Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נתחיל מזה שהרדיודיסק הכי טוב שיש במחיר הנ"ל הוא ה-Clarion DXZ 785 USB אך קשה מאוד להשיג אותו

הפיוניר 7250 משופע פיצרים רבים יותר מהאלפיין והוא נותן תמורה מלאה למחיר הנמוך שבו הוא נמכר

אין לי שום דבר רע להגיד עליו ,האלפיין הוא מכשיר בסיסי איכותי עם ממשק נוח ואיכות מעולה

אם תעביר מ 6050 שיש לך כעת ל-7250 אני בספק אם תרגישי שיפור אמיתי באיכות הסאונד מעבר

לנוחות השימוש ב-USB כמו מעבר לשימוש במכשיר האלפיין שלדעתי מציג איכות סאונד משופרת.

פורסם

לפני שאני מגיבה, אני חייבת להודות לך על ההשקעה בתשובות המאוד מקצועיות, ומועילות :-)

דבר שני, אין לי מושג אם יש לי 6050, יש לי דגם דולפינים יישן, האיכות שלו מספקת, רק שאין לו USB

ומטריף אותי הצריבות דיסקים האלו...

אם ה 7250 סה"כ מוסיף USB וכמה פיצרים, סבבה מספיק לי, בעיקר התוספת של ה 4V ביציאות למגבר.

אך אם האלפיין משנה מאוד! את המערכת, אז שווה שיקול...אין לי בעיה להוסיף להשקעה - רק שלא יהיה מיותר :roll:

פורסם

לדעתי את תצטרכי לברר מה הרכיבים המדוייקים שיש לך, ככה אולי אפשר לייעל אותו להחלפת קומפוננט למשל, ועדיין לקנות ר"ד במחיר נמוך יותר(עם USB) יכול להיות שאחד מהרכיבים ברמה נמוכה וגם אם תשימי ר"ד P99 זה ישמע לא טוב

פורסם

בראיה כוללת על המערכת הדיי פשוטה שיש לך ,אם מדובר בתקציב לשיפור חד פעמי הייתי נוהג אחרת.

ב-1500 שח הייתי רוכש :

רדיודיסק קלריון CZ200

קומפוננט מורל דוטק אוביישן כסט קידמי.

הייתי מציע לך להתעניין על מחיר טוב בארט סאונד.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=354130

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=749113

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=754783

נב-היה עוזר מאוד אם היית מציינת את הדגם המדוייק של הרכיבים שמותקנים אצלך ברכב

במיוחד של המגבר וקרוס אובר.

פורסם

אם כבר רק מכשיר תנסי להשיג את הקלריון CZ 500 שכולל 3 יציאות למגבר USB בלוטוס מובנה ואיכות של קלריון מכשיר טוב ואמין ועדיף על פיוניר

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אוקי, אלו החלקים שיש לי:

מגבר וקרוס אובר,

אני לא יודעת של איזו חברה ה 6/9 מכיוון שלא רשום עליהם, אל תבינו לא נכון, שומעים מצוין, אני רוצה שיפור

בעיקר בעיניין ה USB,

לגבי קומפוננט מקדימה זה בעייתי, אין מקום ב 206, ז"א אין מספיק עומק, והגבהה לא באה בחשבון :cry:

לגבי ה CZ200 לא נראה לי...

וגיל...:wink:

16122010521.jpg

16122010522.jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
אוקי, אלו החלקים שיש לי:

מגבר וקרוס אובר,

אני לא יודעת של איזו חברה ה 6/9 מכיוון שלא רשום עליהם, אל תבינו לא נכון, שומעים מצוין, אני רוצה שיפור

בעיקר בעיניין ה USB,

לגבי קומפוננט מקדימה זה בעייתי, אין מקום ב 206, ז"א אין מספיק עומק, והגבהה לא באה בחשבון :cry:

לגבי ה CZ200 לא נראה לי...

וגיל...:wink:

[ATTACH]223802[/ATTACH]

[ATTACH]223803[/ATTACH]

ב-206 יש לך הרבה מקום ועומק לקומפוננט 6 וחצי מה רע ב-USB מקדימה

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

לא יודעת לגבי מקום מקדימה, הבנתי שצריך הגבהה ואני לא רוצה, לא אוהבת,

לגבי USB אני מעדיפה אחורי שלא יהיה כבל מקדימה...

נראה לי בסוף ה - Clarion DXZ 785 USB הכי טוב,

שאלה נוספת, אני מעיפה את הקרוס המעפן שלי, משאירה את המגבר הישן, מוסיפה מונו לסאב,

ואם ו...ניתן לשים קומפוננט בלי הגבהה, עדיף פוקל, או מורל טמפו?

פורסם

את הקרוס אובר את לא צריכה.

המגבר הנ"ל הוא "זבל סיני"

הייתי מציע לך לשקול שנית את ההמלצה שלי בתגובה 24

ה-CZ200A אולי לא הכי יפה שבעולם אבל הוא רדיודיסק מעולה למחירו

והוא גם בא עם כבל USB אחורי ,אני בטוח שתהיה מאוד מרוצה ממנו.

בנוסף המורל דוטק אוביישן הוא סט איכותי וחזק והוא גם בא עם עומק התקנה נמוך במיוחד של 6 סמ בדיוק

מתאים במיוחד לדלתות ה-206.

בנוסף במקום מונובלוק הייתי ממליץ לך לרכוש מגבר 4 ערוצים חזק ואיכותי יותר JBL1004

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=680839

• תוכן חדש...