Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא יודעת לגבי מקום מקדימה, הבנתי שצריך הגבהה ואני לא רוצה, לא אוהבת,

לגבי USB אני מעדיפה אחורי שלא יהיה כבל מקדימה...

נראה לי בסוף ה - Clarion DXZ 785 USB הכי טוב,

שאלה נוספת, אני מעיפה את הקרוס המעפן שלי, משאירה את המגבר הישן, מוסיפה מונו לסאב,

ואם ו...ניתן לשים קומפוננט בלי הגבהה, עדיף פוקל, או מורל טמפו?

פוקל פוקל!!!! סתם לא. זה עיניין של טעם.

בשביל לקנות קומפוננט צריך לשמוע.. (או במקרה שלי תחושות בטן ולב!)

אגב לי היה 206 ואת יכולה להכניס שם יופי של קומפוננט! וגם הרכב קטן ואקוסטי!

אני מתחיל להתגעגע אליה :cry: אולי בעצם את קנית אותה :shock:

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוהבת הגבהה לא אוהבת הגבהה גם ככה לא רואים את זה לגבי עומק יש לך שם מקום בשפע להכניס כמעט כל רמקול

אלעד אתה שומע פוקל אתה ישר נידלק :idea:

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

דיקלה-מציע בכל ליבי להגיע למפגש אודיו שיתקיים השבת.מובנת לי תחושת חוסר הנוחות (ואולי לא? :wink:8)) שתגיעי למפגש על טהרת חובבי סאונד מסוקסים . א-ב-ל

ההסברים שתקבלי מרובם רק יעשירו אותך בהמון מידע שיעזור לכוון אותך אל המטרה הניכספת והנכונה ללא עלות מיותרת.

מגיעים גם מתקינים מקצועיים ומדהימים שיעזרו לך לגבש החלטה באותה הדרך שהם עושים בניות מדהימות נוטפות ומזילות ריר.

כדאי לך!

בהצלחה

ליאור

פורסם

דיקלה - הציפור הקטנה שמעליי (ליאור - ארזה) לחשה לי להכנס לכאן ולהתערב :-D

אז קודם כל דיקלה הרשי לי לפנות אל גיל מזרחי -

יא דביל! היא קרצה לך! אם עד עכשיו לא פנית אליה בהודעה פרטית ולקחת מספר טלפון - משהו איתך לא בסדר :-D

או קיי

עכשיו אפשר להמשיך...

אני בה-ל-ם! אני בה-ל-ם שעד עכשיו אף אחד לא התייחס לדברים החשובים באמת!

קודם כל - הרכב

פג'ו 206

מדובר ברכב קטן ונפלא, בנוי היטב ומחומרים איכותיים - הביעה, מיקומי המידבאסים בדלתות הקדמיות!

הרמקולים בדלתות של הרכב הזה ממוקמים ממש מול אזור האגן של כל מי שיושב על הכסאות הנוחים שלו וזה בסט שני חלקים הורס מחוויית הסאונד כבר מהרגע הראשון. צריך לקחת את זה בחשבון.

דבר שני - אנחנו יודעים תקציב נתון ומצב נתון

אם הבנתי נכון יש 6*9 יש סאב יש מגבר סיני פשוט ויש קרוס לאנזר X6 שאני מכיר אותו היטב!

תקציב 1500

דרישה - HU (רדיו דיסק) חדש ורצוי ממותג פיוניר אם כי אני רואה שהלכת כבר על קלריון וזו גם בחירה נהדרת.

לפיוניר יש מחלה ידועה - עם יציאות הRCA - תריצי חיפוש ותביני על מה אני מדבר - לא נורא רק לקחת בחשבון בזמן התקנת המערכת.

---------- עכשיו השאלה שאף אחד לא שאל??? תוך כדי זה שהמליצו לך על רמקולים -------

איזה אופי סאונד את אוהבת?

רך נעים ועמוק (אלוהים ישמור עוד יחשבו שאני מטריד מינית :-D ) :-P

או חד בהיר, חזק :lol: רק אלוהים יעזור לי עכשיו להחלץ מבית משפט...

------------ ושאלת השאלות -

האם מהמגבר עצמו ומה6*9 עד עכשיו, באופן כללי - את מרוצה?

אם התשובה היא כן - אז תשאירי אותם ותתרכזי כרגע בלשפר את המערכת הלאה.

ההמלצה שלי

1. להביא יחידת ראש שיש לה יכולת לשלוט בקרוס 3WAY בתור צעד ראשון - יתכן והתקציב יגמר כאן כרגע - לא נורא.

2. להעיף את הלאנזר לכל הרוחות (הקרוס).

3. להשתמש בקרוס של הHU לחתוך את המגבר של ה6*9 והסאב כצעד ראשוני.

4. להביא סט קומפוננט פשוט - אחרי - שתעני ותגידי לנו איזה צוויון צליל וסגנונות מוזיקלי את אוהבת

5. להעביר את המגבר לעבוד על הסט הקדמי ולא על ה6*9

כאן - את כבר תהיי בעולם אחר של מערכת

אחרי זה יהיה אפשר לדבר על הצעד הבא.

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ואיזה פולני אחד אני לא יודע מי זה כבר יכול להיות... :evil:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה?! איך לא שמתי לב!

אדי,תחשבו איזה כיף זה לצאת אם משהיא שמתעניינת במערכות לרכב,אחרי שנה ביחד אני יקנה לה דרייברים ממדיסאונד במקום טבעת או שרשרת-יצא יותר זול:-D

או שלא,אם היא חובבת סקאן ספיקים:evil:

בשיפוצים...

פורסם

ותחשוב שתתחתן עם אחת כזאת - אתה חושב שאתה תיסע ברכב עם המערכת הטובה יותר?!?

:-D

Pioneer TS-X150

פורסם

הרגתם אותי מצחוק :lol:

אלעד אין הרבה סיכויים שקניתי את ה 206 שלך מכיוון שזו נקנתה מאיזה אשמאי שהיה יד 1 !!!!!! :-P

איזה קומפוננט היה מותקן אצלך? מוזר שאתה אומר שיש הרבה מקום, רוב המתקינים אמרו לי שיש בעיית מקום, והפתרון

הוא הגבהה, לא רוצה,

audio king אני מסכימה איתך, הרבה אמרו לי שהמגבר שלי לא מתאים למערכת שאני רוצה, והוא לא יספק את

שאר הפריטים שאתקין, איך אני יכולה לדעת שה JBL שהפנת אליו הוא מתאים לי? ובנוסף לא כדי לשים לסאב מגבר נפרד?!?

lanosforce - מבחינת אופי סאונד גם "רך נעים ועמוק" וגם "חד בהיר, חזק" מתאים לי (באמת אלוהים ישמור נושא ההטרדות

המיניות ששוטף את המדינה, מהנשיא ועד הפועל הפשוט, מוציא מפרופורציות כל משפט, והקונוטציות המיניות חוגגות אף במשפט

מנומס כמו - בוקר טוב)

אני שומעת רוק בעיקר, לינקין פארק, צ'לי פפרס, דפש, וכאלו...

אני די מרוצה מהמהמגבר עצמו ומה6*9, אך זה חלש מדי (לא בעוצמה אם כי באיכות)

ואני די סגורה על ה Clarion, די מסכם את מה שאני רוצה מהמערכת,

פורסם

ואני בטוח שגילי מזרחי שלנו (ובטח ובטח עוד אחרים...) יותר מישמחו לעזור בהסתבכויות של הקלאריון-אז לא כאן נעוצה הבעיה...:wink: ואלהים ישמור אותך אדי....:oops:

ודיקלה-אין מצב לביקור מחר במפגש? מה טוב יותר מהסבר של פנים מול פנים ?

פורסם

לפי מה שאת מתארת - מוראל זה לא הכוון.

התקציב הוא 1500 ש"ח ולכן רחוק כאן את לא תגיעי בשדרוג שיעשה גם את הסט הקדמי וגם קומפוננט.

הדרישה שלך היתה ליחידת ראש חדשה אבל כרגע את תקבלי עליה תמורה קטנה יחסית.

אם ליחידת ראש הנוכחית יש יציאה למגברים - הייתי הולך על סט קומפוננט סביר ונחמד מקדימה - מושיב את הסט הזה על המגבר הקיים ואת ה6*9 מחבר לרדיו דיסק.

סט של HAT אימג'ן היה יכול להיות ההמלצה הכי טובה אבל אין מלאי זמין כרגע עד כמה שידוע לי.

ההמלצה שלי תהיה הרץ היי אנרג'י כמקום ראשון - אבל אני לא יודע אם זה נכנס בתקציב של 1500 ש"ח

ההמלצה השניה תהיה פוקל פוליגלס - אבל יש סיכוי רציני ביותר שהטוויטרים יהיו חדים מידי כי את הולכת להגביר את כל הסט פסיבית (גם הטוויטר וגם המידבאס על אותו ערוץ הגברה) ועוד על מגבר סיני מהזולים והפשוטים ביותר שיש...

אז - אם את הולכת כרגע על מערכת ראש חדשה - הקלריון יהווה בחירה טובה -> המלצה חמה לוודא שיש 3 יציאות למגברים ורצוי מאוד יכולת לקרוס אקטיבי 3WAY וגם TC (טיים קורקשן) -> השדרוגים הבאים אחרי זה יכניסו אותך לעולם הרבה יותר רציני של מערכות לרכב.

אח"כ יהיה רצוי להתחיל לחשוב על סט קדמי + הגברה ראוייה יותר.

Pioneer TS-X150

פורסם

גם האוטו שלי היה יד 1 ! הבעיה שהוא היה מהשכרה :roll:

נתחיל מזה שאני הייתי ממליץ לך לשמוע פוקאל! את יודעת יש להם דגמים פשוטים שאולי יתאים לך בתקציב (אני חושב :shock:)

ואגב היה מותקן אצלי בפיגו' לא משהו רציני אז סתם קומפוננט של קאדנס..

גיל קניתה אותי!!! " אולי תפזלי לכיוון של פוקל." אי אי... בקרוב אצלי כל כך !!! 8)

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם

אלעד בקרוב אמא שלך תתן לך מכות רצח ואז באמת אתה תגיד אי אי אי :cry:

והכי מצחיק שאת הסט שאתה מפנטז עליו אפילו לא שמעת ביכלל :roflmao: :roflmao:

::FEEL THE {XS} power::

• תוכן חדש...