Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר החלפת מצתים האוטו נסע מצויין

לא שאלתי סתם! אני לא מבין מה אתה שובר את הראש וממציא את הגלגל מחדש. תחליף סט מצתים! שלך הם דפוקים.

דרך אגב הרכב מגיע במקור עם מצתי אירודיום ngk

כן, זבל של מצתים. חפש אלטרנטיבה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
כמובן שהmaf מלוכלך אבל למה לכל הרוחות זה מתלכלך

הייתי כבר בשני מוסכים מורשים של סובארו- אין להם מושג מה הגורם לכך ולהלן ההשערות:

1."הממיר שלך סתום"- הורכב ממיר חדש

2.הmaf לא תקין" החלפתי בחדש- ניחשתם נכון גם הוא מתלכלך בפיח

3."הegr סתום"- נבדק- לא סתום ותקין.

מה שהכי הזוי זה שהרכב לא מדליק שום נורת תקלה שתכוון אותך ולי ממש נמאס מניחושים

פתאום הרכב מחליט שלא בא לו להתקדם והוא פשוט לא זז

האם כיוון שסתומים יכול לפתור את בעיית הפיח???

לפחות אצלך במוסך פעלו והחליפו כמה דברים, אצלי הסל"ד היה נמוך מידי לפעמים בסרק או בעצירות,

אז פעם אחת באתי רק חיברו למחשב ואם אין תקלה אז "זו הכלה וזו התקלה" או "ככה האוטו מתנהג, אין מה לעשות"..

מה קרה? בלי מחשב לא יודעים שום דבר?

עד שבאתי שוב ואמרתי שיבדקו אם בית מצערת הגז מלוכלכת מפיח - אז פירקו וניקו ועכשיו יותר טוב, הסל"ד עומד תקין

אבל עדיין יש לו לפעמים את החוסר יציבות שלו

יש מצב שאצלי זה קשור ב"ללמד" את המחשב לכייל את הסל"ד במצב עמידה בסרק?

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם
לא שאלתי סתם! אני לא מבין מה אתה שובר את הראש וממציא את הגלגל מחדש. תחליף סט מצתים! שלך הם דפוקים.

כן, זבל של מצתים. חפש אלטרנטיבה.

בורזום קודם כל תירגע!

אתה עצבני לפי סימני הפיסוק- הסוכן שממנו נרכשו המצתים הציע לי לקחת סט נוסף ואת אלו לשלוח לבדיקה כך שאם הם דפוקים אני לא משלם- אבל הוא אמר לי שאין מצב שהמצתים האלו שאמורים להחזיק 100 אלף ק"מ -אחרי 10 אלף לא תקינים ולדעתו משהו אחר מייצר לי שם פיח.

האם אתה מכיר סוג אחר של מצתי אירודיום?

פורסם

100,000 ק''מ הם אמורים להחזיק באגדות אולי. אני את שלי החלפתי ב-35,000 ק''מ והם היו גמורים. בפורומים בחו''ל אני קורא כי אין מישהו שיש לו סובארו ו-NGK ומרוצים מזה. אולי אם דלק אידיאלי כן.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

יש עדכון הייתי במוסך המצתים פורקו והיו מלאים בפיח הוחלט להחליפם למצתי דנסו אירודיום שנחשבים ליותר איכותיים בוצע ניקוי לחיישן זרימת אויר אני התעקשתי שיבדקו תקינות למדה בבדיקת ארבע גזים קומפרסיה ובכלל לוודא שכל החיישנים תקינים ואכן הכל תקין המכונאי המליץ לי להוסיף תוסף פלאשינג לשמן בכדי לנקות מעברי שמן האם כדאי???

• תוכן חדש...