Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Suzuki Alto VS Citroen C1

myegorov86
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפותח השרשור

אם 2 המכוניות האלו הם האופציה היחידה הייתי הולך על C1 או 107

אבל יש עוד אופציה והיא יונדאי אטוס נכון מחירה יקר יותר

אבל כבר דיברתי עם מספר חברים שקיבלו הנחה יפה על הרכב

כך בחשבון שיש להם גם מנועי 1.1 וגם 1.25

עם גיר אוטומט או ידני

בסה"כ יכול להיות שההפרש לא יצא כזה גדול בהשוואה לתמורה

יוסי

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עוד יריבה חדשה נכנסת למערכה "שברולט ספארק" במחיר של 65,000 ש"ח

"הספארק תוצע עם מנוע גדול וחזק יותר מהאלטו – 1.2 ליטר עם 82 כ"ס – ולפחות על הנייר הביצועים טובים יותר עם מיאוץ מעמידה ל-100 קמ"ש ב-12.1 שניות ועד למהירות של 164 קמ"ש. רמת האבזור בספארק אף היא גבוהה יותר, וכוללת שש כריות אוויר (ארבע בלבד בסוזוקי). מחיר הספארק יהיה גבוה מהאלטו הידנית, שמחירה 60,000 שקל, אך עדיין תחרותי ביותר ויעמוד על בין 65,000 ל-70,000 שקל."

קישור לכתבה: http://http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-26256-%D7%A2%D7%95%D7%93-%D7%90%D7%97%D7%AA-%D7%9C%D7%A7%D7%9C%D7%97%D7%AA-%D7%A9%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%98-%D7%A1%D7%A4%D7%90%D7%A8%D7%A7-%D7%91-65.aspx

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

זה מזכיר לי את שוק הנטבוקים שהתחיל לפרוח עם שלל דגמים.

ניראה שבאמת הקטגוריה של הרכבים האלו מתחממת. זה מעולה לסטודנטים וחסרי יכולת כלכלית.

אני מתעניין לגבי רכישת הC1.

האם יש לוח זמנים להגעת הספארק לארץ?

וקצת קשה לי להאמין שהיא תימכר בפחות מ70 אלף אבל אם כן היא תתמודד על מקום של כבוד בקטגוריה.

פורסם

בשיקולים שלי בקניית אוטו אני לא מסתכל על נתונים כמו כמה יקח לו להאיץ ל100, לי זה לא משנה אם זה 13 או 14 שניות.

גם האיבזור הוא לא כל כך חשוב...

מה שחשוב לי זה:

1) אמינות

2) צריכת דלק

3) ירידת ערך

כמו שציינתי קודם התקציב שלי עומד על 60K-65K

אם תוכלו להכניס את כל הפרמטרים הנ"ל לתוך "המשוואה" ולתת לי פחות או יותר תשובה חד משמעית אני אהיה יותר משמח

תודה רבה לכולם!

פורסם

מדובר בדגם חדש, לכן יהיה קשה לענות לך על השאלות.

בכל זאת:

אמינות - ככל הנראה באירופה המכונית נחשבת אמינה. המנוע הוא של טויוטה ודייהטסו, משמש גם את הסיריון (1 ליטר).

צריכת דלק - המוצהרת מצויינת, אבל, כידוע, מדובר בתנאי מעבדה. אולי מישהו מבעלי הפיג'ו 107 יוכל להאיר את עינינו לגבי הצריכה המציאותית.

ירידת ערך - המכונית הגיעה לפני כמה שבועות - איך אתה רוצה נבואות?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
גם הפנדה הצטרפה לרשימה:shock:

http://motocar.ifeel.co.il//article/13133.aspx

מצויין! סמל"ת עשו מהלך מאד, מאד חכם. המחיר החדש מעמיד אותה בתחרות מול האלטו ו-C1. פנדה למרות גילה מכונית עירונית אמיתית, מצויינת, מאובזרת ועם מנוע 4 צילנדרים משודרג. (69 כ"ס בהשוואה ל-60) אין דילמה בכלל. לדעתי פנדה. במיוחד אם הוסיפו כריות אוויר. ESP יש.

פורסם
מצויין! סמל"ת עשו מהלך מאד, מאד חכם. פנדה למרות גילה מכונית עירונית אמיתית, מצויינת, מאובזרת ומנוע 4 צילנדרים משודרג. (69 כ"ס בהשוואה ל-60) אין דילמה בכלל. לדעתי פנדה. במיוחד אם הוסיפו כריות אוויר. ESP יש.

אל תשכחו שרק הפנדה והI10 הנם ל5 נוסעים עוד יתרון

פורסם

פנדה נמצאת בערך ברמה של i10 ונמכרת במחיר של C1. בנוסף, פנדה נמצאת בשוק מ-2003 ואני מאמין שכל מחלות הילדות תוקנו מזמן. לדעתי הדיל הכי טוב מבין כל המכוניות הזולות. המנכ"ל החדש בסמל"ת מזיז עניינים יפה מאד.

פותח הדיון, תקבע נסיעת מבחן בפנדה.

מצאתי כתבה מעניינת על פנדה 2011:

http://www.autocardesign.org/fiat-panda-model-year-2011/

בנוסף למנוע המשודרג, פיאט שדרגו את האיכות של הריפודים ומציעים צבעים חדשים.

פורסם
מישהו אולי יודע כמה זמן המתנה צריך לחכות בשביל לקבל את ה c1?

ממה שאני יודע כבר התחילו להמסר רכבים ונתחיל לראות אותם על הכביש בימים אלה.

so far so good so what

פורסם

מחירי הדלק רק יילכו וייעלו! רכבים כאלו זה דבר מתבקש ואני מניח שבסופו של דבר לכל היבואנים יהיה רכב כזה בסגמנט,מה שעוד רואים וזאת תופעה שצוברת תאוצה,זה המעבר לגיר רגיר!!

• תוכן חדש...