Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה נהייתה לי מאז שהמונובלוק הותקן,רק לא כ"כ התייחסתי לזה עכשיו אני צריך לזה יותר יחס ולכן אני שואל אתכם על הבעיה.

אני מדבר על השליטה של הווליום במגבר מונו (שליטה חיצונית) את הווליום במגבר הגדרתי על כ-70% ואני שולט דרך החיצוני..

הבעיה שאני מתחיל מ0 את הווליום אני בהתחלה לא מרגיש את הסאב,ורק לאחר מכן כשאני מגיע לחצי ווליום אני מתחיל להרגיש,עכשיו הבעיה שאני מרגיש אותו מגיע חזק מדי ואני מנסה לשלוט עם הווליום ע"י נגיעות וזה בא או נמוך מדי או חזק מדי,איך אפשר לפתור את זה? ישנה אזה שיטה ?

ועוד משהו קטן שרציתי לשאול על הדרך,כל פעם שאני מעביר שיר ברדיו אני מרגיש כאילו גל של באס עובר לפני שהשיר השני מתחיל,וככה כל שיר ביניהם יש בום כזה..מישהו יודע מה זה?

תודה.

Scan Speak

פורסם

אני לא יודע איך זה עובד במגבר שלך, אבל אצלי למשל במונו ( GTO601.1) יש לי 3 בוררים שמשפיעים על העוצמה וכמה אפציות. יש Xover עוד משהו עם Hz כזה, ועוד אחד שהוא באס-בוסט.

הבאס בוסט מומלץ על 0 בד"כ או טיפל'ה מעל האפס אבל עדיף שלא.

וב2 האחרים תשחק לך, שים שיר על יחסית גבוה ותשחק עם המונו עד שתקבל את הבאס שנשמע לך אופטימלי.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

אתה שולט על החיתוך דרך הרדיו אמרת נכון?

תנסה להעלות את תדר החיתוך.

לדוגמא:

במידה ותדר חיתוך הוא 60HZ אז תעלה אותו ל-70-80 משהו כזה.. (אני אומר בערך..)

במידה והעניין לא משתנה, אני מעריך שיש לך עוד מגבר 4 ערוצים או עוד אחד של 2 ערוצים.

נתק זוג רמקולים וחבר את הסאב במקומם, תראה אם הבעיה נמשכת גם כשהסאב מחובר למגבר השני.

כך תוכל לקבל אינדיקציה אם יש בעיה בסאב או במגבר.

אם אין לך בעיות כאלה כשאתה מחבר את הסאב למגבר הנוסף, יכול להיות שהרעשים

של הסאב נובעים מהארקה גרועה או כיוונים לא טובים (או בעיה במגבר), אם יש לך חבר שמבין, זה מעולה, אם לא, גש למתקין.

בהצלחה.

רותם.

פורסם

אני עשיתי את מה שארת לגבי החיתוכים,זה לא קשור לזה.

לגבי זה שיש לי עוד מגבר זה נכון אני אנסה לחבר אותו למגבר השני,מצד שני המונו חדש ובדקו לי אתו בחנות מול העיניים ולא היה בום כזה..נראה לי יש בעיה בחיווט,אני אבדוק את הארקה אם זה הפיתרון היחידי שיש לי כרגע..

Scan Speak

• תוכן חדש...