Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לגבי התנגדות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מונובלוק של הייפוניקס מדגם ברוטוס שמוצהר 622 רמס ב 1 אום השאלה שלי היא כזאת : אני רוצה לשים זוג סאבים שיעבדו בהתנגדות סופית של 1 אום באיזה התנגדות צריך להיות כל אחד מהם ואיך מחברים? (מקביל , טורי)

תודה לכל העונים.

Hertz hsk 165 --- hertz ep4x --- hertz ebx250r

פורסם

HIFONICS BXi608 BRUTUS

כשלמדתי אלקטרוניקה בזמנו אני זוכר שזה משהו כמו 4x4 / 4+4 שזה יוצא 16 חלקי 8 שזה 2 אום.

פורסם

דרך אגב אם כבר אני חושב שיש לי קיקר סיויאר 12 2 סלילים של 4 אום במחסן במצב חדש עוד אחד כזה שאני יחבר אותם כמו באיור המגבר יספק? 

פורסם

או שני סאבים כל אחד בהתנגדות סופית של 2 אום - לא משנה גם אם יהיה להם 4000 סלילים, התנגדות סופית זה מה שקובע.

או סאב אחד עם סליל אחד של 1 אום :-D

או שני סאבים כל אחד בהתנגדות סופית של 0.5 אום :lol:

או שהגיע הזמן שלי לשנ"צ.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם
דרך אגב אם כבר אני חושב שיש לי קיקר סיויאר 12 2 סלילים של 4 אום במחסן במצב חדש עוד אחד כזה שאני יחבר אותם כמו באיור המגבר יספק?

קיקר CVR עם שני סלילים של 4 אום יעבוד בהתנגדות סופית של 2 אום

עם שניים כאלו אתה יכול לקבל התנגדות סופית של 1 אום כפי שמראה האיור

אם יש לך כבר סאב אחד של CVR אולי שווה לחבר אותו קודם ב-2 אום ולראות אם הוא לבד מספיק לך.

פורסם

אני לא יודע עם הוא באיכות שתתאים לי וגם התיבה שלו על הפנים...

אבל אני אשמח לאיור שמראה לי איך מחברים ב-2 אום אותו וגם צריך לשנות את החיבורים במגבר אני מבין נכון? יש חיבורים במגבר שהולכים + + - - והארסיאיי ?

פורסם

כפי שמראה האיור הראשון

http://www.the12volt.com/caraudio/woofer_configurations.asp?Q=1&I=42

לא צריך לשנות שום דבר במגבר מלבד כמובן לחבר את הסאב בחיבור בריג'

המגבר מספק עוצמה כתלות בהתנגדות המעגל החשמלי שמחובר אליו

אם תחבר לו מעגל של 2 אום הוא יספק 300RMS אם תחבר לו מעגל של 1 אום הוא יספק 600RMS.

פורסם

אם אתה מחפש SQ או לפחות יותר לכיוון הזה, CVR לא בשבילך.

חוץ מזה, אתה לא חייב לרדת ל1 אום, זה די מיותר.

ביום יום עדיף להישאר בהתנגדויות גבוהות יותר.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

לא הייתי יורד יותר מ2 אום, כי ב1 אום מגבר מתחיל לעבוד על מקסימום(על גבול) ככה הוא יתקלקל יותר מהר.

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

• תוכן חדש...