Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

יש לי פיג'ו 206 1400, וכרגע מותקנת בו מערכת של פינוניר (דולפינים משהו),

דגם יישן, אני מעוניינת לשדרג, מרוצה מאוד מפיוניר (מנסיון בעבר) אך רוצה לשם שינוי עם USB, נמאס לצרוב :-).

רק אציין שיש לי רמקולים 6/9 טובים מאחור, מגבר, קרוס אובר וסאב, לכן מבקשת המלצה למערכת בלבד,

כפי שאמרתי רדיו דיסק של פיוניר, עם USB, שייתן איכות טובה, ולא יקרוס עם קצת ווליום.

התקציב בסביבות ה 1500 ש"ח.

תודה לכולם.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בוריס מתנצלת,מעדיפה חדש,

פירוט המערכת היא כפי שרשמתי, לא זוכרת שמות, מגבר+קרוס+סאב...

בעיקרון צריכה המלצה לגבי המערכת בלבד!!

איזה פיוניר? 5050/6050?? לא יודעת...

רומק מקדימה לא חשוב, אמנם רציתי לשים קומפוננט, אבל הבנתי שללא הגבהה זה בלתי אפשרי, אין מספיק עומק,

לכן כרגע זה לא חשוב לי....

פורסם

לגבי ה 7250 יש שני סוגים, SD ו UB, מה ההבדל בינהם?

ומוטי אני ממש לא סגורה על המחיר, פשוט לא רוצה לקנות משהו לא איכותי ולצערי לא מבינה בזה בכדי להחליט לבד :roll:

לכן מתייעצת, לגיטימי שזול יותר, ואיכותי לא פחות מתקבל על הדעת! :-P

פורסם

דיקלה, יש משהו בדברים של מוטי, למרות שה7150 וה7250 לא ממש מלאפים בפונקציות. בפחות כסף יש לך את הפיוניר 4050 שהוא מכשיר מעולה או ה5250 הכולל usb ו-SD(כרטיס זיכרון)

A3

K04 Inside

פורסם

בוריס/מוטי, אתם אכן צודקים, פונקציות זה לא בדיוק מה שאני צריכה,

איכות ואיכות, ואיכות, זה העיניין, מה אומרים באמת על ה 5250? מישהו מכיר אישית? נסיון? יש שלט?

אני אעשה חיפוש קצר בזאפ...

OREL :lol: חחח אני יודעת מה זה כרטיס SD, לצערי עובדת (סובלת) בחברה סלולארית :?

*ההבדל בין ה 5250 לבין ה 7250 הוא בדיוק 100 ש"ח :?

• תוכן חדש...