Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הדגמים הם 2008 מלבד הקורולה שהיא 2007.

קצת פרטים:

1 - אנחנו זוג ללא ילדים (ישתנה בקרוב)

2 - מחפשים אוטו אמין ובטיחותי.

3 - נוסעים כ 20K בשנה

4 - תקציב ~75K

אשמח אם תוכלו לדרג את המכוניות בהתאם לדרישותינו.

עגלת תינוק תכנס ללא בעיות בתא המטען של ה I30 או הקיה סיד?

תודה על העזרה!

פורסם

I30 = קיה סיד וכל אחת מהן טובה.

לנו יש I30, והעגלה שלנו נכנסת בקלות, אבל יש עגלות שלא נכנסות, ככה שחובה לבדוק.

ב I30 היו רק שני תקלות עד היום (36,000 ק"מ):

1. מתג חלון חשמלי בצד הנהג הפסיק לעבוד

2. מנורת ESP OFF היתה נדלקת ללא סיבה, החלפה של יוניט ברקס סידרה את העניין (הבנתי שקרה לא רק לי).

סה"כ אוטו שעושה את העבודה ללא בעיות מיוחדות, ציון טוב במבחני בטיחות וכמה פינוקים קטנים כמו מערכת נשלטת מההגה,

חיבור יו.אס.בי, תא יעודי למשקפיים ליד תאורת פנים, ואור כחלחל בלוח שעונים ובמערכת. (נדמה לי שבקיה יש גם משענת יד לנהג)

מה שכן המושבים קצת קשים לטעמי (10 שנים על צרפתית הפכו אותי למפונק).

לפני כן היתה פוקוס 2006 5 דלתות, מרגישה קצת פחות "פלסטיקית" ונוקשה מה I30, יותר נוחה לנסיעות ארוכות.

מה שכן, מרגישה יותר כבדה בהאצות.

אני אישית מעדיף את ה I30 על הפוקוס ונראה לי שהיא או הקיה סיד תשמש אתכם בצורה טוב.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

גם אני מצטרף להמלצה על היונדאי. אין סיבה לקנות טויוטה משנתון ישן יותר כשהיונדאי מתמודדת מולה.

לילד הצעיר שלי (חצי שנה) קנינו לשם שינוי עגלה דיי משוכללת שמתפרקת לשני חלקים בעת הקיפול והאמת דיי חששתי מאיך היא תיכנס לתא המטען של היונדאי ואפילו חשבתי להחליף אותה (רכב מהעבודה). לשמחתי הרבה היא מצליחה להכיל את העגלה וגם את הציוד שלי ושל זוגתי ושל שתי הבנות שלנו בנסיעות משפחתיות לנופש.

כרגע אני נוהג ב-I30 השניה שלי שהיא מהדגמים החדשים יותר שמצויידים בסאנרוף אבל הייתה ברשותי גם אחת ממודל 2008, הרכבים הראשונים שהגיעו ארצה. את הנוכחית קיבלתי חדשה לגמרי בתחילת השנה בערך ועד היום עברו יחד כ-50 אלף קילומטרים נטולי תקלות ואני שבע רצון מהרכב. לפניה הייתה לי I30 שהגיעה אליי אחרי תקופת ליסינג דיי קצרה אבל עם דיי הרבה קילומטרים (בסביבות ה-50 אלף קילומטרים), גם איתה עברתי כמה עשרות אלפי קילומטרים ולמרות השימוש הדיי קדחתני שהיא עברה לא היו תקלות כלל.

אין לי ספק שלמשפחה עם ילד אחד היא מאוד מתאימה וגם אם אתם ממש אוהבים לקחת את כל הבית איתכם לכל סוף שבוע, יש מקום לחלק מהציוד בתא הנוסעים משום שהוא לא בתפוסה מלאה.

בהצלחה.

• תוכן חדש...