Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ושנה טובה לכל חברי הפורום.

בשעה טובה רכשתי גרנדה פונטו שנת 2008 והגיעה הזמן להתקין בה את המערכת שלי בתוספת כמה מרכיבים חדשים כמו למשל ה3SIXTY ,כי ברכב קיימת מערכת מקורית שאיני מעוניין פגוע בעיצובה.

אבל השאלה היא כזאת , ברכב הנ"ל קיים מיקום מקורי לטויטרים בדלתות ליד ידית הפתיחה.

בכל רכב ישן שהיה לי בעבר הטויטרים מוקמו או על הקורות מקדימה בעזרת בניית פיבר או לחילופין שוכבים על הדשבורד מופנים כלפי החלון הקידמי, העם המיקום במקום המקורי יהרוס את הסאונד שהתרגלתי אליו במיקומים הקודמים, והעם שילוב של ה3SIXTY 1 עם מערכת מקורית ייתן סאונד דומה לדגמים יחסית פשוטים של אלפיין כמו ה9854 R.

מודה מראש לעונים.

שנה טובה .

פורסם

אצלי בפונטו הטויטרים מקדימה עומדים במקום המקורי של הטויטרים המקוריים ונשמעים לא רע בכלל..

אפילו המתקין אהב את הרעיון שבהתחלה לא המליץ עליו כל כך, אבל אחרי זה אמר שיצא לא רע בכלל.

זה גם נראה ממש טוב אין שום דבר מיותר שבולט אלא הכל נשאר במקום המקורי כי הבנתי שאתה לא כל כך רוצה

להרוס את העיצוב.

אני אישית לא אוהב כשהטויטר מכוון ישירות לאוזן ככה יוצא שאתה שומע 50 אחוז רק את הטויטר וזהו וברגע שזה בצד

זה נשמע ממש טוב ומשתלב עם כל שער המערכת.

מקווה שעזרתי.

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

אני מחר רוכש את המכשיר. השאלה היא הראשונה מראש השרשור "והעם שילוב של ה3SIXTY 1 עם מערכת מקורית ייתן סאונד דומה לדגמים יחסית פשוטים של אלפיין כמו ה9854 R."

תודה

• תוכן חדש...