Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשוב מאוד ליידע את בעל הבית (ראיתי ששלחת לו עותק) כי נתקלתי כבר במקרים שהיחס המגעיל של העובדים הוא מכוון בכדי להתנקם בבעל הבית שלא הסכים לתת להם העלאה/חופשה/ כל תירוץ אחר.

נתקלתי אפילו במנהלים בכירים שמתנהגים בצורה כזאת ומאותן סיבות.

מיידיעים את הבעל-בית, הוא עושה ניקוי אורוות, ריענון נהלים ואם הוא בן אדם, אז אפילו שולח לך זיכוי בכדי גם לפצות אבל בין היתר בכדי לשנות את דעתך על המקום.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם אתה חושב שאתה צודק, אתה טועה בגדול.

אני עובד עם האוכלוסיה הכי קשה שיכולה להיות (קבלני בניין ועפר למיניהם, בני דודים מוסלמים ובני דודים בדואים) שאי אפשר להתווכח איתם כי תמיד הם צודקים ואתה טיפש. אבל, כשאתה מדבר איתם בסגנון מנומס ורגוע הם נכנסים להלם ומחזירים לך באותה מטבע של נימוס כי פתאום מישהו מדבר איתם נורמלי ולא צועק ומסביר להם לאט איפה הם טעו - וזה מצליח ב 99% מהמקרים.

חבל שאתה מאותם האנשים שסיגלו לעצמם התנהגות של אדישות כלפי יחס כזה, ככה הופכים את המדינה מזבל למיץ של זבל.

אתה צודק ב100% לגבי האוכלוסיה הם אנשים שכן מבינים . לעומתם אוכלוסיה ישראלית ככל שאתה מדבר רגוע אליו הוא נהיה עצבני יותר.

פורסם
לא חבל? אם הגעת כבר לפ"ת, היית יכול להדרים 5 ק"מ לקניון קרית אונו, לרדת לחניון 5 ולנסוע במסלול איכותי ומקצועי עם קארטים מתוחזקים היטב וצוות שיודע את העבודה.

וואלה?! אני כל הזמן באיזור ולא ידעתי שיש שם קארטינג. תודה על המידע.

איך הוא בהשוואה ללטרון?

Bimmer

פורסם
לא שופטים מקום בגלל עובד חרא אחד

במקומות מהסוג הזה כמות העובדים מאוד קטנה, כל תקופה מסויימת מתחלפים העובדים, עד אשר יגיעו עובדים חדשים ואולי השירות ישתפר, אין שום סיבה שאדם שקיבל חווית שירות גרועה יחזור לאותו מקום שוב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תראו כמה פעמים בעבר אמרתי לכם על ההתנהגות של המקום.

תסעו לקרית אונו - יחס מדהים !

תסעו לפולג - מהניסיון שלי בעבר המאוד רחוק - נהנים מאוד.

פ"ת = גועל נפש

פורסם
וואלה?! אני כל הזמן באיזור ולא ידעתי שיש שם קארטינג. תודה על המידע.

איך הוא בהשוואה ללטרון?

בהתחשב בכך שהמסלול בלטרון נסגר לפני מספר שנים, הרי שהמסלול של קרית אונו פנטסטי!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

יצאתי טמבל :)

אכן לא הייתי שם כבר מספר שנים, אבל כשהייתי היו שם כ"כ הרבה נהגים עם כ"כ הרבה כלים. רובם 2 פעימות.

לא תיארתי לעצמי שהמקום הזה יסגר.

Bimmer

פורסם
אני יודע שזה קצת ארוך אבל לא תאמינו כמה אני עצבני...

בזמן שאני ממתין שכולם יישבו הבטתי על המנוע והשוותי אותו למנועים שאנחנו מוכרים בחברה שלנו, כאן המקום לציין שאני מנהל טכני של חברה גדולה שמיבאת מותג מסויים של מנועים וכרגע אנחנו מתחילים לשווק מנוע מסויים לקארט שיחליף את מנועי ההונדה הוותיקים.

בעודי מסתכל על המנוע ניגן אלי אחד החוצפנים שם והתחיל לצעוק עליי שלא אעז לגעת במנוע ואיים עלי שהוא יזרוק אותי החוצה... בנוסף לצעקות הוא צעק על שאר חבריי ואיים שלא מעניין אותו מי אנחנו והוא דאג להזכיר לנו ש "אתם לא מי שאתם חושבים שאתם, אל תשחקו לי אותה נהגים מקצועיים וכל מי שינסה לנגוע במנוע יעוף מהמסלול" לאחר שהסברתי לו יפה מי אני ולמה הבטתי במנוע (ביקשתי שיבין שבסך הכל אני מנסה לבוא לקראתם ופותר להם בעייה מסויימת במנועים והתכנון הוא להכנס ולשבת עם בעל המקום על שיתוף פעולה) והמרשל החוצפן השתיק אותי ואמר "אה כן?? טוב טוב אל תז**ן לי בשכל".

לעולם לא אחזור לשם, בנוסף אני וחבריי מתכוונים להגיש תלונה לרשות להגנת הצרכן בעקבות ה"חוויה".

עותק נוסף ישלח כמובן למנהל המקום.

בושה וחרפה.

שלום לנצ'יהוליסט

כמה וכמה פעמים זכיתי להנות מהקארטינג בפ"ת,

ולדעתי נמשיך אני וחברי להגיע לשם.

מקריאה של הדברים שכתבת, עולה ניחוח לא טוב (בלשון המעטה).

נראה לכאורה כי התוכנית העיקרית שלך היתה לקשור קשרים עם בעל המקום,

כפי שכתבת: "להכנס ולשבת עם בעל המקום על שיתוף פעולה..."

כי החברה בה אתה עובד: "מתחילה לשווק מנוע מסויים לקארט

שיחליף את מנועי...".

יתכן כי עקב מילה לא טובה מצד אחד העובדים (או מצידך כלפיו) השתבשה תוכניתך,

ובמקום לנסות לקשור קשרי עבודה בדרך ובהזדמנות אחרת,

בחרת בהתקפה. (כבר אמרו כי זו ההגנה הטובה ביותר).

הייתי בקניון בשבוע שעבר, ונכנסתי לקארטינג.

אי אפשר היה בידי להשתתף מאחר ואותו היום היה סגור לחיילים.

אך בעומדי באולם הכניסה, יצאו חיילים וחיילות עם חיוך ענק של הנאה על פניהם,

וחלקם הגדול חיפשו את הבעלים והודו לו בכיף.

האם אתה סבור כי החס אליהם היה שונה וחריג מהמקובל במקום?

או אולי אתה חושב שהיחס אליך היה שונה?

אם כן- למה?

אולי ההתנהגות שלך היתה קטליזטור?

איני יודע מה בדיוק קרה בביקורך במקום.

אך מאופן כתיבתך, עולים סימנים מדאיגים.

לא נעימים ונגועים בחד צדדיות ואולי אף באינטרסים.

חבל שלמרות שאתה כותב שתשלח מכתב למנהלי המקום,

עוד לפני ששלחת, ולפני שקיבלת תשובה, אתה כבר תוקף ומשמיץ.

חבל שחלק מהמגיבים שאחריך, המשיכו בדברי הרהב בלי שהיו במקום,

בלי ששמעו כלל את הצד השני.

הטיב לנתח beamvelavan:

בחיים לא הכל שחור-לבן והמציאות לעיתים מורכבת .

לכאורה, לפי תאורך היחס דפוק והמקום בזוי.

והערה נוספת - האם חשבת שאולי היית לך תרומת מה לסיטואציה עקב זאת שהתחלת לבחון או לפשפש במנוע.

מה ציפית שיחשבו ? מי יכל לנחש את מניעיך הטהורים ? בוודאי חשבו שהנה עוד ערס בא לפרק מזכרת או לחבל במנוע הרעוע.

תסכים איתי שאם באת למטרת שיווק וייזום עיסקי היית צריך לכלכל צעדיך באופן שונה.

לדעתי עליך לכתוב מכתב לבעל המקום,

לפרט את מה שלדעתך קרה,

ולנסות לקבל ממנו תשובה,

אני מקווה מאד שתפרסם שתקבל תשובה, ותפרסם אותה ככתבה וכלשונה.

במקרה כזה נראה כולנו את שני הצדדים של המטבע,

ונדע מה להחליט לגבי העתיד.

בברכה,

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אוחח איך הישראלים אוהבים הלקאה עצמית. חבל שזה לא ספורט אולימפי כי אחרת היה לנו סיכוי גדול בעיניין.

"הישראלי המצוי". אכן כולנו מסתובבים עם פה פתוח וקליפת גרעין שמשמת כקייסם שיניים מאולתר ומקללים כל אחד אשר מעז להביט בנו מתענגים על ניקוי האבנית הפרימיטיבי.

היה נחמד אם בנוסף לדיקטטורת השגיאות כתיב והתגובות המטופשות, תכניסו את המיללים על המצב.

לפותח הדיון, עשית כל מה שהיית צריך לעשות, רק שאלה לי אלייך, המנהל לא היה נוכח במקום? האם באיזשהו שלב ביקשת את המנהל?

יכל להיות שחלקם אף לא עובדים שם ונמצאים על תקן בידור חברי לעובדים.

פורסם
שלום לנצ'יהוליסט

בברכה,

אבי נוף.

מר אבי נוף היקר, אני מעריך אותך ומתוך שנים של קריאה של הפוסטים שלך קיבלתי רושם של אדם שקול ורציני. אנא אל תשבור לי את הרושם שקיבלתי ממך.

תגובתך מיותרת כמו שהיא ארוכה, קרא שוב היטב ותבין שהגענו לבילוי של מוצ"ש.

אין לי ולא היה לי מה למכור לו,אינני איש שיווק והתחום כלל לא מעניין אותי, את עניין המנועים העלתי כאן בפורום למטרת ידע כללי, במסלול קארטינג לא העלתי את הסוגייה אלא רק לאחר שנתבקשתי ברוב חוצפתו של המרשל להסביר למה הבטתי על המנוע.

בנוסף, היום הבנתי כמה אנשים לא מרוצים מהמסלול הנ"ל ומהיחס של הצוות, ויותר מכך, 3 נערים שעלו איתנו להקפה הראשונה ביקשו יחד איתנו את הכסף בחזרה.

לפותח הדיון, עשית כל מה שהיית צריך לעשות, רק שאלה לי אלייך, המנהל לא היה נוכח במקום? האם באיזשהו שלב ביקשת את המנהל?

יכל להיות שחלקם אף לא עובדים שם ונמצאים על תקן בידור חברי לעובדים.

לא, המנהל לא היה נוכח במקום. חיפשנו אותו.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

שירות מתחת לכל ביקורת, ממש בזיון.

אני כל כך שמח לשמוע על סיפורים כאלה. שלא תבינו לא נכון, אני פשוט נהנה לראות איך הצרכן הישראלי

ישר מודיע, מעדכן ומנסה להגיע לעמוד הראשי של Ynet, רק כדי שהמנוול שעשה לו עול ישלם על מעשיו.

זו הנקמה שמאחדת את בני ישראל. :twisted:

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם
שירות מתחת לכל ביקורת, ממש בזיון.

אני כל כך שמח לשמוע על סיפורים כאלה. שלא תבינו לא נכון, אני פשוט נהנה לראות איך הצרכן הישראלי

ישר מודיע, מעדכן ומנסה להגיע לעמוד הראשי של Ynet, רק כדי שהמנוול שעשה לו עול ישלם על מעשיו.

זו הנקמה שמאחדת את בני ישראל. :twisted:

תשובה בוגרת! :roll:

פורסם

זה כלכך נכון.

אני מסכים עם כל אספקט שלך.

רק דבר אחד קצת הפריע לי, לא משהו ביג דיל , העניין שנגעת במנוע וכו', אני חושב שבלי קשר למקום או אנשים, כל אחד היה מעיר לך על זה.

רק בנושא הזה הייתה מסתכל על הצד השני, הרי הם לא מכירים אותך או משהו, וכביכול "התעסקת" להם בציוד.

בכל אופן אני מאמין שהאשכול הזה יתרום את שלו

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

אבי שלום,

מהניסיון האישי שלי - בלפחות 7 פעמים במהלך 3 שנים - היחס בפתח תקווה מחפיר, גם של המרשלים ובעיקר של הבעלים.

בחלק מהפעמים בלענו את היחס ובחלק אחר פשוט קמתי והלכתי ! כל פעם הצטערתי שנתתי הזדמנות נוספת.

אני שמח שאתה נהנה אבל הרבה אחרים לא. המסלול קל מידי ולכן לא מהנה טכנית אבל הכי גרוע זה היחס שחלקנו חווים ושלדעתי לא מצדיק חזרה.

בכל מקרה יש אלטרנטיבות מוצלחות יותר :)

כמה וכמה פעמים זכיתי להנות מהקארטינג בפ"ת,

ולדעתי נמשיך אני וחברי להגיע לשם.

בברכה,

אבי נוף.

פורסם
בעודי מסתכל על המנוע .

רק דבר אחד קצת הפריע לי, לא משהו ביג דיל , העניין שנגעת במנוע וכו'

אני לא מבין.. יש בעיות הבנת הנקרא בפורום?

• תוכן חדש...