Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מצבר קורולה 2005


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני צריך להחליף מצבר ברכבי מהסוג הנ"ל, ראיתי שהמצבר שמגיע עם הרכב מהיצרן הוא 46A.

ברכב מותקן מגבר שצורך יחסית יותר מהסטנדרט(חודש לאחר התקנתו התרוקן המצבר שסחב שנה ומשהו, יש לציין מצבר לא איכותי),

האם כדאי להתקין מצבר 50A או 55A והאם זה בכלל יתאים? ואם כן איזה יצרן/יצרנים מומלצים.

או שלקנות אותו דבר 46A?

 

תודה רבה8)

פורסם

קנה וורטה כחול ובדוק כמה אמפר ניתן להכניס פיזית מבלי שהקטבים יגעו במכסה מנוע.

עדיף כמה שיותר אמפר ככה המצבר יחזיק יותר זמן,וגם יפרוק פחות מהר.

תבדוק מה איש שטח מציע אולי תתקין אופטימה ותוכל להשאיר את המערכת עובדת לילה ולא יקרה כלום...

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

היי, אם אתה באיזור המרכז, יש בנס ציונה "זגגות רכב המרובע", הנ"ל מחזיק מגוון מצברים במחירים אטרקטיבים.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

כפי שנאמר מעליי, מצבר יותר גדול מ46AH לא ייכנס פיסית לרכב שלך.

 

האם אתה מדליק את המערכת בזמן שהרכב מכובה? אם כן, אז שום מצבר לא יכול לסחוב מערכת רצינית. אל תדליק את המערכת כשהרכב לא מונע.

 

אם המצבר נפרק למרות שאתה לא מדליק את המערכת ללא התנעה, יש לבדוק זליגת זרם. האם הHU שלך מחובר בפלוס קבוע או שהוא עובד רק כשהסויץ' מודלק?

פורסם

עדכון ובעייה רצינית:

 

הותקן מצבר VOLTA חדש איכותי 46 אמפר, חזר החשמל לרכב, קודנית הניע ושלום על ישראל, לאחר מכן הרכב נשאר בחנייה כשעה.

לאחר מכן אני מניע את הרכב, ההנעה נשמעת אחר לגמרי, חלקה יותר, אך הרכב רעד בצורה מפחידה(הרגשה על סף התפוצצות), בנסיעה הרכב נסע סביר קצת משונה, אך שוב בעמידה בברקס, האוטו רעד בצורה מפחידה(יש לציין שלפני כל עניין המצבר, לא היו כל רעידות , והאוטו כשהיה מונע בעמידה, היה מורגש כאילו האוטו לא היה מונע בכלל).

קודם כל מילאתי לחץ אוויר בצמיגים לוודא מה שבטוח, אמרתי אולי יכול להיות קצת זמן הסתגלות?

נסעתי כשעה, בעיר , בבין עירוני, טורים גבוהים מידי פעם כדי להטעין את המצבר. מצב הרעידות השתפר מאוד, אך עדיין בעצירה יש רעידות מורגשות, במושבים, בהגה(מזגן כבוי), פשוט מרתיח אותי העניין, עד הענייין הזה האוטו היה חדש:-) (הרעידות קיימות עדיין גם לאחר מספר שעות)

 

מה זה יכול להיות חברים?:roll:

פורסם

לאחר הח' המצבר , יש צורך בניקוי מצערת.

וכן יש אפשרות להתקנת מצבר גדול יותר, אבל יש צורך

בהח' מגש הפלסטיק התחתון.

פורסם

תנתק את המצבר ל15 דקות ותחזיר והכל יחזור לקדמותו.

מה שקרה זה שהמחשב השתגע בגלל ניתוק המצבר ועכשיו צריך לאפס אותו.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

איפוס לא עזר, ניקוי מצערת מזרקים וכל הפרוצדורה מדובר בעלות של 300ש"ח מה שמגדיל את ההוצאה הלא מתוכננת בעליל הזאת ל800ש"ח:roll:.

יש אולי המלצות אחרות? עוד חוות דעת? לעמוד ברמזור והאוטו רועד- כואב הלב:wink:

הטיפול הנ"ל אמור באמת לפתור את העניין?

 

שוב תודה,

פורסם
איפוס לא עזר, ניקוי מצערת מזרקים וכל הפרוצדורה מדובר בעלות של 300ש"ח מה שמגדיל את ההוצאה הלא מתוכננת בעליל הזאת ל800ש"ח:roll:.

יש אולי המלצות אחרות? עוד חוות דעת? לעמוד ברמזור והאוטו רועד- כואב הלב:wink:

הטיפול הנ"ל אמור באמת לפתור את העניין?

 

שוב תודה,

 

בדוק חיווטים וחיזוק של חוטים והברגות למצבר. ייתכן שאולי היתה קורוזיה במגעים הישנים שחוברו למצבר הישן או שנחשף איזה חוט בזמן הרכבת המצבר החדש?

בנוסף, הייתי משאיר את המצב מנותק ליותר מרבע שעה-לכיוון של כמה שעות. הארה/השערה-אולי יש למחשב הרכב סוללת גיבוי של כמה דקות. לפעמים למערכות אלקטרוניות ממוחשבות יש סוללות גיבוי-ומחשב הרכב הוא לא שונה מכל מערכת אלקטרונית אחרת.

פורסם

כשהחלפתי בקורולה שלי את המצבר הופיע התופעה שאתה מזכיר

זה קורה בגלל האיפוס של המחשב, תמשיך ליסוע זה יסתדר

×
×
  • תוכן חדש...