Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מדובר על "מוסך מילניום"

מוסך מורשה מטעם משרד התחבורה רשיון 4149

עבודות וחלקים:

פ"ה גלגלים לצורך בדיקת בלמים

החלפת שמן מנוע (C שמן מנוע בנזין כמות 4)

החלפת מסנן שמן

החלפת מסנן אוויר

החלפת מסנן דלק

החלפת מצתים (H מצתים אלקטרוניים כמות 3)

החלפת פלטינה

החלפת קבל

החלפת שמן גיר (רגיל כמות 0.5)

בדיקת אורות כללי

בדיקת נוזלים כללי

סה"כ עבודות: 255שח

סה"כ חלקים: 348שח

כולל מעמ: 699שח

בנוסף היה לי עוד דף של בדיקות שכרגע אני לא מוצא..

צביקה אשמח לתגובה ממך.

תגיד..

יכול להיות שבעליות אתה בועט את הרגל ורגלית הגז לריצפה ואתה לא בהילוך הנכון ?

או לחלופין משאבת התאוצה אצלך בקרבורטור אינה משפריצה מספיק דלק עבור הבעיטות הללו ?

פורסם

שלום רב !

מדובר על "מוסך מילניום"

מוסך מורשה מטעם משרד התחבורה רשיון 4149

עבודות וחלקים:

פ"ה גלגלים לצורך בדיקת בלמים

החלפת שמן מנוע (C שמן מנוע בנזין כמות 4)

החלפת מסנן שמן

החלפת מסנן אוויר

החלפת מסנן דלק

החלפת מצתים (H מצתים אלקטרוניים כמות 3)

החלפת פלטינה

החלפת קבל

החלפת שמן גיר (רגיל כמות 0.5)

בדיקת אורות כללי

בדיקת נוזלים כללי

סה"כ עבודות: 255שח

סה"כ חלקים: 348שח

כולל מעמ: 699שח

בנוסף היה לי עוד דף של בדיקות שכרגע אני לא מוצא..

צביקה אשמח לתגובה ממך.

שלום רב !

חבל שלא ציינת את המחיר ליד כל פריט שהוחלף , ואת המחיר, אם כי ביצעת הפרדה של מחיר העבודה, והחלקים ואני חייב לציין שהמחיר סביר בהחלט!

אני מניח שמדובר על מנוע 1000 לפי כמות הפלגים שהוחלפה(3).

לפי הטיפול שבוצע לא ניתן להתייחס לבעייה שהוזכרה,

אם כי לא ניתן עדיין לשלול ,בעית חוטי הצתה פגומים, וקרבורטור.

השאלה המתבקשת מדוע אתה לא פונה למוסך מיליניום

שביצע את העבודה, ולשאול אותו ולבקשו שיבצע נסיעת מבחן, ושהוא יקבע מה הבעייה ולא חברי הפורום ינחשו דרך מסך המחשב.

עדיין לא סיפקת לי תשובה מסקרנת, לגבי הטיפול שבוצע ברכב קודם קנייתו למוכר הרכב, ושתפרט האם הטיפול שבוצע עכשו הוא לא העתק של טיפול שבוצע ברכב ערב מכירת הרכב.

ועדיין חסר לי תשובה מסקרנת האם הבעיות עכשו היו קיימות ערב הטיפול הנוכחי הם הם הוחמרו או7 שופרו, או החלו מיד לאחר הטיפול לפני שבועיים?!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
תגיד..

יכול להיות שבעליות אתה בועט את הרגל ורגלית הגז לריצפה ואתה לא בהילוך הנכון ?

או לחלופין משאבת התאוצה אצלך בקרבורטור אינה משפריצה מספיק דלק עבור הבעיטות הללו ?

אני בהילוך הנכון וניסיתי את זה מספר רב של פעמים.. מדובר על זה שההילוך כבר מחובר ואני נוסע רגיל ופתאום מתחילות קפיצות כשהרגל רק על הגז..

שלום רב !

חבל שלא ציינת את המחיר ליד כל פריט שהוחלף , ואת המחיר, אם כי ביצעת הפרדה של מחיר העבודה, והחלקים ואני חייב לציין שהמחיר סביר בהחלט!

אני מניח שמדובר על מנוע 1000 לפי כמות הפלגים שהוחלפה(3).

לפי הטיפול שבוצע לא ניתן להתייחס לבעייה שהוזכרה,

אם כי לא ניתן עדיין לשלול ,בעית חוטי הצתה פגומים, וקרבורטור.

השאלה המתבקשת מדוע אתה לא פונה למוסך מיליניום

שביצע את העבודה, ולשאול אותו ולבקשו שיבצע נסיעת מבחן, ושהוא יקבע מה הבעייה ולא חברי הפורום ינחשו דרך מסך המחשב.

עדיין לא סיפקת לי תשובה מסקרנת, לגבי הטיפול שבוצע ברכב קודם קנייתו למוכר הרכב, ושתפרט האם הטיפול שבוצע עכשו הוא לא העתק של טיפול שבוצע ברכב ערב מכירת הרכב.

ועדיין חסר לי תשובה מסקרנת האם הבעיות עכשו היו קיימות ערב הטיפול הנוכחי הם הם הוחמרו או7 שופרו, או החלו מיד לאחר הטיפול לפני שבועיים?!

בברכה

צביקה

הלוואי וזה היה פשוט להגיע לשם עם רכב שקופץ ככה אני גם מפחד שזה יהרוס עוד יותר. אני מתכנן לנסוע למוסך בקרבת המגורים שלי אבל עד שאני אסע רציתי לשאול אולי כדי לחסוך בעלויות של מוסכניק שיחליט להחליף לי הכל.. הבעיות היו ברגע קניית הרכב והמוכר גם אמר לי מראש שהרכב "מקרטע" במאמץ כמובן שבהתחלה זה היה יותר מוגזם (אולי בגלל שאני נוסע יחסית לאט יותר עכשיו). המסמכים של הטיפולים הם מקוריים עם חותמת והכל.. לגבי הקירטועים למוכר אין שמץ של מושג הוא אפילו לא ידע איך להסביר מה הבעיה...

פורסם

שלום רב !

קראתי שוב את השרשור מתחילתו ועד סופו, ואז הבנתי שהטיפול האחרון בוצע במוסך מילניום בראשון לציון, ואילו אתה מתגורר במעלות, מכאן סביר להניח, שאין טעם שתדרים לראש"לצ, ותבדוק את בעייתך באזור מגורייך מעלות שלומי נהרייה חיפה והסביבה.

יש להתמקד במערכת ההצתה, קרי כוון הצתה, חוטי הצתה, בריחת ניצוץ, תושבות מנוע קרועות , וקרבורטור.

בברכה

צביקה

פורסם

יש להתמקד במערכת ההצתה, קרי כוון הצתה, חוטי הצתה, בריחת ניצוץ, תושבות מנוע קרועות , וקרבורטור.

תודה רבה.

פורסם

עדכון:

פותח השרשור, ברוב התלהבותו, פנה למוסך, וקיבל הצעת מחיר של 1100 שקל

המחיר כולל עבודה וחלפים הוספים שפותח השרשור לא זוכר את שמם.

לא ידוע האם מוחלף , סט קלאץ המכיל פלטת לחץ , דיסקת לחץ ומיסב לחץ, והאם הוא כולל ליטוש גלגל תנופה.

פותח השרשור התייעץ איתי בפרטי, ואני ביקשתיו, הצעת מחיר מפורטת, ואישור שהמוסך בדק את הרכב וקבע שאכן הבעייה שפורטה בכותרת, הגורם שלה הוא בקלאץ.

הוא עדיין לא מתחייחס לבקשתי לבדוק חוטי הצתה וקרבורטור.

מה דעתם של חברי הפורום המכובדים?

בברכה

צביקה

פורסם
עדכון:

פותח השרשור, ברוב התלהבותו, פנה למוסך, וקיבל הצעת מחיר של 1100 שקל

המחיר כולל עבודה וחלפים הוספים שפותח השרשור לא זוכר את שמם.

לא ידוע האם מוחלף , סט קלאץ המכיל פלטת לחץ , דיסקת לחץ ומיסב לחץ, והאם הוא כולל ליטוש גלגל תנופה.

פותח השרשור התייעץ איתי בפרטי, ואני ביקשתיו, הצעת מחיר מפורטת, ואישור שהמוסך בדק את הרכב וקבע שאכן הבעייה שפורטה בכותרת, הגורם שלה הוא בקלאץ.

הוא עדיין לא מתחייחס לבקשתי לבדוק חוטי הצתה וקרבורטור.

מה דעתם של חברי הפורום המכובדים?

בברכה

צביקה

זו באמת סיבה אמיתית לחוסר שקט אצלנו במהלך סופה"ש , נקווה שהוא יתחשב בנו ויפעל בנידון.

:roll:

פורסם

נראה לי שהם בדקו במוסך גם את חוטי ההצתה ואם לא אמרו כלום אז כנראה שזה תקין :\.. תודה לכולם על העזרה.

פורסם

אם הם לא אמרו כלום אז לא ידוע אם חוטי ההצתה תקינים.

לפני שאתה מחליף קלאץ' סתם אני מציע לך לקבל חוות דעת ממוסך נוסף.

• תוכן חדש...