Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברי הפורום

נזכרתי קצת מאוחר אבל יש לי יום שישי יום הולדת. :-D

בכל שנה יש מקום קבוע כמעט שאני חוגג בו עם חבר שיש לו גם יום הולדת.

הסגנון הוא מקום בו יש ג'קוזי/בריכה מקומות לשבת מערכת הגברה סנוקר וכו'.

אבל כבר נמאס ומחפשים לגוון

אני מחפש מקום זול יחסית רוב המקומות הנורמאליים דורשים 120 לאדם (עלו המחירים משנה שעברה):cry:

קצת יקר לחיילים אני מחפש משהו באיזור ה80-90 לאדם

בקיצור אני מחפש המלצה למקום כזה עדיף בתל אביב או לפחות באיזור

חרשתי את האינטרנט אני רוצה לשמוע מאנשים שחגגו במקום מסויים או היו במקום כזה

תודה רבה!!! לילה טוב לכם

פורסם

בעבר הזמינו אותי למקום דומה.

אני יודע ששילמו 2200-2500 על 40-50 איש.

אמה-מה ?

המקום היה נראה כמו מכון ליווי! ממש כמו איזה בית נטוש שמישהו אמר "יאללה נעשה על המקום הזה קופה"

אם לא אכפת לך איך נראה המקום - אני יכול לברר לך שוב את הפרטים.

קח בחשבון דבר חשוב-

בחלק מהמקומות לא נותנים להכניס בקבוקי אלכוהול לתוך מתחם הבריכה בשביל למנוע זכוכיות במקום שאנשים מסתובבים יחפים.

זה אמנם מבטיח לך שתוכלו להסתובב יחפים בלי סיכון, אבל מצד שני קח בחשבון שאם הבריכה נמצאת במתחם אחד, אתה תצטרך לצאת מהמתחם ללובי או לחדר מקביל ולפתוח שם את שולחן האלכוהול.

פורסם

אתה מחפש לחסוך את ה-40 שקל האלה ביומולדת שלך?!

אין הרבה אפשרויות,או מועדון או בר או מסעדה או המקום הרגיל שלך.

בכל אופן אני לא מאמין שאפשר לרדת מה-100 שקל לאדם בבילוי שישי(אלא אם כן לא שותים ויושבים על ספסל בחוץ).:-D

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
אתה מחפש לחסוך את ה-40 שקל האלה ביומולדת שלך?!

אין הרבה אפשרויות,או מועדון או בר או מסעדה או המקום הרגיל שלך.

בכל אופן אני לא מאמין שאפשר לרדת מה-100 שקל לאדם בבילוי שישי(אלא אם כן לא שותים ויושבים על ספסל בחוץ).:-D

בתור אחד שכבר כמה שנים מתפרנס מלעסוק בסצינת חיי הלילה, אתה לגמרי טועה.

המקום שהוא דיבר עליו זה לא הסנוקר השכונתי, אלא "וילה" שעוצבה במיוחד עבור מסיבות מסוג זה, עם בריכה, סנוקר ומערכת הגברה או קריוקי.

גם בבר-מסעדה ממוצע 70-80 ש"ח לאדם יספיקו.

יש מקומות שלא משלמים כניסה, ואז תקציב לחברים איזה 70-80 ש"ח עלייך, והשאר עליהם.

אני לא מציע לך לחגוג בברים שפותחים שולחן ואפשר להזמין מה שרוצים.

תמיד נשאר חשבון פתוח כי החבר שחתך מוקדם שכח שחברה שלו הזמינה וודקה רדבול ושני צ'ייסרים...

פורסם

אני יודע בדיוק על מה הוא דיבר,השכרתי כמה פעמים מקום כזה כאשר פעם אחרונה הייתה בסילבסטר,נזק של 250 שקל:cry:.

מנה הכי פשוטה לא יורדת מ-40 שקל,להוסיף על זה בירה אחת לפחות וכבר מגיעים ל-70 שקל לא כולל טיפ.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
אני יודע בדיוק על מה הוא דיבר,השכרתי כמה פעמים מקום כזה כאשר פעם אחרונה הייתה בסילבסטר,נזק של 250 שקל:cry:.

מנה הכי פשוטה לא יורדת מ-40 שקל,להוסיף על זה בירה אחת לפחות וכבר מגיעים ל-70 שקל לא כולל טיפ.

יש מקומות שבסילבסטר עשו הנחות של מעל 20% על אלכוהול.

חוץ מזה - סילבסטר זה סילבסטר.

כשהולכים לסתם מסיבה אפשר להביא שתיה מהבית. מה שמזכיר לי ששנים לא עשיתי את זה :)

פורסם

מזל טוב!

אם נתניה נמצאת בגבולות הגזרה שלך, יש מקום שבו אחד החברים שלי קיים את מסיבת הרווקים שלו. יש שולחן סנוקר, ג'קוזי, סאונה, מערכת הגברה, עמוד (כן, בדיוק עבור המטרה שאתה חושב עליה), וגם מאפשרים לך להביא איתך איזה אלכוהול או מזון שאתה רוצה.

עדיין, לא נראה לי שזה יעמוד בדרישות התקציב המאוד צנועות שלך.

אגב, כנראה שאנחנו חוגגים יום הולדת באותו יום. כפי הנראה, אני את המסיבה שלי אעשה עם חברים טובים במבשלת הגולן (ככה זה כשאתה רוצה לחגוג במבשלת בירה, וזאת שבזכרון יעקב כשרה ולא פתוחה בשישי בערב :evil:).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...