Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פתיחת עסק - מחשוב

Eliran1987
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

ערב טוב לכולם.

לאחרונה התחלתי לעסוק בתחום המחשבים, כרגע בעיקר בטכנאות

כלומר בטכנאות מחשבים - ללקוחות פרטיים בבתיהם.

נכון לעכשיו (ברוך ה') - הלקוחות רוצים יותר.

יותר = הכוונה ביותר היא שאני אמכור להם מחשבים

וערב כך פניתי למס הכנסה על מנת לפתוח עוסק זעיר, עם זה גמרתי.

השאלה שלי היא מאיפה אני מביא רכיבי חומרה במחירים שקרובים למחירי עלות כך שאני אוכל להרוויח מהעסקה?

אני עוסק בתחום כבר מספר שנים אבל ממה שיצא לי עד עכשיו לעסוק בו זה רכיבים קטנים כמו מתאם פה, או כבל שם.

בנוסף, אני אשמח לעצות מאנשים שבתחום לטיפים של איך לייעל את העסק הטרי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יודע שלא מעט מקומות קונים אצל אייבורי בתור "ספקים" ומוכרים לאנשים.

נסה אולי לדבר איתם, למרות שהדברים היותר זולים שלהם הם לא משו.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תראה,על פניו הרעיון שלך להרכבת מחשבים נשמע פנטסטי.אני בעצמי עובד כטכנאי מחשבים בחברת מחשוב גדולה,ואני אומר לך ממקור ראשון שהבעיה מתחילה בכך שאת המחירים שתקבל בפנייה לספק קשה עד בלתי אפשרי להשיג בחוץ כלקוח פרטי.

תנסה לפנות ליבואנים הרשמיים של כל רכיב ורכיב,או שתפנה לחנויות כגון פנדה,ksp ואייבורי ותנסה לברר מולם אם הם מוכנים להוריד מחירים בתנאי שאתה קונה מהם רכיבים בכמויות ולא בחלקים בודדים.

הדבר דורש השקעה כספית גדולה כי אתה קונה כמות לא מבוטלת של רכיבים,קח את זה בחשבון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה יכול להתחיל מ cd-log ו midicom.

לשניהם יש מבחר מספיק בשביל שתוכל לקבל את כול החלקים בחבילה אחת.

הבונוס שאתה לא מחוייב להזמין הזמנות גדולות :)

אודי A4

דימה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...