.

לא רשמתי שיש לי כניסת RCA ברדיו. אין לי כניסת RCA.

יש לי כניסת AUX, עם שקע PL כמו של אוזניות.

חיברתי את יציאת ה RCA של הדיבורית לכניסת AUX של הרדיו, דרך מתאם כמובן.

וניתקתי את הרמקול החיצוני.

אין שמע.

לאחר עיון נוסף בהוראות הבנתי שהתצורה הזו לא תקינה וזה לא אמור לעבוד.

שאלה - איך ניתן בכל זאת לחבר את הדיבורית הזו לרדיו, שיש לו רק כניסת AUX ואין כניסת RCA ?

תודה רבה.

פורסם

לפי מה שהבנתי ממהוראות הנ"ל, הכבל הכתום(+) והכחול (-) הם יציאת האודיו ברמת LINE. אתה צריך כבל PL פשוט, לחתוך אותו, ולחבר לכבלים האלו. שים לב שכדי לקבל סאונד בסטריאו תצתרך לפצל את ה (+) לשניים, וה (-) משותף . אפשר גם לקנות פלאג להלחמה.

jack35stereo.gif

jack35stereo[1].gif

• תוכן חדש...