Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב. לאחר זמן מה של עבודה קשה וקידום משמעותי בעבודה החלטתי לרכוש מכונית חדשה. או כמו שנהוג לומר במחוזותינו "מהניילונים". התקציב הוא עד 120,000 ש"ח. וכשחושבים על הסכום הזה מייד עולות 3 אופציות אפשריות וידועות:

א- טויוטה קורולה. שזו ירדה מהר מהפרק בגלל אבזור הבטיחות הדל (4 כריות אוויר בלבד) ומחירה היקר עבור הגרסאות המאובזרות יותר,

אי לזאת נותרות לנו שתי מתחרות:

קיה פורטה:

יתרונות-

א. מנוע עוצמתי מזה של המאזדה

ב. מרווח פנים גדול יותר

ג. מחיר נמוך יותר עבור הגרסה המאובזרת (EX)

ד. 7 שנות אחריות, המהווה יתרון גדול בעיני

ה. חסכון בדלק

חסרונות-

א. אמינות היצרן לא ברורה דיו

ב. ירידת ערך גם כן לא ברורה

ג. חסכון בדברים הקטנים והמעצבנים, לדוגמא... כמה

כבר עולה ליצרן כרית ראש לנוסע האמצעי מאחורה?

ומה עלה בדעתו כשבחר לא לשים אותה שם? ולא ליצור

הגה שמתכוונן גם לעומק?

מאזדה 3:

יתרונות-

א. אמינות

ב. סחירות גבוהה יותר מזאת של המתחרה בעתיד

ג. עיצוב ספורטיבי ומושך

ד. סביבת נהג נעימה יותר לעין

חסרונות-

א. מנוע יחסית חלש

ב. צריכת דלק גבוהה/גבוהה מאוד (ביחס לגודל המנוע)

ג. 3 שנות אחריות

ד. מחיר גבוהה עבור הגרסה המאובזרת (comfort)

ה. צפופה ולא מתאימה לשלושה נוסעים מאחורה

הכף נוטת יותר לכיוון הפורטה. אך אני עדיין לא הצלחתי להגיע להחלטה סופית. משתוקק לשמוע את דעותיכם בנידון,

תודה רבה.

פורסם

ישנן אופציות הרבה יותר מוצלחות ומעניינות מהשתיים האלה, ביחוד מהפורטה. צא לסיבוב באזור המסגר/יגאל אלון ושמור על ראש פתוח. כמה אופציות במחיר שציינת, לשיקולך:

*פיז'ו 308

*סקודה אוקטביה 1.2TSI

*פיאט בראוו

*יונדאי I30(גם בגרסת סטיישן אטרקטיבית במיוחד)

*פולקסווגן ג'טה

*סיאט לאון(בקרוב עם מנוע 1.2TSI)

-אתה יכול להתמקח ולהוריד אלפי שקלים, כך שאולי תשקול רכב מעט יקר יותר "על הנייר"(למשל פוקוס 2 ליטר סטיישן, לנסר 1.8, טויוטה אוריס).

-חפש אפשרות לקנית מכוניות עם 0 ק"מ דרך חברות ליסינג. חסכון משמעותי.

-חפש אצל היבואנים מכוניות "יד ראשונה" עם 0 ק"מ.

בהצלחה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

ערב טוב , הבחירה שלי , מאזדה 3 , 2.0 אתה תוסיף עוד קצת כסף אבל מקבל רמת גמור מצוינת , אמינה , איכותית , וחסכונית

יחסית , גם המאזדה יש לה מונטין גדולה , וסחירה , כפי שאמרת

פורסם

כמו שאמר 504L יש אופציות טובות יותר, have your choice

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
ישנן אופציות הרבה יותר מוצלחות ומעניינות מהשתיים האלה, ביחוד מהפורטה. צא לסיבוב באזור המסגר/יגאל אלון ושמור על ראש פתוח. כמה אופציות במחיר שציינת, לשיקולך:

*פיז'ו 308

*סקודה אוקטביה 1.2TSI

*פיאט בראוו

*יונדאי I30(גם בגרסת סטיישן אטרקטיבית במיוחד)

*פולקסווגן ג'טה

*סיאט לאון(בקרוב עם מנוע 1.2TSI)

-אתה יכול להתמקח ולהוריד אלפי שקלים, כך שאולי תשקול רכב מעט יקר יותר "על הנייר"(למשל פוקוס 2 ליטר סטיישן, לנסר 1.8, טויוטה אוריס).

-חפש אפשרות לקנית מכוניות עם 0 ק"מ דרך חברות ליסינג. חסכון משמעותי.

-חפש אצל היבואנים מכוניות "יד ראשונה" עם 0 ק"מ.

בהצלחה.

אתה יכול לתת יתרון אחד משמעותי שיש לאי אלו הרכבים שהזכרת לעיל על הרכבים שאני מתלבט בניהם? אני אשמח לשמוע...

ד.א. אני קצת חושש מרכבים אירופיים אחרי שאכלתי צרות צרורות מהמגאן ומהסיטרואן. לכן ההעדפה שלי היא לרכב יפני/קוראני,

פורסם

האוקטביה למשל תציע מנוע נקי וחסכוני הרבה יותר שיחסוך בדלק ובזיהום אויר ובנוסף תא נוסעים מאוד איכותי ונעים. בצד החובה נוחות נסיעה נוקשה. היא עדיפה על אחותה הג'טה עקב מנוע מתקדם וחדיש יותר.

יונדאי I30 תהיה הכי מרווחת והיא מציעה גם תמורה טובה למחיר מבחינת איבזור. חסרונות אני לא ממש רואה.

פיאט בארבו מוצעת עם גיר רובוטי חד מצמדי שהוא אמנם לא גרוע כמו של הטויוטה אך יש לבצע נסיעת מבחן ממצה שתכלול נסיעה עירונית ובין עירונית ובנוסף ניסוי של זינוק בעלייה.

פיג'ו 308 מציעה את תא הנוסעים הכי יפה ונעים בקטגוריה, מרווח טוב וגם תא מטען מרווח. לחובתה יחידת כוח מבטיחה על הנייר אבל לא מקיימת במציאות וגם גיר אוטומטי מציק לפרקים למרות שיפור מהותי ביחס לעבר.

בהצלחה.

• תוכן חדש...