Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בקרוב מאוד אני מחליף את הרכב הנוכחי שלי מיצובישי אאוטלנדר בפולו חדשה.

כרגע יש לי ברכב את המגבר העממי של jbl קומפוננט מורל דוטק אווישן וסאב lanzar max st.

ברכב החדש תהיה לי אפשרות להוסיף באיזור ה 8k ולקבל מערכת מולטימדיה "מקורית" של פולקסוגן אבל אני לא הכי יודע באיזה רמה היא תהיה ואני מחפש עכשיו משהו באיזור המחיר הזה שיכלול gps בלוטוס (דיבורית) וכמובן שיפיק צליל איכותי שיתחבר לי טוב עם כל ההגברה הנחמדה הזאת. ושוב זאת הבקשה העיקרית שלי.

בנוסף חשבתי גם להוסיף עוד זוג רמקולים 6.5 לדלתות מאחורה ומונובלוק לסאב כי כרגע המגבר מוציא גישור לסאב.

אז אם יש המלצות על 2 הדברים האלה בתקציב של באיזור ה 1K אני אשמח!

תודה רבה וחג שמח!

פורסם

תעשה חיפוש על carpc ותראה אם זה מתאים לך.

זה יתן לך תמורה גדולה יותר לכסף, אבל מדובר בהתעסקות.

חשוב שתתקין אצל מתקין איכותי, ותשקול בחיוב לשים איטום בדלתות לפחות.

בנוגע לרכיבים והשלמת המערכת, אשאיר לחכמים ממני...

פורסם

אורן רכב הפולו הוא רכב קטן הרבה יותר מהמיצובושי שיש לך כרגע .

המערכת מולטימדיה שהציעו לך שם היא מערכת ברמה גובה לפי דעתי האישית

לא הכי מצדיק את המחיר בהתחשב בפונקציות אבל מה אפשר לצפות :\

מממ יש הרבה מכשירים שתוכל להתקין אם לא תיקח את המערכת המקורית .

אני לא יודע אם כדאי לך להוסיף רמקולים גם מאחורה 6X9 או בדלתות .

תוכל להחליף את הקומפוננט הקידמי + מערכת מולטימדיה או רדיו דיסק,

אל תישכח שהאוטו קטן וזה גם יחסוך לך כסף משום שאלו שיושבים מאחורה ישמעו באיכות

מצויינת את הנאמר ברדיו / מתנגן שם .

CAR PC ע"פ דעתי זו הוצעה בלתי ניגמרת מקלט GPS המכשיר עצמו , כרטיס קול

כול זה עלול להגיע לך ל - 5000 - 2000 ש'ח וזה ללא התקנה והכול תלוי ברכיבים שתבחר

ואל תישכח גם את המיקום של המסך שהוא גם יעלה לך כסף [ המסך עצמו] .

פורסם

תודה רבה על רעיון המחשב אבל אני עדיין חושב יותר בכיוון של מולטימדיה. מחשב קצת כבד לי עם כל ההתעסקות לא בא לי,

אני רק צריך כיוון של איזהשהו דגם שנחשב איכותי מביחנת הסאונד ושיהיה מסך מגע. ג'י פי אס אפשר להתקין כמעט על כל אחד אני מאמין.

לדבי הרמקולים אני עדיין מעוניין להוסיף בדלתות מאחורה משהו קצת יותר איכותי מהקרטונים שהם מביאים מהחברה. שוב העוצמה פחות אכפת לי יותר חשובה לי החוויה שבהאזנה :)

פורסם

מכשיר מולטימדיה שנחשב איכותי שהוא לא מהחברה

ושהוא נחשב "מותג" , עלול להגיע למחירים גבוהים

5000 - 8000 ש'ח

וזה ללא התקנה .

כמובן שיש מצב שהוא הרבה יותר איכותי מבחינת פונקציות מהמכשיר המקורי שהחברה מציעה . [בסוכנות פולקסוואגן]

פורסם
מכשיר מולטימדיה שנחשב איכותי שהוא לא מהחברה

ושהוא נחשב "מותג" , עלול להגיע למחירים גבוהים

5000 - 8000 ש'ח

וזה ללא התקנה .

כמובן שיש מצב שהוא הרבה יותר איכותי מבחינת פונקציות מהמכשיר המקורי שהחברה מציעה . [בסוכנות פולקסוואגן]

נהדר, בדיוק בתקציב שרשמתי. בחברה אני אצטרך להוסיף באיזור ה 8000 שקל אז אני מעדיף לעשות את זה לבד,

לקנות משהו שאני מכיר את החברה שלו שאני יודע מה הוא שווה באמת ולא להתקע עם איזה משהו שהחברה הביאה לי שאין לי מושג מה הוא שווה בכלל.

• תוכן חדש...