Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם?

האם יש למשהו מידע איך DSG 7 הילוכים עומד בעומס של מנוע 1.8 TSI לאחר עידכון תוכנה.כידוע לאחר תוכנה הספק קופץ לאזור ה 200כ"ס ומומנט של כ 30-31 קג"מ.מבירורים הבנתי שסף עמידות גיר הוא באזור 35 קג"מ כך שכמעט ולא נשאר טולרנס.יש משהו שנוסע על סט אפ כזה ללא צרות של גיר?

תודה

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

מה צורת הנהיגה שלך?

את תלחץ חזק כל הזמן הבלאי של הגיר יהיה גבוה.

תשתדל לא ללחוץ בהילוך ראשון חזק מידי, זה תופס גם לידני.

Got To love It

פורסם

בדיוק היום ביקרתי אצל החברה בE&A ושמתי תוכנה חדשה של אפסולוט.

הרכב שלי הוא אודי A3 1.8TFSI הגיר הוא DSG 6 הילוכים, הרכב מגיב ממש מעולה.

לפני שמתי תוכנה חדשה בררתי בכמה פורמים בחול על אותו העניין והבנתי שלא אמורה להיות שום בעיה.

כמובן כמו שאמרו לפני אם תלחץ חזק הבלאי יגבר.

בכל אופן הרבה אנשים בחול נוסעים בדיוק כמוני ואני לא שומע ממש בעיות.

1.8TSI

פורסם

אם תלחץ הבלאי יהיה יותר גבוה,זה כלל לפי דעתי לכל רכב לא משנה איזה מנוע או גיר,וקל וחומר אם הרכב "משופר" בין אם זה עדכון תוכנה או שיפורים פיזיים שמעלים את ההספק.

פורסם

תודה על התגובות אבל אלו לא תשובות ענייניות.האם גיר קורס או לא כשהוא מבצע קיק דאון ומקבל בומבה של 30 קג"מ גם אם זה הילוך שליש ומעלה.?

פורסם

גיר פשוט של 205פיג'ו פוראבר לא קורס שהוא מקבל בומבה של מומנט של 41 קג"מ.

אני יודע שזאת השוואה מוזרה,אבל כנראה שהגיר שלך גם יחזיק 30 קג"מ צנועים יחסית.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם
גיר פשוט של 205פיג'ו פוראבר לא קורס שהוא מקבל בומבה של מומנט של 41 קג"מ.

:lol:

OFF TOPIC: לא יודע למה, זה הצחיק אותי. כנראה בגלל השימוש החוזר במוטיב ה"בומבה" :-)

לענייננו: אני לא חושב שאפשר להסיק מגיר ידני מלא כלשהו, על ה- DSG7. לפותח השרשור אני ממליץ לברר בפורומים בחו"ל וכן אצל החברה שבה הוא מעוניין לבצע את השדרוג - האם הם נותנים אחריות על זה? (בהנחה שלא יתחמקו ויגידו שזו בעיה בגיר ולא בתוכנה). לשם השוואה, לחבר שלי היתה A4 2.0T שהגיר שלה לא עמד בשדרוג, אבל זה היה גיר וותיק יותר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

גיר רגיל לא בר השוואה לעומת DSG,גם אני מסכים עם זה

ל A4 בגרסת 2.0T גיר הוא מולטיטרוניק שבקושי מסתדר עם הספק מקורי.שלא לדבר על שיפור כלשהו

אני נוטה להבין שמאחר והטיונינגירים שלנו לא מגיבים בפוסט הזה ,אז כנראה שהגיר לא עומד בתספת מומנט באמינות

תודה

פורסם
גיר רגיל לא בר השוואה לעומת DSG,גם אני מסכים עם זה

ל A4 בגרסת 2.0T גיר הוא מולטיטרוניק שבקושי מסתדר עם הספק מקורי.שלא לדבר על שיפור כלשהו

אני נוטה להבין שמאחר והטיונינגירים שלנו לא מגיבים בפוסט הזה ,אז כנראה שהגיר לא עומד בתספת מומנט באמינות

תודה

אז הנה הטיונרים מגיבים:

בשנה האחרונה ועד היום ביצענו שידרוגי תוכנה ליותר מ 40 רכבי 1.8TSI ,שתיים מהן בשבוע האחרון.

אמנם נתקלנו ברכב אחד ,שרעד" בזמן החלפת ההילוכים ותוקן בחברה במסגרת האחריות .אבל פרט אליו ,לא נתקלנו בבעיות בכלל.

שדרוג התוכנה העלה את הרכב ל 200 כ"ס והמומנט הגיע ל 31.5 קג"מ.

לפי דברי סדנת האם שלנו(אפסולוט) ,גבול המומנט העליון אליו ניתן להגיע ללא בעיות הוא 32 קג"מ.

בפורום ספונסרים,פתח ת'רד ,לקוח עם רכב כשלך ,שעבר שדרוג תוכנה ופרסם את רשמיו .-תקרא.

לינק מצורף:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2810597#post2810597

• תוכן חדש...