Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הכשלה בטסט?

Scolpy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה.

היום היה לי טסט שלישי והכל היה חלק בטסט, בלי ברקסים או נגיעות בהגה.

בסוף הטסט הוא אמר לי להכנס לאיזה מפרץ בצד ימין(בכדי שהוא יעבור לתלמיד השני) ולעצור שם, עכשיו היה פס האטה שמתחבר למפרץ. התקדמתי אליו ועצרתי לפני כי לא רציתי לעצור על הפס האטה(לא רציתי שהוא יבוא אליי בטענות על זה שעצרתי על פס האטה). הוא אמר לי להתקדם אז גלשתי קצת עם הקלאץ' והתכוונתי לשבור לשמאל את ההגה(שאני לא אעלה על המדרכה מצד ימין בגלל הפס האטה שגרם לי להגיע לגובה שלה) ונגעתי קלות במדרכה בגלל הפס האטה והוא בלם אותי. לא הבנתי בכלל מה הוא רוצה, כי רציתי בכל מקרה להתיישר ולעצור בחנייה אחרי הפס האטה(שזה בסוף מה שעשיתי ואמרתי לו שהתכוונתי להתקדם קדימה).

על הדבר הזה הלך לי הטסט?

אין לי כבר כוח לכלום! אני כבר חודש שלם עם טראומה ודיכאון מכל הנושא הזה :cry:

יונתן :wink:

עדיף לאבד רגע בחיים, מאשר לאבד חיים ברגע

פורסם

ברגע שמסתיים הטסט הטפסים מועברים למשרד הרישוי עם כל ההערות של הבוחן.

מורה הנהיגה שלך מקבל את הטפסים עם ההערות והוא יכל לומר לך בדיוק על מה נכשלת בטסט הנוכחי, על מנת שיוכל לתת דגשים לתיקון לקראת הטסט הבא.

בהצלחה ולא להתייאש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
ברגע שמסתיים הטסט הטפסים מועברים למשרד הרישוי עם כל ההערות של הבוחן.

מורה הנהיגה שלך מקבל את הטפסים עם ההערות והוא יכל לומר לך בדיוק על מה נכשלת בטסט הנוכחי, על מנת שיוכל לתת דגשים לתיקון לקראת הטסט הבא.

בהצלחה ולא להתייאש.

ל'

עדיין לא קיבלתי תשובה, אני שואל האם לדעתכם נכשלתי בגלל הבלבול הזה.

עריכה:

שלא תביני לא נכון, אני יודע לחנות ולעצור בצורה מושלמת - אני פשוט מאוד לחוץ(ניסתי הכל - רסקיו, קונצרטה וכלום לא עוזר) והטסטר לא ממש ברור כי לא הבנתי מה הוא רצה ממני ולכן נגרם המצב הזה.

פורסם

לדעתי האישית כדאי לך להמתין בסבלנות ולא להתחיל להריץ תרחישים בראש.

טבעי שאנשים נלחצים לפני בחינה חשובה, ראיון עבודה וכו'.

צריך לקחת את הכל בפרופורציה ולא להלחץ יתר על המידה, בעבר ניהלתי את תחנת הדלק שבה משרד הרישוי של פ"ת פעל, נתקלתי בכל מורה הנהיגה הטסטרים והתלמידים במשך שנתיים שלמות.

רוב התלמידים עברו את מה שאתה עובר כרגע, לחץ שימוש בטיפות רגיעון רסקיו וכו', בסופו של דבר הכל תלוי בך.

כמו שכתבתי בתחילת ההודעה, להמתין לטלפון מהמורה עם התשובה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מצטרף לנהגת: קודם תקבל תשובה אח"כ תדאג. יש מצב שעברת.

חבר שלי בעבודה עשה לא מזמן טסט לאופנוע. בא אח"כ ואמר: "לא עברתי". שאלתי אותו מה קרה ואמרתי לו שלדעתי עבר. אחרי כמה ימים קיבל תשובה חיובית.

פורסם

קשה לי להאמין שתיכשל על זה, אבל הכל תלוי במצב רוח של הטסטר.

אם לפני זה נהגת כמו שצריך, ורק זאת הבעיה סביר להניח שעברת.

אם הטסטר עצבני אז יכול להיות שלא עברת.

קובי

פורסם

תפעל כמוני, מרוב עצבים על ריב לפני הטסט אפילו לא הרגשתי בלחץ, כל הטסט חשבתי על הויכוח שהיה לי, אני עד היום לא מאמין איך לא חשבתי לא על הטסט ולא על הטסטר ועברתי חלק.

תמצא מישהו לריב איתו לפני (בצחוק), אל תתייאש לפני הטסט הבא תעבוד עם המורה שלך על ה"נקודות החלשות" שלך.

פורסם

אל תפתח פה עוד לפני שקיבלת תשובות, שמעתי על כאלה שעברו על טעויות יותר חמורות.

מצד שני יכלת להעיף את הג'נט אולי בגלל זה הוא בלם אותך , תקווה שתעבור.

העצה הכי טובה שיש לי לתת לך זה לבוא רגוע, כמה שזה נשמע פשוט אני יודע שזה לא קל :wink:.

:beerchug:

:ok:

פורסם

כבר ב2- וחצי דיברתי עם המורה שלי והוא אמר שרשום שם "יונתן" אבל השם משפחה לא ברור בגלל זה לא 100%(ואחר כך מסתבר שלעוד מישהו מהבית ספר לנהיגה שלנו קוראים יונתן, ואני כבר אמרתי לעצמי שהוא זה שעבר ולא אני).

עכשיו התעדכנה התשובה במענה הטלפוני לטסט של היום ועברתיייייייי!!!!!!

אחרי כל כך הרבה ייאוש שהיה לי מהרישיון ושכבר רציתי לוותר על זה.

אני עדיין לא מפנים שעברתי טסט!

אל תוותרו אף פעם, וגם אם בטסט עשיתם טעות אחת תמשיכו ואל תעשו אחר כך עוד טעויות בכוונה כי טעיתם פעם אחת, כי יש סיכוי טוב שעל הטעות הזאת הטסטר יעביר(כמו שאותי הוא העביר בגלל שבשאר הטסט נהגתי מצויין).

פורסם

מזל טוב :-D ברכות.

מכיר תהרגשה, תהנה מיזה כמה שיותר.

לפני שאתה סוגר תשלום של אגרה על הרשיון וביטוח לא ממליץ לך לעלות על הכביש, אפילו שאתה רוצה תתאפק זה שווה את זה.

אל תשכח שאתה עולה על האוטו אין מי שיבלום אותך[ואתה לא רוצה לקבל בלימה עם בלם יד פתאום] תנהג כמה שיותר זהיר תיצמד לחוקים, תן זכות קדימה, שים לב יותר להולכי רגל, תמרורים וכו.. אל תמהר לשום מקום הנסיון יגיע עם הזמן, בהצלחה:wink:.

:beerchug:

:ok:

פורסם

מברוק!!! כול הכבוד!

ולשאר הנהגים לעתיד שנמצאים לפני טסטים, אני נכשלתי בטסט ראשון ובדף היה רשום ״עודף ביטחון עצמי״.

אז אמרתי למורה שלי שאני מיואש ומה הם רוצים ושאר ושאר המירמורים.

טסט אחריו היה כפול משום מה, הייתי לבד עם הטסטר ונהגתי מעל חצי שעה ובסוף עברתי חלק.

אז תתעודדו זה יכול לקרות לכולם.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

• תוכן חדש...