Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד RS2000, בעיות חשמל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, רכשתי שבוע שעבר רכב מסוג פורד אסקורט RS2000 מודל 94.

אמרו לי בעיות חשמל מה חשמל, ולא תיארתי לעצמי עד כדי כך =\

סתם דוגמא לחלק מהבעיות, נניח ואני מאותת שמאלה, אז האיתות מפעיל איתו את הפנסים מקדימה.

השעון חום מנוע - הוא לא מגיע עד החצי אף פעם. הוא עולה משהו עד רבע מהמד חום ונשאר שם, כאילו זה העבודה שלו, אגב הוונטה אכן עובדת לסירוגין, ומכאן אני מבין שהרכב אכן דואג לקרר את עצמו.

הטורים - כשאני "לוחץ" הטורים פשוט מסתובבים לצד שני, כלומר עושים סיבוב 360 מעלות אבל מגיעות לצד שני של הסקאלה.

מתחת ל 0 במד סל"ד יש צ'ופצ'יק קטן, אז המחוג מגיע אליו מצד שני ונתקע שם, כלומר לא יכול להראות לי את הסל"ד ושאני לוחץ שוב על האוטו פתאום זה מסתדר, וכנ"ל עוד פעם קורה.

בקיצור השתגעתי, אגב הצופר גם לא עובד, בדקתי אותו היה אכן חוט מנותק . יש 2 צופרים, אחד יוצאים ממנו 2 חוטים - חוט אחד מחובר והשני היה מנותק, הסתכלתי על הצופר השני והיה לו אפשרות לחבר את החוט שנותק , חיברתי ולא פועל עדיין.

אז ככה השאלות שלי הן :

מה עושים לגבי האורות שנדלקתי באיתות שמאלה? אגב כשאני שם יד על הידית ומאותת שמאלה אבל לא עד ה"קליק" שאז תופס את האיתות, יש איתות והאורות לא נדלקים, כלומר רק כשהקליק נכנס זה מפעיל את האור.

צופר - יכול להיות אולי רלה או משהו שקשור? בדקתי פיוזים הכל תקין איפה לחפש את הרלה שלו אם יש לו

חום מנוע - הוונטה משחקת פועלת לסירוגין ולכן אני מאמין שהמנוע לא מגיע לחום מסוכן לו אבל עדין אין לי אינדיקציה וודאית - האם שעון חום חיצוני למשל כמו שעון בפוד קורה יעשה את העבודה? או שהם יעבדו אותו דבר בתיאום?

טורים? פאק זה מציק - האפשרות היחידה שחשבתי עליה זה גם לשים שעון טורים חיצוני.

חשבתי אולי על פוד קורה שיהיה בו טורים, חום מנוע, ועוד איזה שעון כמו לחץ שמן או דברים בסגנון?

או שפשוט לקחת את האוטו לחשמלאי? ולאור כל הבעיות אני מאמין שהוא ישחט אותי ויתפוס על זה טרמפ

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

• תוכן חדש...