Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום למומחים

אומנם בתחום המחשוב והרשתות אני מומחה אך כשזה מגיע לקניית רכב ( פעם ראשונה )

אני לא מבין כלום

שמעתי הרבה ביקורות על הרכבים הצרפתיים בעיקר גיר אך שמעתי גם הפוך

התקציב שלי הוא 17000 אני לא צריך משהו מטורף ואחרי הרבה זמן חיפוש ראיתי רכב למכירה

סיטרואן קסארה

פרטים:

117000 ק"מ

מודל 2000

בנזין

שמורה מאוד נראית כאילו יצאה מהמפעל

ללא תאונות שילדה מנוע הכל נקי ותקין

יד 3

הרכב היה אצלו ואצל חבר טוב שלו במשך 8 שנים

העניין שהוא לפני חצי שנה עשה overall על הגיר החליף הכל חדש יש עדיין אחריות לחצי שנה במוסך מורשה

אני מאוד נדלקתי על הרכב המחירון שלו הוא 12800 ש"ח הוא רוצה מחיר מחירון אולי אפשר להוריד אותו גג ל - 12000

הוא לא מוכן לרדת יותר כי יש לו קילומטראז' נמוך וגם הוא שם עליו 7000 ש"ח

סיבת המכירה: המשפחה שלו התרחבה והוא רוצה לקנות רכב גדול יותר

מה אתם אומרים?

פורסם

אם יש קבלות על הטיפולים, ובהנחה שכל מה שכתבת נכון, נשמע לא רע בכלל.

כשאתה כותב "הכל נקי", זה בגלל שלקחת את הרכב לבדיקה, או זה מה שסיפרו לך?

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

תודה על התשובה

שהוא אמר לי הכל נקי הוא התחייב בבדיקה היום אני לוקח את הרכב לבדיקה

אף פעם לא חשבתי שיהיה לי כל כך קשה לקנות רכב

הכל נובע מאמינות על כל ביקורת יש גם מחמאות

כנראה זה בגלל התקציב הנמוך

אני אשמח לעוד חוות דעת בעניין

פורסם

אני מציע לחתום על זכרון דברים לפני הבדיקה שאומר שאם יש פגיעת שילדה / קצה שילדה / משהו שילדה הבדיקה על חשבון המוכר.

תנסה להגיע איתו להבנה לפני הבדיקה לגבי עלות התיקונים.

אם יש תיקונים בגובה עד 1500 ש"ח, זה במסגרת הכסת"ח הרגיל ויישור קו שאולי תצטרך לעשות (תלוי בטיפולים שהרכב עבר).

אם יש תיקונים בסכום גבוה יותר (סתם לדוגמא, ראש מנוע), תבדוק איך אתה מתקדם איתו לפני שאתה משלם 500 ש"ח בדיקה ומפסיד חצי יום עבודה.

מנסיון אני יודע שפסיכולוגית קשה לעבור לרכב הבא, המחשבה ששרפת זמן וכסף, (לא רק חצי יום בדיקה, אלא כל הימים של החיפושים) גורמת לקבלת החלטה שגוייה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

קסרה שמורה ומטופלת היא קניה ראויה בסכומים האלה, וגם נשאר לך תקציב ליישור קו (בעיקר צמיגים, אבל לא רק).

עריכה - כדאי להזכיר שוב את חשיבות הבדיקה במכון!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני מודה לכם מאוד עזרתם לי מאוד

אני מקווה שילך לי טוב ושנפלתי על הרכב טוב

יחסית לתקציב במידה ולא נראה לי אני ילך על הסוזוקי בלנו נסעתי עליו במשך 4 שנים הוא לא ראה מוסך אבל פעם אחת נתקעתי במדרכה טוב שלא נשארתי רק עם ההגה ביד כל הרכב התפרק

• תוכן חדש...