Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי בפורום שרשורים לגבי המלצאות לרמקולים / קומפוננטים לרכב שלי ואז נתקלתי בשרשור הבא:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=317958

ברכב הקודם שנמכר היה מגבר של זפקו + סט קומפוננט של CDT ,סאב של מגנט ורדיודיסק עם כניסת USB של קלריון. כל הסט פורק ועכשיו שוכב בקרטון בבית.

היום ברשותי סיאט ליאון כמו זו מהשרשור, רציתי לחבר את הסט לרדיו המקורי ברכב, אבל הבנתי שאין יציאת RCA למגבר, ומנחת לא בא בחשבון מבחינתי, וגם לא מתאם בסכום של 1800 ש"ח.

מה שנשאר זה להוציא את הרמקולים המקוריים עם הטוייטרים ולהכניס סט טוב מקדימה, ואולי עוד סט על המגש מאחורה (ללא מגבר).

התקציב , בין 500 ל 1000 ש"ח, עדיף לכיוון ה 500. אם יש משהו שיפיל אותי מהכסא אני אהיה מוכן להוסיף את ההפרש.

מהחיפוש שעשיתי ראיתי שרשורים שנפתחו עם המלצה לשים קומפוננט בדלתות בלי מגבר, ואז לשים סט 6.5" על המגש מאחורה להדגיש את הבס. לא בטוח מה עדיף , 6.5" או סט 6X9.

אם זה המצב , אני יכול להשתמש בקומפוננט שלי, ואז כל התקציב ילך לסט רמקולים שישבו מאחורה.

רציתי לקבל חו"ד מה כדאי, ואם יש המלצה לרמקולים טובים בתקציב הזה.

המון תודה,

ליאור.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אחרי 4 שעות של שיטוטים בפורום ראיתי שהרוב המוחלט ממליץ על הדגם הזה CS3196 של JBL למגש, וסט קומפוננט גם של JBL , הדגם הזה: GT5650.

המשכתי לחפור ואז ראיתי שרשור שאומר שהסדרה של CS ישנה והוחלפה, ובאנטרנט מתפרסמות סתם מודעות כדי למשוך קונים ואז מנסים לדחוף דברים אחרים לאנשים.

אז אני ממקד את השאלה שלי:

בהנחה שאני קונה את הקומפוננט GT5650 ואני רוצה להוסיף 6X9.

איזו סדרה החליפה את CS ? ואיזה דגם JBL 6X9 ייתן בסים טובים וצליל מדויק שלא מתעוות גם בווליום גבוה ללא הגברה?

ראיתי בפורום שבלי הגברה אפשר לשים כל מיני דגמים של 6X9, התמקדתי בשניים מהם. מה ההבדל בין GTO938 ל GT5963?

שוב תודה,

ליאור.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
ברכב הקודם שנמכר היה מגבר של זפקו + סט קומפוננט של CDT ,סאב של מגנט ורדיודיסק עם כניסת USB של קלריון. כל הסט פורק ועכשיו שוכב בקרטון בבית.

אתה יורד ברמה יש סיכוי שתהיה מאוכזב בסופו של דבר

היום ברשותי סיאט ליאון כמו זו מהשרשור, רציתי לחבר את הסט לרדיו המקורי ברכב, אבל הבנתי שאין יציאת RCA למגבר, ומנחת לא בא בחשבון מבחינתי, וגם לא מתאם בסכום של 1800 ש"ח.

מנחת איכותי עולה 700 שח ,לדעתי אתה צריך לשקול אופציה זו שוב.

מה שנשאר זה להוציא את הרמקולים המקוריים עם הטוייטרים ולהכניס סט טוב מקדימה, ואולי עוד סט על המגש מאחורה (ללא מגבר).

התקציב , בין 500 ל 1000 ש"ח, עדיף לכיוון ה 500. אם יש משהו שיפיל אותי מהכסא אני אהיה מוכן להוסיף את ההפרש.

אני מבין שאתה לא מעוניין להשקיע יותר מ 1000-1400 שח על קומפוננט +6X9

מהחיפוש שעשיתי ראיתי שרשורים שנפתחו עם המלצה לשים קומפוננט בדלתות בלי מגבר, ואז לשים סט 6.5" על המגש מאחורה להדגיש את הבס. לא בטוח מה עדיף , 6.5" או סט 6X9.

אופציות ה JBL שהזכרתה הם בסיסיות ביותר בתקציב המינימאלי ביותר,אם אתה יורד ממערכת איכותית לא הייתי ממליץ עליהם

אם זה המצב , אני יכול להשתמש בקומפוננט שלי, ואז כל התקציב ילך לסט רמקולים שישבו מאחורה.

רציתי לקבל חו"ד מה כדאי, ואם יש המלצה לרמקולים טובים בתקציב הזה.

המון תודה,

ליאור.

אופציה ראשונה:

אם אתה מעוניין לעבוד ללא מגבר\מנחת על חיבור ההגברה הפנימית של הרדיודיסק בלבד

הייתי הולך על קומפונט +6X9 של מורל טמפו.

אופציה שניה:

אם אתה משקיע 700 שח במנחת 4 ערוצים איכותי

אתה יכול להתקין את המגבר +סאב+קומפוננט CDT שכבר יש לך

בכללי זה יצא לך אותו מחיר כמו לרכוש את האופציה הראשונה.

פורסם

בחישוב כלכלי אתה צודק.

מצד שני, אני מעריך שזו עלייה ברמה מהסטנדרט הנחות שמגיע עם הרכב, ואם אני אחליט על קומפוננט + 6X9 ההתקנה יותר פשוטה קלה וקצרה מהתקנה של הסט הקודם שלי.

איזה מנחת איכותי עולה 700 ש"ח, יש דגם ספציפי שמומלץ?

הסכומים שדיברו איתי עליהם היו בערך 1800 ש"ח.

פורסם

מנחת איכותי 4 ערוצים כמו גנסיס\ אודיסון

http://www.cheaper.co.il/Product.asp?ProID=1678

http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=1908

ישנם מנחתים זולים יותר של רוקפורד \מטרה \סטינגר

ב-1800 שח אתה מביא מנחת שהוא גם פרוססור DSP כמו רוקפורד 3SIXTY או JL אודיו קלין סוויפ

פורסם

תודה, אני אבדוק את זה עם המתקין שלי.

לפני שאני מוציא סכום כל כך גבוה עוד שאלה, המנחתים האלה יוציאו צליל נקי כמו HU עם יציאת RCA?

אני שואל כי פעם הייתה לי 307 ושמו לי מנחת (לא יודע איזה, כנראה פשוט וזול) הצליל היה על הפנים.

יש הבדל כל כך משמעותי בין מנחת במחיר של 700 למנחת במחיר של 1800?

פורסם

הכול תלוי ברמה של המערכת המובנת שלך

המנחתים הפשוטים בדרך כלל פוגמים באיכות הסאונד בנוסף על האיכות הנחותה של המערכת המובנת

מנחתים איכותיים כמו גנסיס\אודיסון מעבירים את הסיגנל בעיוות מינימאלי ,מנחתים DSP לא רק מעבירים את הסיגנל אלא

גם משפרים אותו על הדרך ,הרוקפורד 3SIXTY מצוייד ב-DSP אקטיבי קרוס אובר 3WAY ואקולייזר מובנה

הניתנים לשליטה עצמית, ה-JL קלין סוויפ הוא DSP פסיבי שמשפר את הסאונד

על דעת עצמו בהתאם לאיכות הסיגנל שהוא מקבל.

פורסם

החכמתי. תודה רבה!

פורסם

ידוע. יש מתקין מעולה ליד הבית שלי שכבר עברו תחתיו כמה ליאונים מהצורה החדשה שאחרי 2006.

• תוכן חדש...