Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

הרכב איביזה טורבו 2002 ,לפני כחצי שעה נידלקה מנורת EPCמה הן הסיבות האפשריות?

אין לי VAG COM ,אני מתכוון ללכת לE@A לאיבחון אבל רק בשישי הבא זה יתאפשר,לכן אשמח לקצה של חוט עד אז.

תודה מראש.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• ספונסר פורום
פורסם

בדרך כלל זו בעיה במתג אור הבלימה

מקורי עם העבודה כ 150 שח לפני מעמ .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

דווקא לא מחייב שזה יהיה בגלל מתג אור בלם אבל מאוד ייתכן במידה והסוויץ אצלו מהדגם היישן.

אצלי קרה מספר פעמים בגלל לכלוך במצערת וניקוי ואיפוס מחדש סידרו את הבעיה.

אגב הנורה לא נדלקה לך בצירוף הנורה של בקרת האחיזה?

תתחבר למחשב ותדע בדיוק למה היא דלוקה, יכול להיות גם בריחת לחץ בצינורות גדישה, ובדרך כלל נרשמת גם תקלה של לחץ נפל בין הפורק לצנרת גדישה.

אם אתה באזור הדרום אתה יכול לקפוץ בכיף:) אפילו תקבל ניקוי ואיפוס מצערת עליי :)

פורסם

רון ,

באיביזה הזו עד שנת 2002 הבעיה לרוב לא קשורה לחיישן בלימה[מה גם שזה הדבר הראשון שבדקתי והאורות אצלי נידלקים]

בדקתי מגעים רופפים בחיישן מצערת ,MAF,וחמצן כמו כן שמתי במגעים ספרי מגעים,הדבר לא פתר את הבעיה.

בדקתי את הקונקטורים בחיישן מעל למצערת והן לא רופפים,המנורה [EPC]דולקת קבוע ורק היא בלבד!

הרכב נוסע רגיל וגודש 1.5BAR רגיל.

אני מניח שהמחשב זיהה תקלה באחד החיישנים ,אין לי מחשב וכבל לכן אסע לקבל איבחון לפיתרון הבעיה.כרגע האופציות שלדעתי קשורות הן:

1.ניקוי וכיול בית מצערת[שבוצע בפעם האחרונה לפני 7 חודש אצל אלי ואביחי]

2.חיישן מצערת/חמצן .

יש לציין שאני נוסע עם פילטר פתוח[שאולי האיץ את התלכלכות המצערת והחיישנים שככל הניראה הביאו להדלקות מנורת הEPC]

אני רק בשישי הבא אוכל להגיע לאיזור לפיתרון הבעיה,אני בנתיים אסע בשבוע הזה עם המנורה דלוקה.

אביתר,אין אצלי בעיות בריחת גדישה הדבר ניבדק בפחות מחצי שנה והוחלפו צינורות ,הרכב גודש 1.5 באר ללא משחקי גדישה].

תודה על ההצעה המפתה אבל מחדרה לבאר שבע יש המון מרחק עבורי.אסתפק בלהגיע למרכז.

• ספונסר פורום
פורסם

עם כל הכבוד למידע שאתם מוצאים ברשת

אז לי קצת יש ניסיון עם הרכב הזה

הסיכויים הם 50 אחוז תקלה במתג אור בלימה ו50 אחוז

כל השאר ,ביקשת כיוון וקיבלת .

נחכה לעידכון .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

מרק ,לגבי חיישן מצב מצערת בדוושה וניתוק המצבר,האם הדבר בריא?

האם ניתוק המצבר וחיבורו בחזרה יפתור את הבעיה בהנחה ולאחר ניתוק וחיבור המצבר מחדש הנורה תיכבה?או שזה סוג של כסת"ח לשקט הנפשי שלי,ועדין יש בעיה?

רון,כמו שכבר אמרתי אני לא חד משמעי בהשערותי לכן כמו שכתבת,אגיע למרכז ואתחבר לסורק בכדי לדעת בוודאות מה מקור הבעיה.אני רק יודע שאורות הבלימה אצלי עובדים תקין [מה שאמור להצביע על מתג אורות בלימה תקין?אם אני טועה תקן אותי]

השאלה האחרת האם יתכן מצב שבו נורת הEPC דולקת קבוע והרכב נוסע רגיל ?

מהניסיון האישי שלי ברכב הזה כאשר נורה מסויימת המאפיינת תקלות מסויימות-דלוקה,אז אחת או יותר מאותן תקלות שהנורה מציינת אכן מתרחשות באותו הזמן.

שוב תודה על העזרה .

פורסם

שום נזק לא ייגרם מניתוק הקוטב השלילי של המצבר.

לפני הניתוק הוצא את המפתח מהסווי'ץ.

תבדוק את החיווט לחיישן מצב המצערת ואת הקונקטור שלו.

איזה כייף לי :)

פורסם

בדקתי את הקונקטורים בדוושת הגז,הכל בסדר.

ניתקתי את המצבר לדקה וחיברתי,לאחר מכן הנעתי את הרכב,המנורה כבתה,נתתי למנוע לעבוד 10 דקות והמנורה לא נידלקה,יצאתי לסיבוב קצר של כ5 דקות שבו נהגתי בקצת אגרסיביות לצורך בדיקה.

אחרי 3 דקות הנורה שוב נידלקה,יש לציין שהרכב נוסע ומתנהג רגיל לחלוטין.

אני מסיק מכך שלא מדובר בתקלה ריגעית שחלפה עם איפוס המחשב,לכן אני אגיע בשישי הקרוב למרכז לאיבחון ופיתרון הבעיה סופית.

פורסם

מדברים על תקלות :)

יצאתי עם הרכב לסיבוב הכל היה תקין, הגעתי ליעדי הרכב חנה איזה רבע שעה חזרתי לרכב הנעתי ואופ..

נחש מה, נדלקה לי מנורת הEPC + בקרת האחיזה.

ישר חיברתי מחשב וזה נתן לי את התקלה הבאה

17579 - Angle Sensor 2 for Throttle Actuator (G188) Implausible Signal

P1171 - 35-00 - -

מקווה שזה לא משהו חמור, מחר אני יעשה בדיקה למצערת אם היא מלוכלכת ואת הקונקטורים שהכל מחובר כמו שצריך.

בנתים איפסתי את התקלה והיא עוד לא חזרה..

פורסם

התפקשש לך מספר G185. חיישן מצב מצערת למעשה מורכב משני פוטנציומטרים או שני חיישנים G185 ו-G78 במארז אחד לכן לא נראה לי שהבעיה במצערת אלא בחיישן.

איזה כייף לי :)

פורסם

לפי התקלה זה קשור למצערת.

אולי כדאי לבצע ניקוי וכיול שזו הפעולה הפשוטה ביותר, בטח נזרק לשם שמן ולכלוך מהפילטר הפיתוח.

כשהמצערת מלוכלכת מקבלים קריאות שגויות מהחיישנים, בפולו שהיתה לאחותי היתה נדלקת פעם בשנה נורת EPC, ניקוי מצערת כיבה אותה....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...