Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו סניק 2006 - מזגן חלש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה,

יש לאישתי רנו סניק שנת 2006 שאני מנסה למכור כבר 5 חודשים (!) במחיר 15% פחות מהמחירון ללא תאונות.

הבעיה המרכזית של המתעניינים זה המזגן החלש ברכב. ואכן המזגן בסניק על הפנים, עושה רעש ומקרר כמו כוסות רוח למת.

מישהו אמר לי שאפשר לשפר את תפוקת המזגן תמורת 1,200 ש"ח. הוא לא ידע להגיד לי אם מחליפים מדחס או מה עושים בסכום הזה.

האם מישהו כאן יודע על פיתרון אפשרי למזגן הזוועתי של רנו סניק II ?

תודה למשיבים!

פורסם

המזגן של הסניק הוא חזק מאוד פשוט אצלך יש תקלה, כנראה שיש חסימה של מאוורי האויר של המיזוג ויש לפרק את הדש כדי לתקן את זה.

פורסם

דן צודק ועליך לבדוק מה גורם לבעייה.

אני כבר 7 שנים עם סניק וחלקן בדגם זהה לשלך : המזגן מקרר היטב את כל האוטו (מתחת הכסאות הקדמיים יש גם פתחים למושב האחורי), רועש רק בדרגה 4 המירבית.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...