Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הודעת דובר משרד התחבורה:

בעקבות אישור ועדת הכספים של הכנסת. מהיום: חיילי מילואים יוכלו לקבל הנחה של עד 165 שקלים באגרת הרישוי לרכב.

השר כץ: ההנחה באגרות הרישוי תינתן למפרע לכל חייל מילואים שהיה בשירות פעיל החל מ-1 במאי 2010 . שר התחבורה: מדובר במהלך סמלי ערכי וחשוב שנועד לבטא את הערכת מדינת ישראל כלפי חייל המילואים.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הודעת דובר משרד התחבורה:

בעקבות אישור ועדת הכספים של הכנסת. מהיום: חיילי מילואים יוכלו לקבל הנחה של עד 165 שקלים באגרת הרישוי לרכב.

השר כץ: ההנחה באגרות הרישוי תינתן למפרע לכל חייל מילואים שהיה בשירות פעיל החל מ-1 במאי 2010 . שר התחבורה: מדובר במהלך סמלי ערכי וחשוב שנועד לבטא את הערכת מדינת ישראל כלפי חייל המילואים.

מדובר בצחוק מהעבודה שנועד להוכיח כמה המדינה לא מעריכה את חיילי המילואים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יש גם הנחה באגרת הטלוויזיה למי ששירת יותר מ10 ימי מילואים אאל"ט.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

התקשרתי למוקד היא אמרה לי שהם עדיין מתעסקים עם שנת 2009 ורק ב1 במאי 2011 הם ייכנסו לשנת 2010. ב2010 ביצעתי 37 ימים לכן כאשר אקבל את התעודה והמענק אצור איתם קשר מחדש כדי לקבל בהחזר את ה165 שקלים.

עצוב קצת הייתי אומר לא?

התענוג שמוביל אותך

פורסם

לא חייבים? ואנחנו חייבים? באיזה מדינה עוד אתה חייב לעשות מילואים ?

זאת תסלח לי לא בדיוק הטבה , אני מבזבז במילואים מאות שקלים על מלא דברים שלא הייתי מבזבז אם הייתי בעבודה .

הטבה של עד 165 ש"ח היום פעם בשנה זה צחוק , במקום לתת מיליון הטבות של 10 שקלים עדיף היו נותנים לכל משרת מילואים מעל

21 יום פטור מארנונה או פטור ממס הכנסה עד 10000 ש"ח ברוטו , זאת הטבה וכל השאר זה בולשיט .

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

אין מה להתלונן, נשמח על מה שנותנים.

אני לא עושה מילואים בשביל עוד מאה או מאתיים שקלים. כנראה שלרובנו יש מניעים אחרים מאשר אי אילו הטבות כאשר אנחנו הולכים למילואים ומוותרים על החיים שלנו.

יש לי שאלה, מישהו יודע אולי האם ההנחה היא אוטומטית או שיש צורך בהליך בירוקרטי כלשהו על מנת לקבל זיכוי, יש צורך לנדנד לאיזו קצינת קישור?

יואב

יואב :arrow:

פורסם
הודעת דובר משרד התחבורה:

נכון, זו היתה שיחת היום .

פורסם
לא חייבים? ואנחנו חייבים? באיזה מדינה עוד אתה חייב לעשות מילואים ?

זאת תסלח לי לא בדיוק הטבה , אני מבזבז במילואים מאות שקלים על מלא דברים שלא הייתי מבזבז אם הייתי בעבודה .

הטבה של עד 165 ש"ח היום פעם בשנה זה צחוק , במקום לתת מיליון הטבות של 10 שקלים עדיף היו נותנים לכל משרת מילואים מעל

21 יום פטור מארנונה או פטור ממס הכנסה עד 10000 ש"ח ברוטו , זאת הטבה וכל השאר זה בולשיט .

לאוהבי המדינה ,אין צורך בהטבות, אלא רק בשוויוניות בנטל ,זאת תיהיה הטבת ענק לכולנו .

פורסם
אין מה להתלונן, נשמח על מה שנותנים.

אני לא עושה מילואים בשביל עוד מאה או מאתיים שקלים. כנראה שלרובנו יש מניעים אחרים מאשר אי אילו הטבות כאשר אנחנו הולכים למילואים ומוותרים על החיים שלנו.

יואב

מסכים עם כל מילה .

לאוהבי המדינה ,אין צורך בהטבות, אלא רק בשוויוניות בנטל ,זאת תיהיה הטבת ענק לכולנו .

וגם איתך אני מסכים.

אבל מכיוון שאני לא מאמין שצה"ל צריך עוד מילואמניקים , ואני גם לא חושב שיש מה לעשות עם רוב העם במילואים, אני כן חושב שצריכות להיות הטבות שימתיקו מעט את התשלום הכבד שאנחנו משלמים על השירות שלנו .

ואני מדבר על הטבות אוטומטיות ואמיתיות .

מצד שני חשוב לשמור על כך שלא יהיה משתלם מידי ללכת למילואים , כל אחד מאיתנו רוצה שמי שמסתער איתו יהיה שם מאידאולוגיה ולא בגלל שזה נותן הנחה בארנונה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

1- אני עושה מילאוים כל שנה ואין לי בעיה עם זה .

2- אני לא צריך שום הטבה מאף אחד , באמת אני מסתדר עם מה שיש לי .

3- אם עושים הטבה ומבזבזים שוב כסף להטבות שלא ממש מזיזות לאף אחד , אני מעדיף לתרום אותן בשמי לנזקקים .

4- אני רוצה שגם הדוסים יעשו צבא וגם מילואים ויפסיקו להרוס את המדינה ואת החופש של האנשים הנורמליים .

5- הטבה מבחינתי היום במצב של היום לאדם שהולך חודש או קצת פחות ועושה מילואים , מסכנן את עצמו ואת חיי משפחתו , מבזבז

כסף , זמן , מסכן את מקום עבודתו ולתת לו 165 ש"ח או אפילו 200 ש"ח זה צחוק וחבל בכלל על הכסף הזה . תשקיעו אותו בחינוך ילדינו

יותר טוב .

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

עושים מילואים כי זה חשוב וכי אכפת לנו מהמדינה ולא על מנת לקבל הטבה.

ההטבה לא מגיע לנו, לפי דעתי צריך שכל האנשים שאינם עושים מילואים צריכים לשלם יותר.

כלומר אם אני צריך לשלם 1000 ש"ח, וכעת עם ההטבה אני צריך לשלם 850 ש"ח זה לא נכון בעיני.

כל מי שאינו עושה מילואים צריך לשלם יותר, כלומר במקום הטבה למשרתים, "קנס" למשתמטים.

קובי

• תוכן חדש...