Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה ברכישת פיג'וCC 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

אני אשמח לקבל את עזרתכם האדיבה לגבי הרכב שאני רוצה לרכוש..

פיג'ו CC 206

כל מידע שאפשר לתת אני ממש אשמח.. אני הולך להשקיע פה כסף דיי רציני אז אני באמת רוצה לדעת מה האוטו הזה שווה

ואם באמת ההשקעה הזאת משתלמת.

תודה וחג סוכות שמח!!

ובאמת כל מידע אני שמח לקבל!! תודה

פורסם

מאוד תלוי מה אתה מחפש מהרכב. בגדול זה רכב פוזה למרות שלטעמי נראה זוועה. עם מנוע 1.6 הרכב ירגיש מאוד כבד וחלש, בגרסת ה-2 ליטר הביצועים כמובן יותר טובים אבל עדיין לא משהו מיוחד. אם אני לא טועה התיבה האוטומטית ברכב היא AL4, תיבה ישנה עם הרבה בעיות, מומלץ להתרחק ממנה. כך שאם אתה נעול על הרכב אז ידני תהיה הבחירה הנכונה.

בנוסף תבדוק את הגג הנפתח, תוודא שהוא עובד כראוי ושאין בעיות, החלפה שלו זה עסק יקר.

פורסם

אז לפי מה שאתה ממליץ עדיף ללכת על הילוכים לא אוטו.. וזה דבר שממש רציתי לדעת תודה!

ולגבי הבדיקה אני אעשה בדיקה מקיפה לכל הרכב לפני שאני קונה אותו..

ומה שאני מחפש ברכב זה משהו ספורטיבי לא מהיר אני לא בקטע שלסכן חיים לא שלי ולא של אנשים אחרים.

פורסם

השקעה? משתלמת?

אם תקנה פרארי נדירה אז אולי תהיה לך השקעה משתלמת....

בקשר ל-CC לא הבנתי - אתה כן רוצה הרגשה ספורטיבית או לא?

בנוסף למה שנאר כבר בדוק טוב אטימות הגג וכל הגומיות כי אני זוכר שהו די הרבה דיווחים על בעיות בתחום הגומיות.

איך בודקים? שופכים הרבה מים, רצוי מהזרנוק, ומחפשים מבפנים נזילות וטיפטופים.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...