Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכוונה היא לשיפורים מכניים, בעלות לא גבוהה (רכב שני במשפחה, משמש בעיקר לעבודה ולקחת ילדים לגן).

הבעיה היא שלא בטוח מה אני מחפש. אילו שיפורים אפשר לבצע? בעיקר בשביל לצ'פר את עצמי קצת.. .

בכוונתי להחליף שמנים, פילטר דלק לצורך שיפור צריכת הדלק, שגם כך הוא סביר בהחלט (טיפול).

ללא קשר, הייתי רוצה להחליף את כל הסלון של הרכב בסלון של רכב אחר, חדיש יותר. אולי סובארו אימפרזה או מיצובישי ממודל גבוה יותר. סלון של אילו רכבים יכול להתאים? או שאפשר לעשות התאמות..? (נראה לי מיותר להחליף רכב בגלל זה).

אגב, הסיבה להחלפת הסלון של האוטו כי אשתי אומרת שהרכב תמיד מרגיש לה לא נקי מבפנים, למרות שהרכב גם שמור וגם נקי (אולי בגלל שהיא רגילה לגי'פ שלה...) ואז כשאנו צריכים להחליף, אני מרגיש לא נעים...

אשמח לעזרה.

פורסם

אהלן, אם צריך תחליף מצתים וחוטי הצתה, אתה ישר תרגיש הבדל בתגובה(במידה ושלך גמורים).

kip the pedal to the floor, becase the engine is screaming :twisted:

פורסם

אתה לא מבקש לשפר את הרכב אלה ל"שפצר" אותו בקצת קוסמטיקה וטיפול קל.

זה מתאים יותר לפורום הטכני מאשר שיפורים, תבקש שיעבירו את השרשור לפני שיסגרו לך אותו פה

• תוכן חדש...