Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגלל שסורק במדפסת הBROTHER שלי הלך,אני מבקש המלצה למדפסת משולבת פשוטה לשימוש ביתי

הדרישות הם בסיסיות: סורק טוב,פקס,מדפסת צבעונית,לא מענין אותי מהירות ההדפסה

אבל שתהיה איכותית,קלה לשימוש,ולא גדולת מימדים (עד 45 ס"מ רוחב ואורך)

הבעיה במדפסות BROTHER הם שיש להם דיו שחור,אדום,צהוב וכחול. ברגע שאחד מהם נגמר,המדפסת לא מוכנה להדפיס כלום

אפילו בשחור\לבן

לכן חשבתי ללכת על HP

התקציב הוא עד 500

תודה

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

יצא לי להתקין לא מעט מדפסות HP לאחרונה, אני בעצמי לא הייתי קונה לעצמי עקב עלות הדיו הגבוהה.

המדפסות שהתקנתי הם OFFICEJET 4500, איכות הדפסה טובה למחיר שלהם וממשק נוח.

עלות בסביבות ה300 שקלים.

יש עם פידר, בלי פידר, עם רשת אלחוטית וכאלה עם חיבור LAN, הזולה ביותר כמובן היא הפשוטה ביותר ללא פידר.

זו לא המלצה לקנייה אלא יותר חוות דעת על טיב המדפסת, שוב אדגיש, עלות הדיו בHP יקרה.

יש הרבה סמסונג/זירוקס וברודר אחרות אשר אין לי ניסיון רב איתם.

גש לאופיס דיפו ובדוק ויזואלית את המדפסות, יש להם מבחר גדול בתצוגה ולאחר מכן תרכוש דרך אחת החנויות הזולות בזאפ לדוגמא, הרי האחריות היא בין כה וכה דרך השירות של חברת המדפסות בדרך כלל ולא של החנות ממנה אתה קונה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

ארז ה4500 בזבזן דיו רק 200 עמוד לשחור, לאומת זות ה6500 זה 1200 דפים בשחור לפי HP.

בצבע ה4500 מספיק ל360 דפים ו6500 ל700 דפים מכול צבע ויש שלושה :)

ה6500 עולה ב200 שקל יותר מ4500 וההפרש במחיר לסט דיו בערך 50 שקל.

demandred תבחר לפי כמות הדפסות חודשית, מבחינת איכות שני המדפסות מעוד דומות.

אודי A4

דימה.

פורסם

תודה

בכל מקרה רציתי לגשת לאופיס דיפו,לבדוק את הדגמים

רציתי לשמוע המלצות על הדגמים

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

גודל מיכל הדיו קובע .

למדפסות HP הזולות יש מיכל של כ 5 סמ"ק. המיכל הזה יקר מאוד באופן יחסי.

אם תוסיף כ 100 ש"ח לתקציב קנית המדפסת, תקבל מדפסת עם אפשרות למיכל גדול יותר, כ 18 סמ"ק. המיכל הזה באופן יחסי פחות יקר. ( אם כי אי אפשר לקרוא לו זול).

בהצלחה

יהודה

• תוכן חדש...