Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראש מנוע פיג'ו 205 1995

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכם,

בזמן נסיעה באוטו פתאום נדלקה לי המנורה שהמנוע חם , עצרתי את האוטו וגיליתי שהמיכל מי קירור , הוספתי מים רגילים מה שהיהלי באותו זמן באוטו והמשכתי בנסיעה לא ארוכה הביתה, יום לאחר מכן נסעתי עם האוטו שוב לעבודה נסיעה של 3 ק"מ טשטב נדלקה המנורה ולא היו מים במיכל והרדיאטור עבד ממש חזק שמעתי את המאוורר עובד ובד"כ הוא לא ככה.

נסעתי למוסך קרוב מאוד לבית ושמע הוא אמר לי שצריך להחליף רדיאטור הסכמתי והוא החליף ולאחר ההחלפה נדלקה לי המנורה שליד המד דלק (ציור של מנוע חם , מנורה כתומה) ואז המוסכניק אמר שהלך הראש מנוע בגלל שנסעתי בלי רדיאטור.

עלות הטיפול 1000 שקל.

הגיוני שהלך הראש מנוע ? מה המנורה אומרת? אלה באמת המחירים?

תודה רבה לעוזרים, שבת שלום.

פורסם

1. פעמיים,לדבריך,הרכב עבר התחממות רצינית אז הגיוני ביותר שנפגע הראש מנוע,ובתקווה שלא יתר המנוע.בנוסף,מאד חשוב שתוודא שפתרת את סיבת ההתחממות ע"י החלפת הרדיאטור ואין בעיות נוספות אחרת תיקון הראש יהיה לחינם מפני שבהתחממות הבאה רוב הסיכויים שהראש יפגע שוב.

2. לגבי משמעות הנורה:או שתקרא בספר הרכב,אם נמצא ברשותך,מה המשמעות או שתצלם את הנורה ותעלה את התמונה לכאן ותמתין לתגובות מכאלו שמכירים את הרכב.

3. המחיר לתיקון ראש המנוע לדעתי זול מאד,אולי אפילו זול מדי,מה שמעלה חשד לרמת התיקון המוצע.שוב,תמתין לתגובות נוספות.

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

אם יש: שמן במים או מים בשמן או כשהרכב עובד יש בועות במים אזי אטם ראש המנוע נפגע לכל הפחות ויש צורך לפתוח ראש.

פורסם

בדיקה פשוטה לגלות אם נפגע הראש זה לפתוח את מכסה הרדיאטור, כאשר המנוע קר , לוודא שיש מים ,להתניע אם מים גולשים אז הלך הראש אם לא אז יש בעיה אחרת כנראה להעלמות המים.

המנורה ליד שעון הדלק מראה על תקלה במערכת הזרקה (כמעט בטוח) יש בחלק מהרכבים גם חיישן גובה מים ברדיאטור יכול להיות שאצלך עקב ההחלפה משהו נדפק בו.

אין נורה שמראה על בעיה בראש המנוע, ו 1000 שקל לתיקון ראש זה זול מדי ולא הגיוני או שהוא חאפר רציני או שהוא עושה עליך קופה בלי לעשות כלום (בכל מקרה חאפר)

יכול להיו שהוא גם ניתק איזה מגע בזמן החלפת הרדיאטור. ולכן הנורה עכשיו דלוקה.

מאוורר שעובד חזק מראה על טמ"פ מים גבוהה מאוד אך זה גם מראה שהיו מים ברדיאטור אחרת המאוורר לא היה פועל בכלל.

אם כיביתה מנוע מיד עם הדלקת הנורה אז יש סיכוי שלא נגרם נזק כלל מכיוון שהחיישן יושב ממש בראש המנוע ומתריע בזמן אמת על כל התחממות (אם תקין).

• תוכן חדש...