Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים סליחה על ריבוי הנושאים, מעכשיו אשאל רק פה במידה ויהיו עוד שאלות.

מישהו יודע לומר כיצד ניתן לסנכרן (ללא כבל) בין האאוטלוק (CALENDAR) ליומן באייפון 4?

בזמן שאני מחובר לUSB, המכשיר מסתנכרן לבד.

אך האם ניתן לעשות זאת גם כשאני לא ליד המחשב?

אפליקציה מסויימת? אולי דרך ג'ימייל?

תודה רבה.

פורסם

ניתן לסנכרן את המכשיר עם ג'ימייל כאקסצ'יינג' , הבעיה שזה לא מסנכרן את האאוטלוק, אלא את היומן ואנשי הקשר של ג'ימייל. להגדרה של הג'ימייל יש לבצע את הפעולות האלה:

To get Push Gmail support with Google Sync, follow these steps:

- First: Perform a sync with iTunes to ensure that Contacts and Calendars from your iPhone are backed up to your computer.

1. Open the Settings application on your device's home screen.

2. Open Mail, Contacts, Calendars.

3. Tap Add Account....

4. Select Microsoft Exchange.

5. In the Email field, enter your full Google Account email address. If you use an @googlemail.com address, you may see an "Unable to verify certificate" warning when you proceed to the next step.

6. Leave the Domain field blank.

7. Enter your full Google Account email address as the Username.

8. Enter your Google Account password as the Password.

9. Tap Next at the top of your screen.

9a. Choose Accept if the Unable to Verify Certificate dialog appears

10. A new Server field will appear. Enter m.google.com

11. Press Next at the top of your screen again.

12. Select the Google services you want to sync.

בעולם-"זאת זכות לתת שרות"

בארץ- "אתה חייב לתת לי שרות! אני קניתי את הכיסא שאתה יושב עליו!":evil:

פורסם

במידה ושרת ה Exchange נמצא על רשת שניתן לגשת אליה חיצונית, אפשר לסנכרן את הכל עם האייפון.

המכשיר שלי מסונכרן עם שני חשבונות Gmail, חשבון MobileMe וחשבון Exchange בו זמנית. הכל מתעדכן ללא צורך בסנכרון.

!AWDSOME

פורסם

יש תוכנה בשם WIFISYNC אשר ניתן בעזרתה לסנכרן את האייפון דרך הויפי ברשת LAN.

התוכנה נדחתה ע"י אפל ולכן זמינה לרכישה ב סידיה.

בכל דרך אחרת חייבים לסנכרן דרך הכבל.

פורסם

שוב, אם השרת שבו נמצא לוח השנה נגיש מבחוץ, ניתן להגדיר סנכרון אוטומטי דרך WIFI או DATA כלשהו. Google Calendar או שרת Exchange עובדים יופים בצורה הזו. ללא שום תוכנת צד שלישי. לצורך העניין כל לוח שנה שתומך בCALDAV יעבוד.

אם מדובר על סנכרון לוח שנה מקומי על המחשב האישי, צריכים לסנכרן עם הכבל.

!AWDSOME

פורסם
אי אפשר עם BT?

בר, אני מבין משאלותייך שקנית אייפון מקולקל 8) בעבר לפני שרכשת את האייפון כתבתי לך שכדאי מאוד שתבדוק את החסרונות של האייפון.

לא ניתן להעביר/לסנכרן קבצים דרך BT באייפון ערום מה גם שהעברת קבצים דרך BT היא מיותרת בגלל זמן ההעברה הארוך של קבצים גדולים.

איזה כייף לי :)

פורסם

ועוד איך קשור, הרי בזמן הסינכרון לא עובר אוויר בין המכשיר למחשב אלא מתבצע תהליך של העברת קבצים ומידע (עידכון).

מה שהיה לך בנוקיה היה :idea: באייפון אין.

אל תתבאס שרכשת מכשיר שרק עכשיו אתה מגלה את החסרונות שלו ויש עוד. אבל עם כול החסרונות המכשיר עולה על כול מכשיר אחר בכול פרמטר.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני ממש לא מתבאס. במיוחד אחרי שהיום עו"ד מהמשרד שלנו רכש גלקסי וראיתי את (א) התגובות האיטיות שלו (יחסית); (ב) איכות המצלמה (ואני יודע שנהוג לשבח את הצבעים שלו, אבל עובדה); (ג) יישום מזג האוויר שלו (סטייה פרטית שלי).

מה שכן, אני עדיין מבואס שאי אפשר לחבר את האייפון למסך כך שיציג מצגות (והגלקסי למיטב הבנתי כן יכול).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...