Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי בעיה שהופיע לפתע, כאשר אני לוחץ על הבלם נורית ABS ובלם יד נדלקת לכמה רגעים ונכבת.

ובאותו הזמן אני שומע מן ממסר מהECU מתחת לתא כפפות.

יש לציין שהברקסים בולמים טוב אך נדרש קצת כוח לעצירה.

משום שחשבתי שהבעיה ב ABS הוצאתי את הפיוז ABS וללא הפיוז הדוושה קשה לגמרי ואני עוצר את האוטו בקושי רב.

בחיבור של הפיוז חזרה הדוושה בולמת היטב אך הנוריות מופיעות שוב.

הנחתי שהבעיה היא במגבר בלם, רציתי לבדוק את הצינורית וואקום שמחוברת לבוסטר, מצאתי צינורית דקה שיוצאת מהסעפת יניקה ומחוברת למין קופסה שחורה קטנה שלא נראת כמו בוסטר, בזמן שהמנוע פעל הוצאתי את הצינורית מהסעפת והיא לא ינקה אוויר.

מה יכולה להיות הבעיה ,איפה נמצא הבוסטר ולמה הדוושה פועלת היטב עם הABS?

תודה

פורסם

באוטו הזה אין בוסטר עם וואקום. הצינורית זה רק אינדיקציה.

באפלאוז יש בוסטר חשמלי מבוקר מחשב וכשהוא נדפק צריך להחליף את כל המכלול וזה יקר מאוד .

הדבר הזה אחד הנפילות באוטו הזה.

פורסם

יש אפשרות לעשות מעקף ללא חיבור ל ABS?

לדעתי ישנו חיבור רופף \תקול.

יש הסברים איך המערכת עובדת?

והאם זה קשור ל ECU או למחשב האוטו?

פורסם
באוטו הזה אין בוסטר עם וואקום. הצינורית זה רק אינדיקציה.

באפלאוז יש בוסטר חשמלי מבוקר מחשב וכשהוא נדפק צריך להחליף את כל המכלול וזה יקר מאוד .

הדבר הזה אחד הנפילות באוטו הזה.

מהיכן הבאת את ערימת השטויות האלו ??

פותח השרשור,היה ברשותי רכב דומה עד לפני שנה וחצי והחלפת בוסטר (מגבר בלם) אינה כל כך רצינית ולא עולה הון תועפות.

אני שילמתי על משופץ כ-800 ש"ח אם זכרוני אינו בוגד בי.

אני ראשית הייתי בודק חשד לתקלה במע' הבלמים/ABS (אתה בטוח שיש בשנתון הזה , לי היה 4.5 שנים את הרכב ולא ידעתי שיש ) או בחיישן ABS.

לאחר צפייה בלינק המצורף מתברר אם לאתר יד 2 אין טעות,שבשנה הזו אין מנורת ABS כי לא קיים כזה כלל ברכב.

http://pricelist.yad2.co.il/cardetails_n.php?SubModelID=15989&Year=1997

יש לחפש את התקלה ב:מגבר בלם/משאבה מרכזית /בלמים באופן כללי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...